Top Filme Fantastice 2019

Top Filme Fantastice 2019

Filmele fantastice au fost mereu in centrul atentiei datorita povestilor captivante, lumi uimitoare si efectelor speciale impresionante. Anul 2019 nu a fost mai prejos, aducandu-ne o multime de pelicule fantastice care ne-au facut sa radem, sa plangem si sa ne bucuram de aventurile incredibile ale eroilor nostri. Haideti sa exploram impreuna Topul Filmelor Fantastice din 2019!

Avengers: Endgame

Avengers: Endgame este un film care merita toata atentia, fiind finalul unei perioade de peste 10 ani in lumea Marvel. Echipa de supereroi ne surprinde intr-o lupta epocala impotriva lui Thanos, care a distrus o mare parte a vietii din univers. Povestea filmului are atat momente triste, cat si momente amuzante si iti va mentine interesul de la inceput pana la sfarsit.

Avengers: Endgame can be found here

Personaje principale:

 1. Iron Man (Robert Downey Jr.)
 2. Captain America (Chris Evans)
 3. Thor (Chris Hemsworth)
 4. Hulk (Mark Ruffalo)
 5. Black Widow (Scarlett Johansson)
 6. Hawkeye (Jeremy Renner)

Alita: Battle Angel

Alita: Battle Angel este o adaptare dupa manga japoneze creata de Yukito Kishiro. Acest film te poarta intr-o lume post-apocaliptica unde Alita, o cyborga abandonata, isi descopera puterile si isi dezvaluie pe parcurs secretele trecutului ei intunecat.

Alita: Battle Angel can be found here

Personaje principale:

 1. Alita (Rosa Salazar)
 2. Dr. Dyson Ido (Christoph Waltz)
 3. Vector (Mahershala Ali)
 4. Chiren (Jennifer Connelly)

Frozen II

Frozen II continua povestea Regatului Arendelle intr-o noua aventura spectaculoasa. Elsa, Anna si prietenii lor magiciti ne-a incantat in acest sequel cu noi melodii si animatii uluitoare.

Frozen II can be found here

Personaje principale:

 1. Elsa (Idina Menzel)
 2. Anna (Kristen Bell)
 3. Kristoff (Jonathan Groff)
 4. Olaf (Josh Gad)
 5. Sven (Frank Welker)

Star Wars: Episode IX – The Rise of Skywalker

Cel de-al noualea si ultimul film al „sagetii Skywalker”, The Rise of Skywalker, marcheaza sfarsitul unei ere in universul Star Wars. Echipa de eroi ne poarta intr-o ultima lupta contra fortelor intunecate, iar sufletul lui Rey, personajul principal, este pus la incercare pentru a-si gasi destinatia sa.

Star Wars: Episode IX – The Rise of Skywalker can be found here

Personaje principale:

 1. Rey (Daisy Ridley)
 2. Poe Dameron (Oscar Isaac)
 3. Finn (John Boyega)
 4. Kylo Ren (Adam Driver)
 5. Luke Skywalker (Mark Hamill)

Maleficent: Mistress of Evil

Maleficent: Mistress of Evil ne aduce inapoi personajul interpretat de Angelina Jolie intr-o continuare a povestirii inspirata de basmul Frumoasa din Padurea Adormita. Conflictul dintre Maleficent si regina Ingrith escaladeaza intr-o lupta epica pentru protejarea mostenirii Regilor Morti si a lumii magice.

Maleficent: Mistress of Evil can be found here

Personaje principale:

 1. Maleficent (Angelina Jolie)
 2. Princess Aurora (Elle Fanning)
 3. Queen Ingrith (Michelle Pfeiffer)
 4. Conall (Chiwetel Ejiofor)
 5. Prince Phillip (Harris Dickinson)

Acestea au fost cele mai importante si indragite filme fantastice din 2019, dar lista este desigur mult mai extinsa. Alte mentiuni onorabile pot include „Jumanji: The Next Level”, „Captain Marvel” sau „It Chapter Two”.