Top Filme Talk show 2017

Top Filme Talk Show 2017

Jimmy Kimmel Live!

Jimmy Kimmel Live! este un talk show foarte popular, difuzat pe canalul ABC. Emisiunea este prezentata de simpaticul si amuzantul Jimmy Kimmel. De-a lungul anilor, emisiunea a primit numeroase nominalizari la premiile Emmy si a reusit sa cucereasca inimile telespectatorilor.

 • Invitati de top in 2017: George Clooney, Johnny Depp, Will Smith, Gal Gadot, Jennifer Aniston
 • Moment memorabil: Parodia “Mean Tweets”, in care celebritati de talie mondiala citesc si raspund la tweet-uri jignitoare din partea fanilor

The Late Show with Stephen Colbert

The Late Show with Stephen Colbert, prezentat pe canalul CBS, este un talk show care face deliciul noptilor americane de peste un deceniu. Gazda emisiunii, Stephen Colbert, a preluat postul in 2015, lasandu-ne sa ne bucuram de talentul sau remarcabil, de ironia fina si de umorul sau inegalabil.

 • Invitati de top in 2017: Nicole Kidman, Bernie Sanders, Jake Gyllenhaal, Jessica Chastain, Jon Stewart
 • Moment memorabil: Parodia realizata de Stephen Colbert in stilul “Hunger Games”, in care a fost “sponsorul” delegatilor care au votat la Conventia Nationala Republicana in 2016

The Tonight Show Starring Jimmy Fallon

The Tonight Show Starring Jimmy Fallon este bila alba la capitolul talk show-uri. Difuzat pe canalul NBC, emisiunea este condusa de carismaticul si talentatul Jimmy Fallon, care ii incanta pe telespectatori cu umorul sau contagios si interviurile inteligente si pline de momente amuzante.

 • Invitati de top in 2017: Michelle Obama, Emma Stone, Vin Diesel, Ryan Gosling, Julia Roberts
 • Moment memorabil: „Lip Sync Battle” intre Jimmy Fallon, Kevin Hart si Will Ferrell, in care cei trei interpreteaza playback pe melodiile lor preferate, intr-o competitie acerba si plina de haz

The Daily Show with Trevor Noah

The Daily Show with Trevor Noah poate fi considerat un talk show cu tenta satirici. Acesta se difuzeaza pe Comedy Central si este prezentat de Trevor Noah, un comediant talentat si charismatic. Emisiunea prezinta o perspectiva unica asupra evenimentelor si povestilor care fac inconjurul actualitatilor zilei si ofera momente de neuitat in compania invitatilor sai de calibru.

 • Invitati de top in 2017: Ilhan Omar, Hillary Clinton, Laverne Cox, Tomi Lahren, Terry Crews
 • Moment memorabil: Interviul realizat cu celebrul regizor Jordan Peele, in care discuta despre filmul sau premiat, „Get Out”

Conan

Emisiunea Conan, difuzata pe TBS, este prezentata de catre Conan O’Brien, un veteran al industriei si unul dintre cei mai apreciati prezentatori de talk show-uri. In cadrul emisiunii, Conan isi prezinta raspunsurile ironice si satirice referitoare la stiri, in interactiunea sa plina de zgarciuri cu invitatii sai, dar si in felul sau de-a fi atunci cand se imbraca in diferite personaje in cadrul diferitelor evenimente.

 • Invitati de top in 2017: Gal Gadot, Bruce Springsteen, Chris Hemsworth, John Krasinski, Samuel L. Jackson
 • Moment memorabil: Conan isi conduce segmentul „Clueless Gamer” cu invitatul sau, jucatorul de baseball Aaron Judge, intr-un concurs de jocuri video

The Late Late Show with James Corden

In The Late Late Show with James Corden, prezentat pe CBS, il putem vedea pe actorul si prezentatorul britanic James Corden in rolul de gazda. Corden a adus un suflu nou in talk show-urile americane, impresionandu-i pe telespectatori cu umorul sau inteligent, numerele sale muzicale si invitatii sai fascinanti.

 • Invitati de top in 2017: Katy Perry, Ed Sheeran, David Beckham, Sir Paul McCartney, Adele
 • Moment memorabil: „Carpool Karaoke”, un segment in care James Corden si o celebritate canta in masina in timp ce se plimba prin oras

Acestea sunt doar cateva dintre cele mai populare si apreciate talk show-uri din 2017. Oricare dintre aceste emisiuni merita sa fie vizionate pentru a te relaxa, a rade si, cel mai important, a te informa despre actualitatea sociala si culturala reflectata in mod amuzant.