Top Filme Reality TV 2014

Top Filme Reality TV 2014

Realitatea TV are un farmec aparte, combinand viata reala, emotiile si povestile unice ale oamenilor obisnuiti. In 2014, am fost martorii unei varietati de filme si seriale de reality TV, de la gastronomie si moda, la supravietuire si aventura. Iata un top al celor mai bune filme si seriale de reality TV din 2014.

1. MasterChef

MasterChef este unul dintre cele mai apreciate reality show-uri culinare, prezentat de celebrul chef Gordon Ramsay in versiunea americana. Format dupa un show britanic cu acelasi nume, MasterChef prezinta concurenti amatori care lupta pentru titlul de MasterChef si incearca sa impresioneze juriul cu preparatele lor unice si delicioase.

2. Naked and Afraid

Naked and Afraid este un reality show de supravietuire in care doi concurenti, un barbat si o femeie, sunt abandonati in salbaticie complet goi pentru 21 de zile. Cu resurse limitate si fara haine, concurentii trebuie sa-si foloseasca intuitia, viteza si creativitatea pentru a supravietui in conditiile dificile ale unei zone necunoscute.

3. RuPaul’s Drag Race

Prezentat de celebrul artist drag RuPaul, RuPaul’s Drag Race este un concurs de transformisti in care concurentii drag queen se infrunta intr-o serie de provocari si mini-jocuri pentru a castiga titlul de America’s Next Drag Superstar. Show-ul a fost foarte apreciat in 2014 datorita creativitatii si stilului sau unic si, de asemenea, pentru reprezentarea comunitatii LGBTQ+ intr-un format de televiziune mainstream.

4. Big Brother

Verseunea americana a reality show-ului Big Brother are o poveste lunga si de succes. Show-ul aduce un grup de oameni intr-o casa in care sunt supravegheati 24 de ore pe zi, fara scapare de camerele de filmat. Concurentii participa la jocuri competitive si sunt eliminati unul cate unul pana cand ramane un singur castigator. In anul 2014, Big Brother a continuat sa impresioneze audientele prin jocuri si strategii indraznete si participanti carismatici.

Lista de filme si seriale de reality TV din 2014 continua cu:

Duck Dynasty

Acest reality show urmareste viata familiei Robertson din Louisiana, proprietiarii unei afaceri de vanatoare si pescuit si creatorii faimoaselor fluieraturi pentru rate. Familie memorabila si foarte de succes, Duck Dynasty ofera un amestec unic de umor si aventura in natura.

Survivor

In ciuda faptului ca a ajuns la sezonul sau 28 in 2014, Survivor ramane unul dintre cele mai populare si captivante seriale de reality TV. Pus la baza generatiei actuale de reality show-uri de supravietuire, formatul clasic si familiar al Survivor-ului continua sa atraga publicului.

The Amazing Race

Inregistrandu-si al 25-lea sezon in 2014, The Amazing Race este un reality show de aventura in care echipaje de doua persoane calatoresc in jurul lumii si se confrunta cu provocari culturale si fizice. Pe langa competitie, se pune accentul pe relatiile dintre concurenti si frumusetea naturii umane.

Project Runway

Acest reality show de moda, prezentat de Heidi Klum si Tim Gunn, prezinta lupta designerilor amatori de a crea si de a construi o colectie de moda intr-un timp limitat si cu resurse limitate. Project Runway este un amestec perfect de design, stil si drama.

Top 10 filme Reality TV 2014

  1. MasterChef
  2. Naked and Afraid
  3. RuPaul’s Drag Race
  4. Big Brother
  5. Duck Dynasty
  6. Survivor
  7. The Amazing Race
  8. Project Runway

In 2014, serialele si filmele de tip reality TV au oferit un amestec unic de competitii, aventuri si evenimente emotionale, atragand publicul datorita originalitatii si in acelasi timp fidelitatatii formatelor familiare si indragite, incarcate cu personalitatile memorabile ale concurentilor si colaboratorilor.