Top Filme Muzicale 2019

Top Filme Muzicale 2019

1. Rocketman

Rocketman este un film muzical biografic britanic lansat in 2019 despre viata si cariera marelui artist Elton John. Regizat de Dexter Fletcher si avandu-l in rolul principal pe Taron Egerton, filmul a impresionat fimlmakerii si fanii datorita abordarii sale unice, un amalgam de fantezie, musical si biografie.

Povestea filmului

Filmul urmareste copilaria lui Elton John (nascut Reginald Dwight), lupta sa de a se accepta pe sine si de a se impune pe scena muzicala si rapiditatea cu care cariera sa a decolat. Acesta include melodii cunoscute ale lui Elton John precum „Rocket Man”, „Your Song” si „Goodbye Yellow Brick Road”.

Cea mai buna scena

Una dintre cele mai remarcabile scene este cea in care Elton John se indeparteaza de piscina botezata cu numele sau pentru a se preda talentului sau si a se lasa absorbit de scena unui club american. Acest moment simbolizeaza si nasterea unei legende si transformarea lui Reginald Dwight in Elton John.

2. Yesterday

Yesterday este o comedie muzicala britanica regizata de Danny Boyle si bazata pe muzica legendarei formatii The Beatles. Filmul a fost lansat in 2019 si are in centru un scenariu interesant – ce s-ar intampla daca toata lumea si-ar uita, in timpul unei singure nopti, toata discografia The Beatles in afara de un singur om?

Povestea filmului

Jack Malik (interpretat de Himesh Patel) este un cantautor in destramare care se trezeste intr-o lume in care nimeni nu si-a auzit vreodata de Beatles sau de melodiile lor. Astfel, Jack decide sa profite de oportunitatea de a canta melodiile celor „Marele Patru” si se trezeste fata in fata cu succesul pe care si l-a dorit dintodeauna.

Cea mai buna scena

Cand Jack canta pentru prima data melodia „Let It Be” de la Beatles in fata familiei sale, care nu mai stie nimic despre celebrul cantec, strangand rasete si critici. Scena este plina de umor si emotie si prezinta impactul pe care l-ar putea avea melodiile The Beatles intr-o lume care le-au intalnit pentru prima data.

3. Aladdin

Aladdin este un film fantastic, muzical si de actiune lansat in 2019 si produs de Walt Disney Pictures. Bazat pe povestea clasica pentru copii, filmul este o adaptare live-action a animatiei din 1992 cu acelasi nume.