Top Filme Animaţie 2018

Top Filme Animatie 2018

Anul 2018 a fost un an fantastic pentru fanii filmelor de animatie, avand in vedere ca s-au lansat numeroase filme remarcabile si antrenante. In acest articol, vom trece in revista cateva dintre filmele de animatie care s-au remarcat in anul respectiv. Astfel, va prezentam Top Filme Animatie 2018.

Spider-Man: Into the Spider-Verse

Spider-Man: Into the Spider-Verse a fost poate cel mai mare succes al animatiei din 2018, castigand premiul pentru cel mai bun film de animatie la Premiile Oscar. Filmul este o poveste originala care aduce un nou personaj, pe Miles Morales, in rolul lui Spider-Man.

Filmul exploreaza ideea ca exista mai multe universuri paralele, iar in fiecare dintre acestea traieste un Spider-Man diferit. Personajele principale se intalnesc din intamplare, si trebuie sa colaboreze in lupta impotriva unui pericol iminent. Animatia si coloana sonora ale filmului au fost in mod special apreciate, contribuind la crearea unei atmosfere vizuale si auditive senzationale.

Incredibles 2

Incredibles 2 este a doua parte a filmului de succes Incredibles lansat in anul 2004. Acest film continua povestea familiei de supereroi Parr, pe masura ce ei isi imbunatatesc abilitatile si infrunta noi inamici.

Acest film este o combinatie perfecta de actiune, comedie si emotie, oferind o varietate de situatii amuzante si batai memorabile. Animatia este vibranta si dinamica, aducand la viata noua aventura a familiei Incredibles.

Isle of Dogs

Filmul **[Isle of Dogs](https://www.imdb.com/title/tt5104604/?ref=nv_sr_srsg0)** este o animatie de tip stop-motion, care spune povestea unui grup de caini izgoniti pe o insula de gunoi, in viitorul apropiat, intr-o Japonie distopica. Cand un baiat isi cauta cainele disparut, el ajunge pe insula de caini si incepe o calatorie in incercarea de a-l gasi.

Regizat de Wes Anderson, stilul unic al filmului se reflecta in aspectul artistic si tehnica de animatie. Cu un umor subtil si o poveste emotionanta, filmul merge in adancime prin prietenia dintre oameni si caini.

Ralph Breaks the Internet

Ralph Breaks the Internet este continuarea filmului Wreck-It Ralph din 2012 si prezinta povestea personajelor Ralph si Vanellope, care calatoresc in lumea virtuala a internetului pentru a salva jocul video in care traiesc.

Filmul initiaza o serie de intamplari pline de aventura, prietenie si autodescoperire, in timp ce Ralph si Vanellope se confrunta cu diferitele aspecte ale internetului. Animatia este fermecatoare si detaliata, recreeaza perfect diversitatea mediului digital in care ne navigam zi de zi.

Grinch

Bazata pe cartea clasica „Cum a furat Grinch Craciunul!” de Dr. Seuss, Grinch este o noua adaptare animata a acestei povesti cu un personaj iconic. Grinch traieste intr-o pestera de pe munte, alaturi de cainele sau loial Max. Simtindu-se izolat si nefericit, Grinch hotaraste sa fure Craciunul pentru a se razbuna pe localnicii veseli din satul Whoville.

Filmul prezinta o animatie digitala de inalta calitate, cu texturi si culori bogate care alcatuiesc o lume imaginara la fel de stralucita precum in varianta initiala a povestii. Personajele sunt complexe si dragute, iar povestea abunda in mesaje marete si un final emotionant.

Smallfoot

Filmul animat Smallfoot urmeaza povestea lui Migo, un tanar Yeti care descopera ca legendele despre existenta oamenilor, pe care le numesc „Smallfoot”, sunt adevarate. Migo porneste in cautarea unui Smallfoot pentru a ajunge la adevar si a restabili legaturile dintre cele doua specii.

Filmul exploateaza teme de aventura, prietenie si curaj, in timp ce personajele dezvolta relatii interesante in povestea lor plina de revirimente. Povestea este antrenanta si educativa, oferind o imagine diferita asupra diferentelor dintre culturi si cum putem crea intelegere in ciuda prejudecatilor.

Cheltuiti o seara in familie urmarind unul sau mai multe dintre filmele de animatie prezentate aici. Cu siguranta, aceste filme vor provoca rasul si emotia in cazul tuturor, oferind de asemenea, o serie de mesaje puternice si invataminte pretioase.