Top Filme Talk show 2019

Top Filme Talk Show 2019


Daca esti un mare fan al filmelor si show-urilor de televiziune, cu siguranta iti plac si talk show-urile de succes! In acest articol, iti prezentam un top al celor mai bune filme si seriale de genul talk show din 2019, cu descrieri si linkuri pentru a te ajuta sa iti organizezi maratoanele de vizionare.

1. Between Two Ferns: The Movie


Between Two Ferns: The Movie este un film de comedie regizat de Scott Aukerman, bazat pe serialul web cu acelasi nume, creat de Zach Galifianakis. In film, Galifianakis intra in pielea unui prezentator de talk show care, impreuna cu echipa lui, porneste intr-un turneu pentru a realiza cat mai multe interviuri cu vedete celebre.

Filmul contine o multime de aparitii speciale, precum Will Ferrell, Benedict Cumberbatch, Matthew McConaughey si multe altele. Pregatiti-va pentru un amestec grozav de umor absurd si interactiuni amuzante intre personaje.

2. My Next Guest with David Letterman and Shah Rukh Khan


My Next Guest with David Letterman and Shah Rukh Khan este o editie de colectie a talk show-ului My Next Guest Needs No Introduction with David Letterman, cu invitatul special Shah Rukh Khan, una dintre cele mai cunoscute vedete din India si actor de film.

In acest episod, Letterman si Khan poarta o discutie in amanunt despre celebritatea acestuia din urma, incluzand viata sa personala, cariera in ascensiune si eforturile pentru a mentine succesul. Este un episod memorabil si plin de emotie pentru toti fanii Bollywood-ului.

3. Hot Ones: The Game Show


Daca v-ati bucurat de emisiunea online populara Hot Ones, atunci cu siguranta veti adora Hot Ones: The Game Show! In acest concurs pe stil talk show, doua echipe de participanti sunt supusi unui test de inteligenta si rezistenta: ei trebuie sa raspunda corect la intrebari pentru a evita consumul unor aripioare extrem de picante.

In caz contrar, ei trebuie sa se lupte cu niveluri ridicate de picanta ca sa castige runda. Filmul este plin de rasete, lacrimi si picanta, iar gazda Sean Evans, cunoscut pentru emisiunea sa online, se asigura ca nu exista moment de respiratie in acest talk show intens.

4. Inside the Actors Studio: Helen Mirren


In acest episod al longevivului talk show Inside the Actors Studio, legendara Helen Mirren este invitata sa vorbeasca despre cariera sa de succes, premiile castigate si provocarile intampinate de-a lungul timpului. Moderatorul, James Lipton, dezvaluie si unele dintre cele mai apreciate momente ale lui Mirren pe ecran si pe scena.

Episodul se aprofundeaza in viata personala si cariera lui Mirren, oferind o perspectiva interesanta despre evolutia sa intr-unul dintre cele mai cunoscute nume la Hollywood. Este un must-watch pentru fanii actritei si pentru cei interesati in industria cinematografica.

5. Hysterical


Hysterical este un documentar care urmareste viata, cariera si succesul comediantei si autoarei Chelsea Handler. Regizat de Andrea Nevins, documentarul exploreaza impactul pe care Handler l-a avut in lumea comediei, focalizandu-se pe perioada de dezvoltare si succes a emisiunii sale de televiziune, Chelsea Lately.

Acesta contine interviuri exclusive cu Handler si alti actori si comici de renume, demonstrand aspiratiile, eforturile si perseverenta care au contribuit la triumful sau in lumea talk show-urilor si comediei. Este un film esential pentru fanii comediei si ai talk show-urilor.


Intr-adevar, 2019 a fost un an foarte bogat in filme si emisiuni memorabile de genul talk show. De la comedia hilara din Between Two Ferns: The Movie si lumea competitiva si picanta a Hot Ones: The Game Show, pana la conversatii intime cu legendele cinematografiei in Inside the Actors Studio, lista este la fel de diversa pe cat poate fi.

Speram ca v-am oferit suficiente recomandari pentru a va relaxa in fata ecranului si a descoperi lumea fascinanta a talk show-urilor din 2019.