Sing (2016), Nota IMDB: 7.1 – Cum să devii un star fără a părăsi confortul casei tale!

Sing (2016), Nota IMDB: 7.1

„Sing” (2016), film realizat de Garth Jennings si productia Illumination Entertainment, a castigat nominalizari la Premiile Oscar, fiind o comedie pe o tema animata. Acest film prezinta povestea unui vulpoi cu numele de Buster Moon (vocea actorului Matthew McConaughey) care urmareste sa salveze teatrul sau mare, pe cale de ruina.

Filmul spune povestea macacului Mike (voce actorului Seth McFarlane), un hipopotam, liliacul Rosita (vocea actorului Reese Witherspoon), Johhny (voce actorului Taron Egerton), sobolanii Ash si Meena (voce actorului Scarlett Johansson si Tori Kelly), precum Gunter (vocea actorului Nick Offerman). Aceste personaje il ajuta pe Moon sa desfasoare cele mai amuzante si spectaculoase concursuri de talente, care spera sa-i aduca castiguri suficiente pentru a-si salva teatrul.

„Sing” a primit nominalizari la Premiile Oscar, inclusiv pentru cea mai buna coloana sonora, cea mai buna animatie si cea mai buna piesa originala. Acest film se bucura de un buget de peste 80 de milioane de dolari si a generat venituri mai mari decat productia originala la nivel mondial din 2016.

Reteta succesului:

„Sing” este un film despre cum sa devii un star fara a parasi comoditatea casei tale. Acest film iti incearca curajul, increderea si pune in scena un show cat mai spectaculos cu ajutorul tuturor talentelor sale.

Personajul principal, Buster Moon:

Buster Moon, jucat de actorul Matthew McConaughey, ii inspira pe ceilalti sa urmeze pasii lui si sa faca alegeri bune pentru a-si urmari visele. El le ofera cateva informatii esentiale unor aspiranti la celebritate, care arata ca pentru a deveni un star trebuie si mult curaj, si multa munca si daruire.

Conflictul:

Un alt aspect important in „Sing” prezinta forta conflictului intre personajele principale. Fiecare dintre ei se ivesc cu o idee diferita despre cum sa-si atinga scopurile si sa fie recunoscuti in acest show de talente. Desi toate personajele sunt extrem de talentate, ele se ivesc cu multe personalitati diferite, provocari si niveluri diferentiate de energie. Aceste provocari pot fi trecute numai prin intelepciune, daruire si colaborare.

Piese memorabile:

O parte impresionanta a filmului sunt piesele, care sunt o combinatie perfecta de cantece vesele si triste, aranjate cu mare talent. Ursula , interpretata de agentul Scarlet Johansson , canta „Set It All Free” si la un moment dat faimoasa Taron Egerton interpreteaza „I’m Still Standing”, un cantec care beneficiaza de un simt al umorului.

Concluzii:

„Sing” este un film despre cum sa devii un star fara a parasi confortul casei tale. El are un mesaj puternic despre perserveranta, hotarare si credinta in propriile talente si visuri si ne poate invata multe in acest sens. Acest film deosebit poate oferi ore intregi de divertisment si sentimente placute in era moderna.