Top Filme Talk show 2018

Top Filme Talk Show 2018

Anul 2018 a fost plin de filme talk show de calitate, care au adus numeroase discutii intre cinefili si o multime de subiecte interesante de dezbatere. In acest articol, ne vom uita la cele mai bune filme talk show din 2018, acele filme care ne-au provocat sa ne gandim, sa ramanem cu sufletul la gura si sa reflectam asupra diverselor probleme prezentate. Va prezentam lista noastra pentru Top Filme Talk Show 2018:

1. A Star is Born

A Star is Born este o drama romantica si un musical regizat de Bradley Cooper, care a reusit sa impresioneze publicul, dar si criticii de cinema. Jennifer Lawrence l-a intervievat pe Cooper in cadrul emisiunii 92Y; momentul a fost inregistrat si dat publicitatii.

Povestea

Filmul urmareste povestea lui Jackson Maine (Bradley Cooper), un cantaret si compozitor de muzica country si rock, al carui succes la Hollywood este umbrit de problemele personale si de dependenta de alcool. Intr-unul din orasele pe care le viziteaza in turneu, Jackson o intalneste pe Ally (Lady Gaga), o tanara cantareata de mare talent, dar care nu a reusit pana acum sa se lanseze in industria muzicala. Cei doi incep sa lucreze si sa se indragosteasca unul de celalalt. Cu cat Ally incepe sa guste succesul si faima, cu atat Jackson incepe sa se afunde tot mai mult in problemele sale.

De ce merita vizionat?

A Star is Born este o poveste emotionanta, in care setea de succes si relatia dintre cei doi protagonisti se impletesc intr-un mod tulburator. Cooper si Lady Gaga fac un tandem excelent pe ecran, reusind sa redea emotiile profunde ale personajelor pe care le interpreteaza. Filmul vorbeste despre dependenta, si despre sacrificiile pe care un artist este dispus sa le faca in numele succesului si artei.

2. BlacKkKlansman

BlacKkKlansman este o comedie-drama regizata de Spike Lee, care isi bazeaza povestea pe un roman autobiografic al lui Ron Stallworth. Povestea a atras atentia celor de la emisiunea The Late Show with Stephen Colbert, unde au discutat despre acest film.

Povestea

Filmul spune povestea reala a lui Ron Stallworth (interpretat de John David Washington), un politist afro-american din Colorado Springs, care decide sa infiltreze filiala locala a Ku Klux Klan, cu ajutorul colegului sau Flip Zimmerman (Adam Driver). Impreuna, cei doi reusesc nu doar sa atraga atentia liderilor extremiști albi, ci sa obtina chiar si informatii-confidential despre activitatile acestora.

De ce merita vizionat?

BlacKkKlansman este un film tulburator si plin de suspans, care arata efortul unui om in lupta cu prejudecatile si rasismul. Spike Lee isi imprima propriul stil regizoral si se concentreaza pe tensiunea dintre personaje si pe impactul pe care acest caz l-a avut asupra societatii americane. Este un film care merita vazut pentru complexitatea sa emotionala si pentru mesajul pe care il transmite.

3. Bohemian Rhapsody

Bohemian Rhapsody este un biopic muzical, care urmareste viata si cariera artistului Freddie Mercury, interpretat cu multa sensibilitate si talent de Rami Malek. Precedenta echipa a primului -Robotii-Mr este prezentata in cadrul unei emisini [The Tonight Show Starring Jimmy Fallon]; momentul a fost discutat, in cadrul unei emisiuni, si dat publicitatii de mai multe ori.

Povestea

Filmul incearca sa surprinda momentele esentiale din viata lui Freddie Mercury, de la momentul in care s-a alaturat trupei Queen, pana la ultimele sale zile. Prin muzica si povestea sa, filmul vorbeste despre creativitatea, dragostea si setea de viata a artistului.

De ce merita vizionat?

Bohemian Rhapsody este un omagiu adus trupei Queen si in special lui Freddie Mercury. Performanta lui Rami Malek este una memorabila, iar momentele muzicale sunt bine gandite si executate. Daca esti fan Queen sau pur si simplu doresti sa cunosti mai multe despre muzica phenomenalului Freddie Mercury, acest film este pentru tine.

In concluzie, 2018 a fost un an plin de filme talk show de exceptie, iar cele mentionate mai sus reprezinta doar o fractiune din aceasta bogatie cinematografica. Fiecare dintre ele aduce in prim-plan o poveste emotionanta, personaje complexe si un mesaj puternic, care stimuleaza, intr-un fel sau altul, imaginatia si mintea spectatorului.