Top Filme Talk show 2015

Top Filme Talk-Show 2015

Anul 2015 a fost un an deosebit pentru amatorii de filme talk-show, gen in care vedem o serie de invitati speciali care discuta pe diverse teme intr-un cadru relaxat. Asadar, sa aruncam o privire la cele mai bune filme talk-show din 2015, grupate pe tematica abordata. In continuare, vom prezenta:

 • Top filme talk-show de comedie
 • Top filme talk-show de actualitate
 • Top filme talk-show de noapte

Top filme talk-show de comedie

 1. Between Two Ferns with Zach Galifianakis

Zach Galifianakis, cunoscut pentru rolurile sale amuzante in filme de comedie, isi aduce talentul in acest talk-show in care converseaza cu invitatii sai intre doi ferigi, asa cum sugereaza si titlul. Fiecare episod este plin de haz si replici nonsalante ce conduc la un moment amuzant in salile de cinema.

 1. Comedy Bang! Bang!

In acest talk-show, Scott Aukerman si „banda” sa de muzicieni insotesc celebritatile invitate intr-un maraton de glume si scenete comice. Fiecare episod aduce la rampa noi idei si abordari creative ce transforma rutina talk-show-ului intr-o petrecere a umorului.

 1. Hey Qween!

Prezentatorul Jonny McGovern exploreaza viata drag queen si a celor implicati in acest fenomen in acest talk-show captivant si amuzant. Cu o combinatie de improvizatie si interviuri personale, fiecare episod ofera o perspectiva asupra unui domeniu deosebit de fascinant si de plin de culoare.

Top filme talk-show de actualitate

 1. Last Week Tonight with John Oliver

Gazduit de John Oliver, Last Week Tonight este un talk-show saptamanal care abordeaza teme de actualitate din politica, societate si cultura. Cu un comentariu incisiv si introspectiv, Oliver prezinta si analizeaza probleme importante de pe glob intr-un mod inteligent si umoristic.

 1. Real Time with Bill Maher

In acest talk-show saptamanal de actualitate, Bill Maher discuta cu invitatii sai despre cele mai importante stiri si evenimente din saptamana care a trecut. Abordand o varietate de teme, de la politica la religie, emisiunea este o discutie spumoasa si ireverentioasa despre evenimentele curente.

 1. The Grace Helbig Show

Prezentatoarea Grace Helbig reinventeaza talk-show-ul de actualitate aducand un aer proaspat si multa energie pe micul ecran. Cu un stil unic si original, Grace dezvaluie povesti de succes, esecuri, momente amuzante si alte subiecte relevante din lumea celebritatilor si a intreprinderilor mici.

Top filme talk-show de noapte

 1. The Late Show with Stephen Colbert

Ca si inlocuitor al legendarei emisiuni „The Late Show” prezentata de David Letterman, „The Late Show with Stephen Colbert” aduce o noua abordare a talk-show-ului de noapte. Cu umor caracteristic, Stephen Colbert ii primeste pe cei mai importanti oaspeti si ii provoaca la conversatii relevante si memorabile.

 1. The Tonight Show Starring Jimmy Fallon

Jimmy Fallon a readus in prim-plan talk-show-ul de noapte cu acest format proaspat si captivant. Avand atat momente de interviu cu vedete, cat si sketch-uri comice, show-ul atrage privitorii care cauta sa rada si sa asculte povesti interesante din lumea celebritatilor.

 1. The Late Late Show with James Corden

In acest talk-show de noapte, James Corden isi etaleaza carisma si umorul in conversatii cu celebritati de top. Fie ca este vorba de cantat intr-un automobil sau de „spargerea ghetii” cu invitatii sai, Corden aduce un aer tineresc si dinamic in lumea talk-show-urilor de seara.

Dupa ce am explorat aceste topuri de filme talk-show din 2015, este clar ca genul a oferit multe optiuni palpitante pentru public. Desigur, lista putea continua, dar speram ca filmuletele de mai sus v-au trezit interesul si ca veti petrece ore intregi urmarindu-le si savurand umorul si subiectele abordate.