Termeni si conditii

Termeni și condiții – Wikis.ro

Acceptarea termenilor și condițiilor
Bine ați venit pe Wikis.ro. Accesul și utilizarea acestui site implică acceptarea și respectarea termenilor și condițiilor prezentate în continuare. Prin utilizarea acestui site, sunteți de acord să vă supuneți acestor termeni și condiții în întregime. Dacă nu sunteți de acord cu acești termeni, vă rugăm să nu utilizați acest site.

Responsabilitatea utilizatorului
Utilizatorii sunt responsabili pentru orice acțiune întreprinsă în timpul utilizării site-ului Wikis.ro. Utilizatorii se angajează să respecte legile și reglementările aplicabile și să nu utilizeze site-ul într-un mod care ar putea afecta securitatea sau funcționalitatea acestuia sau ar putea cauza daune altor utilizatori sau terților.

Drepturile de proprietate intelectuală
Toate drepturile de proprietate intelectuală ale conținutului prezentat pe Wikis.ro, inclusiv, dar fără a se limita la, articole, imagini, grafice, logo-uri și design, aparțin Wikis.ro sau terților licențiați și sunt protejate de legile drepturilor de autor și de alte legi aplicabile. Orice utilizare neautorizată a acestor materiale este strict interzisă.

Utilizarea conținutului
Conținutul de pe Wikis.ro este destinat exclusiv uzului personal și non-comercial. Este permisă citarea sau distribuirea limitată a conținutului pentru scopuri non-comerciale, cu menționarea clară a sursei și a autorului. Este interzisă modificarea, copierea, reproducerea, distribuirea sau utilizarea oricăror părți ale conținutului în scopuri comerciale fără acordul prealabil scris al Wikis.ro.

Conținutul generat de utilizatori
Wikis.ro poate permite utilizatorilor să contribuie cu conținut generat de utilizatori, cum ar fi comentarii sau recenzii. Prin contribuția cu astfel de conținut, utilizatorii confirmă că dețin drepturile necesare asupra acestuia și acordă Wikis.ro o licență nelimitată, irevocabilă și neexclusivă de a utiliza, reproduce, modifica, adapta, publica sau distribui conținutul respectiv în orice formă sau format.

Limitarea răspunderii
Wikis.ro depune eforturi pentru a asigura acuratețea și actualitatea conținutului său, însă nu poate fi făcut responsabil pentru orice informații inexacte sau depășite prezentate pe site. Utilizarea conținutului se face pe riscul propriu al utilizatorului. Wikis.ro nu își asumă responsabilitatea pentru orice daune directe, indirecte, accidentale sau consecințiale rezultate din utilizarea sau incapacitatea de a utiliza acest site sau din încrederea acordată informațiilor prezentate pe Wikis.ro.

Legături către site-uri terțe
Wikis.ro poate conține legături către site-uri web gestionate de terți. Aceste legături sunt furnizate în scop informativ și pentru a facilita accesul la resurse suplimentare. Wikis.ro nu își asumă responsabilitatea pentru conținutul sau acuratețea informațiilor de pe aceste site-uri terțe și nu poate fi făcut responsabil pentru orice daune sau pierderi rezultate din utilizarea acestora.

Modificarea termenilor și condițiilor
Wikis.ro își rezervă dreptul de a modifica în orice moment termenii și condițiile prezentate aici. Utilizatorii sunt responsabili de revizuirea periodică a acestor termeni și condiții și de acceptarea acestora în forma actualizată. Utilizarea continuă a site-ului după modificarea termenilor și condițiilor reprezintă acceptul implicit al acestora.

Protecția datelor cu caracter personal
Politica de confidențialitate a Wikis.ro explică cum sunt colectate, utilizate și protejate datele cu caracter personal ale utilizatorilor. Vă rugăm să citiți această politică cu atenție pentru a înțelege modul în care sunt gestionate datele dumneavoastră pe Wikis.ro.

Contact
Pentru orice întrebări, nelămuriri sau rapoarte referitoare la încălcarea acestor termeni și condiții, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail [adresa de e-mail a administratorului site-ului].

Prin utilizarea site-ului Wikis.ro, confirmați că ați citit, înțeles și acceptat termenii și condițiile prezentate mai sus.