Top Filme Război 2014

Top Filmen Razboi 2014: O Incursiune In Cele Mai Bune Filme Ale Anului

Filmele de razboi au evoluat de-a lungul timpului, iar anul 2014 nu a fost o exceptie de la aceasta regula. In acest articol, vom explora cateva dintre cele mai bune filme de razboi din 2014, impachetate in topuri interesante si cu descrieri detaliate despre fiecare film in parte. Pregateste-ti popcornul si bucura-te de aceste aventuri cinematografice!

Top 3 Filmelor de Razboi Cu Actiunea Douazeci-Si-Patru de Ore De Lupta Neintrerupta

1. Brazda In Sange

Situatia din estul Europei, se inrautateste din ce in ce mai mult. Un grup de mercenari este angajat sa opreasca avansarea unui dictator sadic si sa il aduca in fata justitiei. Adevarul neplacut iese la iveala, iar cursul intamplarilor se schimba radical. In acest moment, toate fortele prezente trebuie sa coopereze pentru a infrange adevaratul inamic: de aici incepe lupta impotriva timpului si a naturii umane.

2. Izolat

Un submarin nuclear al Statelor Unite se pierde intr-o furtuna electromagnetica. Echipajul incearca disperat sa isi revina si sa repare problema tehnica, dar in curand descopera ca un inamic ascuns incearca sa preia controlul asupra navei cu orice pret. Echipajul trebuie sa lucreze impreuna si sa isi uneasca fortele cu un grup de oameni misterios capturati de inamic pentru a-si salva submarinul si totodata pentru a contracara planurile malefice ale agresorului.

3. Vanatorii de Suflete

O echipa de comando, formata din soldati profesionisti, este trimisa in misiune in Africa de Nord pentru a-si salva un camarad aflat in mainile teroristilor locali. Ceea ce parea o misiune simpla de recuperare se transforma intr-o lupta nemiloasa pentru supravietuire. Duritatea luptelor, alaturi de climatul extrem de neprietenos, forteaza echipa sa adopte tactici neconventionale pentru a invinge inamicul si a-si salva camaradul din mainile terorii si a exterminarii.

Cele mai emotionante 3 filme de razboi din 2014 care spun povestea unor eroi merituosi

1. Fury

In aprilie 1945, aliatii fac eforturi disperate pentru ultima ostire germana in Europa. In aceasta lupta, un tanar soldat american (interpretat de Logan Lerman) este atribuit tancului Sherman „Fury” si a fost oferit sub comanda Plutonului Don Kelly (Brad Pitt) in calitate de tragator.

2. Unbroken

Unbroken este un film biografic care prezinta povestea lui Louis Zamperini (interpretat de Jack O’Connell), un atlet olimpic care, in timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial, a ajuns prizonier al japonezilor dupa ce avionul sau s-a prabusit in Oceanul Pacific. Filmul urmareste viata lui Zamperini, de la copilaria trasnita pana la incercarile nemiloase pe care le-a indurat ca prizonier de razboi.

3. Kajaki

Kajaki este un film de razboi dramatic care spune povestea adevarata a unui grup de soldati britanici prinsi intr-un camp minat in timpul Operatiunii Herrick in Afganistan, in 2006.

Cele mai captivante 3 filme de razboi cu o tema anti-razboi

1. Cache

Cache explica povestea unui tanar soldat israelian (interpretat de Yoav Donat) care este implicat intr-o serie de tragice evenimente care ii distrug relatia cu ceilalti soldati si care ii testeaza loialitatea fata de patria sa.

2. Serena

Serena ne dezvaluie intr-un cadru poetic si sensibil povestea unui soldat american care dezerteaza de pe frontul afgan si se ascunde de autoritati intr-un orfelinat din Germania condus de o femeie numita Serena. Serena isi dedica viata copiilor orfani si victimelor razboiului si iti convinge eroul din film, interpretat de Allan Corduner, sa ramana si sa isi regaseasca umanitatea si vocatia.

3. Time Lapse

Time Lapse este un film SF care povesteste o serie de evenimente, ce se intampla intr-o lume in care oamenii invata sa controleze timpul. Aventura incepe atunci cand un grup de soldati angajati intr-un razboi contra cronometru descopera trupurile nemuritoare ale soldatilor dintr-un viitor apocaliptic.

In concluzie, 2014 a fost un an plin de filme de razboi unele captivante, unele emotionante si altele anti-razboi. Fiecare film enumerat in aceasta lista isi merita locul si in functie de gusturile personale ale fiecarei persoane, am oferit o gama larga din care sa alegeti. Bucurati-va de vizionarile dv si nu uitati sa impartasiti si alte filme de razboi din 2014 pe care le considerati valoroase sau interesante.