The Secret Life of Pets – Viața secretă a animalelor de companie (2016), Nota IMDB: 6.5 – Ce fac animalele tale când nu ești acasă?

The Secret Life of Pets – Nota IMDB: 6.5

„The Secret Life of Pets” – Viata secreta a animalelor de companie (2016) este un film despre o lume imaginara pe care o numesc proprietarii de animale de companie ca „viata secreta a animalelor de companie”. Distribuit de Universal Pictures, lansat in 26 iulie 2016, acest film de animatie 3D american a fost regizat de Yarrow Cheney si Chris Renaud. Acesta a fost scris de Brian Lynch, Cinco Paul si Ken Daurio.

Filmul se concentreaza asupra a doi animale de companie, un caine, Max, si un soarece, Snowball, care sunt prinsi in aventuri comice cand Max se confrunta cu Gidget, o pisicioara, pentru caii popularitatea lui.

Distributie

Filmul prezinta actorii vocale Louis C.K., Eric Stonestreet, Kevin Hart, Steve Coogan, Ellie Kemper, Bobby Moynihan, Lake Bell, Dana Carvey, Hannibal Buress si Jenny Slate.

Si fiintele non-umane care se afla in film sunt:

Max, caine – Louis C.K.

Gidget, pisica – Ellie Kemper

Snowball, soarece – Kevin Hart

Duke, caine – Eric Stonestreet

Mel, pisica – Bobby Moynihan

Tiberius, gasca – Hannibal Buress

Pops, caine – Dana Carvey

Ozone, pisica – Steve Coogan

Chloe, pisica – Lake Bell

Descrierea generala a filmului

The Secret Life of Pets prezinta viata secreta a animalelor de companie din jurul orasului New York. In centrul povestii este Max, un caine terrier indragostit de viata sa simpla si usuratica unde el si prietenul sau, un soarece, se bucura de clipele petrecute impreuna. Dar cand stapana lui Max, Katie, aduce acasa un alt caine, Duke, Max devine gelos si determinat sa-l alunge pe Duke. Razboiul intre Max si Duke ia o alta turnura atunci cand ei sunt nevoiti sa iasa de pe teritoriul lor pentru a salva unul din prietenii animalelor de companie.

Impreuna, acestia vor intalni alte animale dezlantuite, impreuna cu o pisica de masa numita Gidget, deoarece Max a inceput sa pretuiasca eforturile lui Gidget de a-i castiga dragostea lui. In aceasta diversiune de animatie divertismenta si aventura, Max si Duke se alatura aceluiasi „gang”, impreuna cu Snowball, un soarece vorbitor care este regina unui haos, denumit „Flower”.

In timp ce urmarim aventurile acestor animale surprinzatoare, invitam spectatorul intr-o calatorie prin lumea secreta a animalelor de companie, in care toate creaturile patrund in intunecata lume succesiva de sub pamant, pe care numim „Sub-Pet”. In timpul lor in Sub-Pet, cei patru eroi se intalnesc cu cele mai incredibile creaturi imaginate, care ii vor ajuta sa se intoarca acasa intregi.

Premiul Oscar

Chiar daca acest film a avut un succes foarte mare, nu a reusit sa obtina premii Oscar. Cu toate acestea, potrivit Box Office Mojo, The Secret Life of Pets a fost primul film de animatie al anului 2016 care a trecut de $400 milioane in SUA si Canada si de 1 miliard de dolari in intreaga lume.

Participare la alte festivale si premii

The Secret Life of Pets a primit cateva nominari, inclusiv pentru Annie Awards, People’s Choice Awards si Teen Choice Awards. Dar, desi a primit numeroase recenzii pozitive, filmul nu a castigat inca niciun premiu.

Concluzie

The Secret Life of Pets ofera diversiune si entertainment si ne ofera o privire in interiorul vietii private ale animalelor de companie. Cu o distributie de actori vocali talentati si cu efecte speciale impresionante, The Secret Life of Pets este un film minunat care merita vizionat si apreciat. Acesta este un film care poate face toata familia sa rada si sa se bucure de animatie si aventura intr-un mod amuzant, distractiv si distractiv.