Top Filme Mister 2019

Top Filme Mister 2019

Anul 2019 ne-a adus o multime de filme interesante, iar genul de mister nu face exceptie. In acest articol, ne vom concentra pe topurile cu liste de filme si descrieri pentru cele mai intrigante si palpitante filme de mister ale anului 2019. Vom aborda diferite tipuri de filme de mister: de la thriller-uri psihologice impresionante la mistere pline de suspans si enigme. Asadar, pregatiti popcornul si sa exploram impreuna cele mai bune filme de mister ale anului 2019.

Thriller-uri psihologice

1. The Perfection

The Perfection este un thriller psihologic intens si plin de surprize. Filmul urmareste povestea a doua tinere violoniste, Charlotte si Lizzie, a caror rivalitate aparent nevinovata evolueaza rapid intr-o serie de evenimente socante si tulburatoare.

2. Greta

Greta este un film care exploreaza relatia dintre o tanara pe nume Frances si o femeie mai in varsta si misterioasa, Greta, care este in cautarea unei noi prietene. In timp ce Frances se simte atrasa de simpatia si singuratatea lui Greta, lucrurile iau o intorsatura intunecata si periculoasa.

3. Midsommar

Midsommar este un film inedit, fascinant si nelinistitor, care urmareste povestea unei fete pe nume Dani, care accepta sa insoteasca grupul de prieteni al iubitului ei intr-o vacanta in Suedia pentru a participa la un festival de vara traditional. Midsommar este un amestec intrigant de horor si mister care te tine in varful scaunului pana in ultima clipa.

Mistere pline de suspans

4. Knives Out

Knives Out reinvie genul clasic de whodunit intr-un mod modern si original. Filmul prezinta o ancheta in care toata familia Thrombey este suspectata de uciderea capului familiei. Cu personaje bine construite si o poveste plina de rasturnari de situatie, Knives Out te va tine in suspans pana la final.

5. The Lighthouse

The Lighthouse este un film tensionat si viziunesc, in care doi farise foarte izolati isi pierd treptat mintile. Filmul exploreaza teme precum alienarea, paranoia si lupta pentru putere intr-un mod artistic si tulburator.

6. El Camino: A Breaking Bad Movie

El Camino este un superb epilog pentru celebrul serial Breaking Bad si urmareste povestea lui Jesse Pinkman dupa evenimentele finale ale seriei. Filmul este plin de flashbackuri, surprize si tensiune, satisfacand curiozitatile fanilor serialului si prezentand o poveste captivanta de sine statatoare.

Mistere cu enigme

7. Escape Room

Escape Room este un film in care un grup de persoane este prins intr-o serie de camere de evadare extrem de periculoase si mortale. Fiecare camera aduce cu sine noi indicii si enigme, iar personajele descopera ca trecuturile lor par sa fie legate intr-un mod misterios.

8. In the Shadow of the Moon

In the Shadow of the Moon exploreaza un mister bizar de calatorie in timp si crime odioase. Filmul urmareste povestea unui ofiter de politie care incearca sa rezolve o serie de asasinate complicate si aparent inexplicabile.

9. Fractured

Fractured este un film de mister care se concentreaza pe personajul Ray, care isi cauta disperat sotia si fiica pe care le-a pierdut intr-un spital. Filmul pune indoiala realitatea si te tine in alerta cu numeroase intrebari si prezentari false.


Aceasta a fost lista noastra cu cele mai bune si mai intrigante filme de mister ale anului 2019. Cu titluri care ofera incantari si suspans, 2019 a fost un an grozav pentru iubitorii de filme de mister. Daca sunteti in cautarea unor filme captivante si pline de actiune, aceasta lista este un punct de plecare excelent – asa ca puneti-va centurile de siguranta si pregatiti-va sa explorati cele mai intunecate colturi ale imaginatiei umane.