Top Filme Acţiune 2015

Top Filme Actiune 2015

2015 a fost un an plin de filme fantastice de actiune, care ne-au tinut pe marginea scaunului si ne-au absorbit in lumi de aventura. Pe masura ce oamenii continua sa impartaseasca pasiunea pentru filme, este momentul sa analizam cele mai bune filme de actiune ale anului 2015. Fie ca esti un fan inrait al genului sau vrei sa te reintorci intr-un an remarcabil pentru filmele de actiune, aceasta e lista perfecta pentru tine. Iata topul nostru, cu scurte descrieri si link-uri care duc direct catre cele mai relevante pagini, pentru a afla mai multe informatii despre fiecare film.

1. Mad Max: Fury Road

In regia lui George Miller, acesta este un blockbuster de actiune non-stop, cu scene de-a dreptul senzationale. Tom Hardy il interpreteaza pe Max Rockatansky, un lunetist care se alatura unui grup de femei condus de Furiosa (Charlize Theron), pentru a scapa de un tiran nemilos si a gasi speranta intr-o lume post-apocaliptica. „Mad Max: Fury Road” este un film plin de aventura, viteza si efecte vizuale incredibile.

2. The Revenant

O calatorie de supravietuire si razbunare, in care Leonardo DiCaprio interpreteaza rolul lui Hugh Glass, un vanator caruia i se insceneaza moartea de catre propriul sau grup si este lasat sa moara in salbaticie. Reusind sa supravietuiasca impotriva tuturor sanselor, Glass porneste intr-o cautare incapatanata pentru a-i gasi pe tradatorii sai. Regizorul Alejandro G. Inarritu contureaza o poveste captivanta, completata de interpretarea fenomenala a lui DiCaprio.

3. Spectre

In cel de-al 24-lea film din seria „James Bond,” Daniel Craig lupta intre trecut si prezent in timp ce descopera legatura cu organizatia Spectre si o confrunta cu un nou inamic (interpretat de Christoph Waltz). Cu regizorul Sam Mendes la carma proiectului, „Spectre” ofera o explozie de actiune si intrigi in stilul celebrului agent secret 007.

4. Mission: Impossible – Rogue Nation

Tom Cruise revine in al cincilea film al francizei „Mission: Impossible”, alaturandu-se lui Jeremy Renner, Simon Pegg si Rebecca Ferguson pentru a forma o echipa care lupta impotriva organizatiei criminale denumita The Syndicate. In regia lui Christopher McQuarrie, „Mission: Impossible – Rogue Nation” este o poveste plina de suspans si actiune, asa cum ii sta bine unei pelicule de mare succes desprinse din cea mai indragita franciza.

5. Jurassic World

Daca citesti acest articol, probabil nu ai sarit peste blockbusterele anului 2015, ceea ce inseamna ca stii tot ce merita despre „Jurassic World” si intoarcerea dinozaurilor. Cu o combinatie de efecte speciale uluitoare si scene de actiune incarcate de adrenalina, „Jurassic World” aduce in prim-plan lucrarea lui John Hammond si aventurile unor nou veniti intr-un taram fermecator, dar mort de periculos.

Alte mentiuni notabile:

Top Filmasilor pentru Filme de Actiune in 2015:

  1. George Miller (Mad Max: Fury Road)
  2. Alejandro G. Inarritu (The Revenant)
  3. Sam Mendes (Spectre)
  4. Christopher McQuarrie (Mission: Impossible – Rogue Nation)
  5. Colin Trevorrow (Jurassic World)

Cu filme precum acestea, nu este de mirare ca 2015 ramane un an de referinta pentru productiile de actiune. Iti recomandam sa vezi (sau sa revezi) aceste filme incredibile pentru a te bucura de senzatia unui adevarat trepied cu popcornin fata.