Top Filme Comedie 2021

Top Filme Comedie 2021

Comedia este un gen care ne aduce mereu zambetul pe buze, iar anul 2021 ne-a oferit cateva filme memorabile, de la comedii romantice pana la comeziile negre sau parodii. In acest articol, vom explora topurile listei de filme de comedie din 2021, cu descrieri scurte si link-uri pentru a va ajuta sa decideti daca doriti sa le urmariti sau nu.

Filme de comedie romantice

Coming 2 America

Coming 2 America este continuarea filmului clasic din 1988, Coming to America. Eddie Murphy si Arsenio Hall isi reiau rolurile, de data aceasta in aventuri care ii duc in incercarea de a gasi un fiu pe care nu il cunosteau, in Statele Unite. Comedia se desfasoara intre cele doua tari si se amesteca perfect cu romantismul.

The Broken Hearts Gallery

The Broken Hearts Gallery este povestea unei femei care, dupa o serie de relatii esuate, decide sa isi creeze propriul muzeu cu suveniruri ale inimilor frante. Filmul prezinta o poveste de dragoste diferita si actuala, cu un mesaj puternic despre acceptare si libertatea de a iubi.

Cruella

Cruella – O reinterpretare moderna a personajului emblematic al Maleficent, Cruella, este mai degraba o comedie romantica neagra decat un film cu supereroi. Emma Stone joaca rolul principal al personajului tanar, rebel si neinfricat care se indragosteste de un jurnalist si descopera ca nimic nu este ceea ce pare.

Comedii negre si satirice

Promising Young Woman

Promising Young Woman este o comedie neagra si intensa despre o tanara care cauta razbunare pentru pierderea celei mai bune prietene a sale, in contextul violentei si inegalitatii de gen. Pe parcursul filmului, personajul principal ia legile in propriile maini si demasca o serie de barbati cu comportament abuziv.

The French Dispatch

The French Dispatch este un film satiric si eclectic, in care un ziar american publica o serie de anchete despre viata si cultura franceza. Filmul este realizat de Wes Anderson si cuprinde un casting de exceptie, printre care Tilda Swinton, Bill Murray, si Frances McDormand.

Don’t Look Up

Don’t Look Up este o satira despre modul in care societatea contemporana abordeaza problemele globale precum criza climatica. Filmul prezinta o echipa de astronauti care incearca sa avertizeze omenirea despre un asteroid care urmeaza sa loveasca Pamantul. Rolurile principale sunt jucate de Leonardo DiCaprio si Jennifer Lawrence.

Comedii de actiune

Hitman’s Wife’s Bodyguard

Hitman’s Wife’s Bodyguard – Continuarea filmului de succes din 2017, The Hitman’s Bodyguard, cu Ryan Reynolds, Samuel L. Jackson si Salma Hayek. In aceasta comedie de actiune, cei trei se intorc intr-un peisaj al Europei haotice pentru a incerca sa previna un atentat terorist.

The Suicide Squad

The Suicide Squad – Un reboot al francizei Suicide Squad, cu noi personaje si o abordare diferita asupra supereroilor si a echipei punitive formate din ei. Filmul reuseste sa aduca totodata elemente de comedie pe langa cele de actiune, construind o poveste complexa si palpitanta.

Free Guy

Free Guy – Cu Ryan Reynolds in rolul principal, filmul prezinta povestea unui om obisnuit care descopera ca de fapt este un personaj non-jucator intr-un joc video si decide sa devina eroul povestii. Comedia de actiune aduce o viziune inedita asupra jocurilor video si a realitatii virtuale.

Lista de filme prezentate doar s-a dorit o panoramare a celor mai bune comedii ale anului 2021. Fie ca sunteti in cautarea unei comedii romantice, a unei comedii negre sau a unei comedii de actiune, speram ca aceasta lista va va oferi un punct de plecare pentru a va alege propriile filme preferate de comedie din 2021.