Top Filme Animaţie 2022

Top Filme Animatie 2022

Fie ca vorbim despre filme care vorbesc despre povesti de dragoste, aventuri captivante sau lumi fantastice, animatia este un gen cinematografic care s-a reinventat mereu. In 2022, numeroase filme animate vor iesi pe marile ecrane si va vom prezenta in acest articol o serie de titluri care merita sa fie urmariti. Sa incepem aventura in lumea minunata a animatiei!

1. Turning Red – Comedie si magie adolescentina (martie 2022)

Turning Red este cel mai recent film produs de celebrii studiouri Pixar Animation. Actiunea se petrece in Toronto si urmareste viata unei adolescente care se transforma intr-un urias panda rosu ori de cate ori este emotionata sau stresata. Filmul promite sa abordeze cu umor si sensibilitate teme precum identitatea, independenta si relatia dintre mame si fiice.

2. The Bob’s Burgers Movie – Aventurile unei familii neobisnuite (mai 2022)

Inspirat de popularul serial de animatie Bob’s Burgers, acest film urmareste aventurile familiei Belcher care conduce un mic restaurant de burgeri pe care trebuie sa il lupte sa il salveze. Cu personaje haioase si situatii amuzante, The Bob’s Burgers Movie reprezinta alternativa perfecta pentru o seara relaxanta in compania intregii familii.

3. Lightyear – Originea lui Buzz Lightyear (iunie 2022)

Lightyear urmareste povestea astronautilusui pe care s-a bazat cel mai renumit personaj din seria Toy Story, Buzz Lightyear. In acest origin story, filmul exploreaza detaliile biografiei acestui erou intergalactic, a carui destinatie este sa salveze galaxia. Acest film de actiune si aventura produs de Pixar promite sa aduca nostalgia gamei Toy Story, dar si actiune si emotie pentru spectatori.

4. Minions: The Rise of Gru – Urcarea la putere a celui mai indragit raufacator (iulie 2022)

Minions: The Rise of Gru este prequelul la populara serie Despicable Me. Filmul urmareste peripetiile lui Gru, personajul negativ carismatic interpretat de Steve Carell, in incercarea acestuia de a deveni cel mai mare supervillain al tuturor timpurilor. Cu ajutorul minionilor sai adorabili, acest prequel promite sa aduca rasete si distractie tuturor fanilor francizei.

Filme animate pentru toate gusturile

Iata cateva alte titluri care merita mentionate in topul filmelor animate din 2022, pentru a vedea cat de mult pot sa varieze genurile si stilurile in acest domeniu:

  • Puss in Boots: The Last Wish – Aventuri intr-o lume de basm (septembrie 2022)
  • Spider-Man: Across the Spider-Verse (Part One) – O noua dimensiune a supereroilor (octombrie 2022)
  • I am Ganesha – Fascinanta mitologie indiana (data lansarii inca necunoscuta)

2022 promite sa fie un an incitant pentru iubitorii genului de filme de animatie, avand in vedere numeroasele lansari care abordeaza subiecte variate si au in vizor diferite categorii de varsta. De la dragoste adolescenata, la comedie si aventuri si pana la basme si supereroi, animatia continua sa se reinventeze si sa surprinda in mod placut publicul.