Top Filme Sport 2017

Top Filme Sport 2017

Esti un fan al filmelor care au la baza competitia si dorinta de a castiga? Iata cele mai bune filme sportive lansate in 2017, care promit sa te inspire sa iti depasesti propriile limite. Acest top prezinta o selectie a celor mai apreciate filme de sport aparute pe parcursul anului 2017, avand un mix de drame, biografii si comedii ce vorbesc despre tenacitatea, caderea si revenirea atat in sport, cat si in viata reala. Asadar, iata topul filmelor sportive din 2017!

Borg vs. McEnroe

Borg vs. McEnroe este un film biografic suedez-american-finis, centrat pe rivalitatea dintre cei doi jucatori de tenis semnatar in titlul. Actiunea are loc in cadrul Campionatului de la Wimbledon, din anul 1980, ceea ce il face ideal pentru a deschide lista de recomandari pentru 2017

 1. Regie: Janus Metz
 2. Scenariu: Ronnie Sandahl
 3. Distributie: Sverrir Gudnason (Bjorn Borg), Shia LaBeouf (John McEnroe), Stellan Skarsgard (Lennart Bergelin)

Partea interesanta a filmului nu tine neaparat de sportul in sine, ci de o anume denudare a protagonistilor si de conflictul interior al fiecaruia dintre acestia.

Battle of the Sexes

Battle of the Sexes este un film biografic american, avand ca punct de plecare un eveniment real devenit mit: meciul de tenis dintre Billie Jean King si Bobby Riggs, desfasurat in anul 1973.

 1. Regie: Jonathan Dayton si Valerie Faris
 2. Scenariu: Simon Beaufoy
 3. Distributie: Emma Stone (Billie Jean King), Steve Carell (Bobby Riggs), Andrea Riseborough, Sarah Silverman, Bill Pullman, Alan Cumming

Fireste, dincolo de meciul in sine, filmul se intereseaza de personajele Bay, semnatar, umanizandu-le si incercand sa dea o viziune personala asupra cauzelor care i-au impulsion pe amandoi sa accepte aceasta provocare.

I, Tonya

I, Tonya este un film biografic inspirat de povestea reala a patinatoarei artistice americane, Tonya Harding.

 1. Regie: Craig Gillespie
 2. Scenariu: Steven Rogers
 3. Distributie: Margot Robbie (Tonya Harding), Sebastian Stan (Jeff Gillooly), Allison Janney (LaVona Golden), Julianne Nicholson (Diane Rawlinson)

Filmul isi doreste sa arate ca in spatele sportului de mare performanta se ascund drame umane si decizii in umane, care ii transforma pe cei implicati intr-o alta categorie de eroi, la fel de valida ca si campioni care reusesc sa ajunga in mediul inconjurator.

Nota IMDb: 7.5

Cars 3

Cars 3 este un film de animatie american produs de Pixar Animation Studios in colaborare cu Walt Disney Pictures.

 1. Regie: Brian Fee
 2. Scenariu: Kiel Murray, Bob Peterson, Mike Rich
 3. Voci: Owen Wilson (Lightning McQueen), Cristela Alonzo (Cruz Ramirez), Armie Hammer (Jackson Storm), Chris Cooper (Smokey)

Desi este o animatie destinata mai ales copiilor, Cars 3 prezinta o serie de subiecte cu rezonanta si in universul adult, precum autoapreciere, succesul, glorie trecuta si posibilitatea de a te ridica din nou.

Nota IMDb: 6.7

Goon: Last of the Enforcers

Goon: Last of the Enforcers este un film de comedie canadian despre jocul profesional de hochei pe gheata.

 1. Regie: Jay Baruchel
 2. Scenariu: Jay Baruchel, Jesse Chabot
 3. Distributie: Liev Schreiber (Ross Rhea), Seann William Scott (Doug Glatt), Alison Pill (Eva Glatt), Marc-Andre Grondin (Xavier LaFlamme)

Filmul, care daruitoria personajului Doug Glatt celor care isi schimba echipa, isi directioneaza lupta in exterior–mai exact, in incercarea sa de a crea o atmosfera propice pentru nasterea primului saru copium. Miza pe umor si cercetare dovedeste ca orice meci de hochei poate sa ascunda numeroase tragedii si anecdote.

Nota IMDb: 6.8

Lista Cele Mai Bune Filme Sport 2017

 1. Borg vs. McEnroe
 2. Battle of the Sexes
 3. I, Tonya
 4. Cars 3