Fantastic Beasts and Where to Find Them – Animale fantastice și unde le poți găsi (2016), Nota IMDB: 7.3 – Descoperă magia dincolo de Harry Potter!

Animalele Fantastice si Cum Sa Le Gasim

Animalele Fantastice si cum sa le gasim (Fantastic Beasts and Where to Find Them) este un film fantastic bazat pe cartea lui J.K Rowling si care se intampla inainte de Harry Potter – anii anterioari 1920-ului din New York. Blake Richardson a regizat acest film misterios si plin de magie, in timp ce David Yates si-a dat seama de marele ecran. Filmul a fost produs de David Heyman si a avut actorii principali Eddie Redmayne, Katherine Waterston, Alison Sudol si Colin Farrell.

Titlul complet al acestei frumoase si misterioase epici este Animalele Fantastice si Cum Sa Le Gasim: O Poveste Incidentala din Magia Pre-Harry Potter. Productia poate fi, de asemenea, descrisa simplu ca un eveniment misterios si maghiar care se desfasoara in New York City in anii 20, in timpul unui punct de cotitura istorica pentru marele oras. Filmul urmareste actiunile lui Newt Scamander, magul dintotdeauna recent sosit in New York, care are sansa sa dezveleasca si sa se confrunte cu magia ancienta a orasului.

Subiectul si povestea aduc o tusa noua lumei magice Harry Potter, unde spectatorii au oportunitatea sa invete despre animale fantastice si despre o lume care prinde viata si se dezvolta in afara lumii magice a lui Harry Potter. Secventele de actiune si magia senzuala au cucerit atentia spectatorilor la lansarea filmului la box-office.

Care sunt actorii si regia

Actor principal:

✓ Eddie Redmayne – Newt Scamander

Alti actori:

✓ Katherine Waterston – Porpentina „Tina” Goldstein
✓ Alison Sudol – Queenie Goldstein
✓ Dan Fogler – Jacob Kowalski
✓ Ezra Miller – Credence Barebone
✓ Colin Farrell – Percival Graves

Regie:

✓ David Yates

Povestea din spatele Animalele Fantastice si Cum Sa Le Gasim:

Filmul urmareste actiunile lui Newt Scamander, un mag dintotdeauna, recent sosit in New York, care calatoreste in jurul lumii ca sa faca o cercetare asupra animalelor exotice magice. Cand se intoarce acasa in America, Rupert transpune accidental una dintre creaturile sale exotice in New York, ceea ce duce la batalia sa impotriva vrajitorilor americani si a lui Percival Graves, acesta fiind acumularea energiei negative a orasului. Cu ajutorul lui Porpentina si Queenie Goldstein, doua vrajitoare feministe, scopul lui Newt devine sa dea frau liber magiei sale si sa restabileasca echilibrul energiei magice din oras.

Vrajitorii si magia lor fac in film o mare trecere, de la umani la animale magice remarcabile, de la un loc clar definit la mai multe dimensiuni tehnologice inovatoare si periculoase. Cinematografia este spectaculoasa si imbogateste filmul prin actiune si magie. Daca atmosfera se simte mai grea, acordurile muzicale aduc aceasta veselie si ridica filmul mai sus.

Premii si nominalizari

Animalele Fantastic si Cum Sa Le Gasim au castigat doua Oscaruri. Acestea sunt pentru Designul de produs si Sunetul din aceasta productie speciala. Acesta a primit si trei nominalizari la Premiile BAFTA pentru Cele mai bune Sunet, Pictura si Efecte de sunet. De asemenea, a primit o nominalizare pentru Cel mai bun Efect vizual pentru acest premiu de magie din Hollywood. Acest film s-a bucurat, de asemenea, de unele alte nominalizari la Premiile Criticii, incluzand filmul anului 2016 si cel mai bun sunet.

In concluzie, animale fantastice si unde le gasim sunt un film fantastic si maghiar care s-a bucurat de succes atat la box office, cat si de-a lungul multor premii si nominalizari. Plecand de la lumea magica a lui Harry Potter si explorand chiar inainte de perioada lui Harry Potter, filmul a castigat admiratia fanilor, acestia explodand cu entuziasm la ideea de a afla secrete reale si misterioase ale magiei. Filmul dispune de un cast remarcabil – o distributie deosebita care imbunatateste povestea si aduce scenelor acele detalii discrete care ii vor captiva pe spectatori in magia acestui film de neuitat. Acestea sunt motivele pentru care trebuie sa vezi filmul si sa descoperi magia dincolo de lumea lui Harry Potter.