Top Filme Acţiune 2022

Top Filme Actiune 2022

Va prezentam in premiera selectia noastra de Cele mai asteptate filme de actiune 2022. Fie ca sunteti in cautarea unor filme pline de suspans, lupte spectaculoase sau personaje carismatice, aceasta lista va ofera cele mai electrizante optiuni pentru anul 2022. Acest articol este structurat in urmatoarele categorii:

  1. Filme de supereroi
  2. Secvente de actiune si aventura
  3. Filme cu arte martiale

Asa ca, pregatiti-va pentru o doza sanatoasa de adrenalina in timp ce descoperiti care sunt titlurile care ne asteapta in 2022! Nota: Lista de filme prezentata in acest articol poate fi supusa modificarilor din cauza posibilelor intarzieri in lansarea productiilor.

Filme de supereroi

Supereroii nu se demodeaza niciodata, iar producatorii din Hollywood continua sa ne ofere noi blockbusters spectaculoase. Iata cateva dintre cele mai asteptate filme de supereroi ai anului 2022:

Black Panther: Wakanda Forever

Black Panther: Wakanda Forever este unul dintre cele mai asteptate filme de supereroi din 2022 datorita personajului central, T’Challa, si de succesul incredibil al primului film. Acest sequel isi propune sa continue povestea aventurilor de lupta ale lui T’Challa si a regatului sau, Wakanda. Data de lansare: 6 mai 2022.

The Flash

The Flash este un film in care se va explora intreaga mitologie a vitezei si a hrubkyxe universului Flashpoint. In acest film il vom vedea pe Barry Allen calatorind in timp pentru a preveni moartea mamei sale. Data de lansare: 3 iunie 2022.

Secvente de actiune si aventura

Pentru cei care nu sunt chiar asa de incantati de universul supereroilor, exista numeroase filme bazate pe actiune si aventuri palpitante.
Iata cateva dintre cele mai interesante filme de actiune si aventura din 2022:

Jurassic World: Dominion

Jurassic World: Dominion este al treilea capitol dintr-o trilogie spectaculoasa, care aduce fabuloasa lume a dinozaurilor si pericolele sale ascunse intr-un nou context. Acest film continua exploziatiile epocii Jurassic, cu personajele noastre preferate atrase deopotriva in lupte interumane si cu dinozaurii. Data de lansare: 9 iunie 2022.

Mission: Impossible 7

Mission: Impossible 7 este un alt titlu extrem de asteptat in 2022. Vom urmari o data in plus aventurile indraznete ale lui Ethan Hunt (interpretat de Tom Cruise) si echipa sa. Cu siguranta putem anticipa cascadorii uluitoare si scene de actiune intense. Data de lansare: 23 septembrie 2022.

Filme cu arte martiale

Daca este vorba de filme de actiune, atunci arte martiale nu pot lipsi din acest top. Asadar, va prezentam doua dintre cele mai interesante filme cu arte martiale ce vor aparea in 2022.

Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings

Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings este un nou titlu care frizeaza lumea supereroilor, dar cu o baza puternic inradacinata in arte martiale. Filmul il prezinta pe Shang-Chi, interpretat de Simu Liu, o persoana cu abilitati de lupta si control al energiei Chi, ce se confrunta cu o serie de inamici si intrigi din diferite colturi ale lumii. Data de lansare: 1 iulie 2022.

John Wick: Chapter 4

John Wick: Chapter 4 este al patrulea film din franciza rompede spinarii renumitului asasin John Wick (interpretat de Keanu Reeves). Cu siguranta ne putem astepta la multe scene coregrafice de lupte corp la corp si confruntari pline de adrenalina. Data de lansare: 25 mai 2022.

Sa se dea filmul!

Acestea sunt doar cateva dintre cele mai asteptate filme de actiune care ne vor tine cu sufletul la gura in 2022. Indiferent daca sunteti fan al supereroilor, al luptelor explozive sau al miscarilor de arte martiale, anul 2022 promite sa ne ofere experiente cinematografice de neuitat.