Top Filme Crimă 2021

Top Filme Crima 2021

2021 a fost un an interesant pentru filme, iar genul crimei nu face exceptie. Acest articol va enumera si descrie unele dintre cele mai notabile filme de crima ale anului 2021, prezentand topuri si liste de filme pentru a va ajuta sa va planificati urmatoarea sesiune de vizionare. Sa exploram cele mai bune filme de crima lansate in 2021.

Top 5 Filme Crima 2021

1. The Little Things

The Little Things urmareste povestea unui serif din Kern County, California, care colaboreaza cu un detectiv din Los Angeles pentru a prinde un criminal in serie. Filmul ii are in rolurile principale pe Denzel Washington, Rami Malek si Jared Leto, iar povestea tese impreuna misterele infractiunilor cu dezvaluiri complexe despre viata personala a personajelor.

2. The French Dispatch

The French Dispatch este un film artistic regizat de Wes Anderson care se concentreaza pe povestea unui ziar american fictiv dintr-o redactie franceza, care prezinta diverse povesti de crima si intriga. Filmul se remarca pentru stilul vizual unic al lui Anderson si pentru distributia all-star, inclusiv Bill Murray, Tilda Swinton, Adrien Brody, Frances McDormand si Benicio del Toro.

3. Cruella

Cruella exploreaza originile celebrei antagoniste a lui Disney, Cruella de Vil. Filmul, cu Emma Stone in rolul principal, se concentreaza pe evolutia ei de la o tanara aspiranta la moda pana la o femeie obsedata de pielea de caine dalmatian pentru a-si crea colectia iconica de haine. Filmul ofera o intriga captivanta si o privire noua asupra unui personaj clasic iubit.

4. Wrath of Man

Wrath of Man este un film de actiune si crima regizat de Guy Ritchie si il prezinta pe Jason Statham in rolul unui misterios angajat al unei companii de transport de valori care are o abilitate neobisnuita de a-si aplica priceperile in situatii de lupta. Acest film vigoros si captivant exploreaza lumea transporturilor de bani si razbunare intr-un mod plin de actiune si neasteptat.

5. No Sudden Move

No Sudden Move este un thriller de crima neo-noir regizat de Steven Soderbergh si ii are in distributie pe Don Cheadle, Benicio del Toro, David Harbour si Jon Hamm. Povestea are loc in anii 1950, cand un grup de hoti si criminali primesc sarcina de a fura un obiect misterios. O serie de intamplari se desfasoara in timp ce personajele incearca sa afle adevarata natura a lucrurilor si sa navigheze prin lumea periculoasa a crimelor organizate.

Alte Filme de Crima Notabile

  • Nobody: O dramatica de razbunare in care Bob Odenkirk este aruncat intr-o lume violenta de crima si pericol.

  • A Quiet Place Part II: Un sequel captivant care exploreaza lumea post-apocaliptica a omului luptand pentru supravietuire in fata creaturilor extraterestre.

  • The Mauritanian: Un film dramatic bazat pe povestea adevarata a unui prizonier Guantanamo, care lupta pentru dreptul sau la un proces corect.

  • I Care a Lot: O comedie neagra si thriller cu Rosamund Pike in rolul unei femei care isi construieste intreprinderea profitand de sistemul de ingrijire a persoanelor in varsta.

  • The Killing of Two Lovers: Un film dramatic de razbunare care urmareste povestea unui barbat instabilit, care incearca sa-si uneasca familia in timp ce navigheaza prin emotii intense si violente.

Filme Internationale de Crima

  • Riders of Justice: O comedie neagra din Danemarca, cu Mads Mikkelsen in rolul unui soldat care cauta razbunare si justitie dupa ce familia sa este implicata intr-un accident suspect.

  • The Hand of God: Un film italian autobiografic regizat de Paolo Sorrentino care exploreaza conexiunile dintre viata personala a unui tanar si lumea infractionala din Napoli.

Filme de Crima Bazate pe Carti

  • The Dry: Un thriller australian bazat pe romanul cu acelasi nume de Jane Harper, care urmareste un investigador care se intoarce in oraseul sau natal sufocat de seceta pentru a rezolva un misterios caz de crima.

  • The Woman in the Window: Un thriller psihologic bazat pe romanul cu acelasi nume de A.J. Finn, cu Amy Adams in rolul unei femei anxioase care se ingrijoreaza ca vecina ei a fost ucisa.

Genul de crima a avut un an solid in 2021, cu multe filme care merita sa fie urmarite. De la picioarele de plecare pana la cele bazate pe romane de succes, aceste filme prezinta o varietate de povesti captivante care va vor tine pe marginea scaunului.