Top Filme Comedie 2011

Top Filme Comedie 2011

Anul 2011 a fost un an surprinsator pentru filmele de comedie. De la comedii romantice pana la aventuri amuzante, am fost distrati si amuzati in cinematografe, pe ecranele noastre TV si pe platformele de streaming. In acest articol, vom arunca o privire asupra celor mai amuzante filme de comedie aparute in 2011 si vom explora de ce aceste filme sunt atat de iubite de public.

Top 10 Filme Comedie 2011

Sa trecem in revista top 10 filme comedie 2011, incepand cu locul 10 pana la cel mai amuzant film din acel an.

10. Paul

Paul este o comedie sci-fi cu un extraterestru care ajuta doi eroul nostru principal in traseul lor. Filmul este regizat de Greg Mottola si ii are in distributie pe Simon Pegg, Nick Frost si Seth Rogen.

9. 30 Minutes or Less

In 30 Minutes or Less, un distribuitor de pizza este prins intr-un complot care il forteaza sa comita un jaf. Filmul este regizat de Ruben Fleischer si are in rolurile principale pe Jesse Eisenberg, Danny McBride si Aziz Ansari.

8. Just Go With It

Just Go With It este o comedie romantica regizata de Dennis Dugan, in care un chirurg plastic vrea sa foloseasca o asistenta pentru a-si acoperi minciunile cand isi intalneste visul vietii. Filmul ii are in distributie pe Adam Sandler, Jennifer Aniston si Brooklyn Decker.

7. The Sitter

In The Sitter, avem o comedie despre un student suspendat de la facultate, care este fortat sa devina babysitter pentru trei copii. Aceasta aventura va aduce o serie de intamplari amuzante. Filmul este regizat de David Gordon Green si ii are in rolurile principale pe Jonah Hill, Max Records si Ari Graynor.

6. Friends with Benefits

Friends with Benefits este o comedie romantica in care doi prieteni decid sa intre intr-o relatie fizica fara a avea alte implicatii emotionale. Cu imprejurari amuzante si replici spumoase, filmul este regizat de Will Gluck si ii are in rolurile principale pe Justin Timberlake, Mila Kunis si Patricia Clarkson.

5. Rango

Rango este o animatie premiata cu Oscar, despre un cameleon care devine, fara voia lui, un erou. In drumul sau pentru a proteja orasul din Vestul salbatic, Rango se imprieteneste cu locuitorii si trece printr-o multime de momente fantastice si amuzante. Filmul este regizat de Gore Verbinski, cu Johnny Depp in rolul principal.

4. The Hangover Part II

In The Hangover Part II, cei trei prieteni Phil, Stu si Alan calatoresc in Thailanda pentru o nunta. Dar, asemanator primului film, sfarsesc intr-o serie de situatii ciudate, dupa ce noaptea dinaintea nuntii a fost una nebuna si s-au trezit fara sa-si aminteasca nimic. Filmul fenomen, regizat de Todd Phillips, ii are in rolurile principale pe Bradley Cooper, Ed Helms si Zach Galifianakis.

3. Bridesmaids

Bridesmaids este o comedie in care doua prietene apropiate, Annie (Kristen Wiig) si Lillian (Maya Rudolph), se pregatesc pentru nunta lui Lillian. Cu o distributie minunata si multe situatii amuzante, este o poveste despre prietenie, dragoste si maturizare. Comedia este regizata de Paul Feig si a avut o nominalizare la dos premii Oscar.

2. Midnight in Paris

Midnight in Paris este o fantezie romantica, scrisa si regizata de Woody Allen. In film, un scenarist in cautare de inspiratie trebuie sa decida daca sa continue sa traiasca in realitate sau daca sa imbratiseze aventurile fantastice ale tineretii sale. Filmul ii are in rolurile principale pe Owen Wilson, Marion Cotillard si Rachel McAdams.

1. Horrible Bosses

Avand locul de onoare in acest afis, Horrible Bosses este o comedie inteligenta si amuzanta in care trei angajati plictisiti si frustrati, isi dau seama ca singura modalitate de a scapa de sefii lor teribili este sa-i elimine. Filmul ii are in rolurile principale pe Jason Bateman, Charlie Day si Jason Sudeikis.

Lista completa a filmelor

 • Paul
 • 30 Minutes or Less
 • Just Go With It
 • The Sitter
 • Friends with Benefits
 • Rango
 • The Hangover Part II
 • Bridesmaids
 • Midnight in Paris
 • Horrible Bosses

Cele mai bune momente din filmele comedia 2011

… si scenele care ne fac sa radem mereu

 1. Aparitia lui Mike Tyson in The Hangover Part II
 2. Scena the food poisoning in Bridesmaids
 3. Dansul dintre Justin Timberlake si Mila Kunis in Friends with Benefits
 4. Povestea continua a lui Gil Pender in Midnight in Paris

Acestea sunt doar cateva dintre cele mai iconice momente din filmele comedia din 2011 care ne-au facut sa rostogolim de ras si sa ne dorim sa le revedem din nou.