Top Filme Talk show 2016

Top Filme Talk Show 2016

Talk show-urile sunt o modalitate amuzanta si interesanta de a afla mai multe despre actrita sau actor, despre viata de dincolo de camera de filmat sau despre viitoarele lor proiecte. Sunt, de asemenea, o sursa excelenta de divertisment si pot oferi un plus de valoare la filmele in sine. Pentru a sarbatori cele mai bune filme talk-show ale anului 2016, am creat un top cu cele mai bune zece filme in care talk-show-urile au avut rolul principal.

1. Florence Foster Jenkins

Florence Foster Jenkins este regizat de Stephen Frears si are in rolurile principale pe Meryl Streep si Hugh Grant. Aceasta comedie-invaluita in drama bazata pe o poveste adevarata prezinta viata unei mostenitoare care viseaza sa devina cantareata de opera, desi nu are voce. Descopera cum a reusit sa cante la Carnegie Hall in ciuda acestui handicap cand apare intr-un talk-show.

2. Cafe Society

Cafe Society este o drama romantica regizata de Woody Allen si avand in rolurile principale pe Jesse Eisenberg si Kristen Stewart. Acest film ne poarta in lumea Hollywood-ului din anii 1930, plina de glamour, nebunie si visari tintuite de zbor. Aici personajul principal, Bobby, invitat la un talk-show dezvaluie unele din secretele din spatele culiselor faimosului studio Warner Bros.

3. The Nice Guys

The Nice Guys este un film politist-comedie regizat de Shane Black si in care Russell Crowe si Ryan Gosling isi dau mana in misiunea lor de a rezolva o serie de crime. Intr-un talk-show, personajele dezvaluie partea intunecata si grea a vietii private in contrast cu lumea stralucitoare a anilor 1970 din Los Angeles.

4. Hail, Caesar!

Hail, Caesar! este regizat de fratii Joel si Ethan Coen si are in rolurile principale pe Josh Brolin, George Clooney si Scarlett Johansson. Filmul este o comedie satirica care ne prezinta intr-un mod hilar studiourile de film, in costum, din epoca de aur a Hollywood-ului. George Clooney aparand intr-un talk-show dezvaluind despre secretele si intrigile din spatele realizarii filmelor.

5. Toni Erdmann

Toni Erdmann este un film german regizat de Maren Ade si in care Peter Simonischek si Sandra Huller joaca in rolurile principale. Acest film ne spune povestea unui tata care se straduieste sa se apropie de fiica sa prin a pretinde ca este un antreprenor si consultant pe nume Toni Erdmann, iar in talk show apar prinsi intr-o lume cu totul hilara si intriganta.

6. Everybody Wants Some!!

*Everybody Wants Some!!** este o comedie regizata de Richard Linklater si in care Blake Jenner, Zoey Deutch si Tyler Hoechlin joaca cele mai importante roluri. Filmul urmareste un grup de prieteni din echipa de baseball a unei universitati, in drumul lor spre maturitate si implinirea viselor si de asemenea isi spun povestea intr-un show live in care se simt ca si vedetele.

7. Popstar: Never Stop Never Stopping

Popstar: Never Stop Never Stopping este o comedie blazata regizata de Akiva Schaffer si Jorma Taccone si avand in rolurile principale pe Andy Samberg si Jorma Taccone. Filmul prezinta povestea unui cantaret excentric, cu o cariera in impas, care incearca sa-si relanseze cariera cu ajutorul unor talk-show-uri cat mai iesite din comun si de asemenea folosind-ul ca rampa de lansare.

8. Sing Street

Sing Street este o comedie-drama muzicala regizata de John Carney si avand in rolurile principale pe Ferdia Walsh-Peelo, Lucy Boynton si Maria Doyle Kennedy. Filmul exploreaza sperantele, visele, iubiri si muzica unui grup de adolescenti care formeaza o formatie rock in anii 80, iar odata ajunsi si pe ecranele intr-un talk-show se dezvaluie cum au reusit sa-si implineasca visul si de aintelege rolul si importanta acestora au ajuns unde sunt astazi.

9. Paterno

Paterno este regizat de Barry Levinson si avand in rolurile principale pe Al Pacino, Riley Keough si Kathy Baker. Filmul este o drama care prezinta povestea antrenorului de fotbal american Joe Paterno si scandalul care a zguduit renumita universitate Penn State. Afectat profund de acest scandal, programul talk-show exploreaza si analizeaza situatia universitatii infruntand si altfel de critici.

10. The Intervention

The Intervention este un film regizat de Clea DuVall si avand in rolurile principale pe Melanie Lynskey, Cobie Smulders si Clea DuVall. Filmul urmareste interactiunile si discutiile unui grup de prieteni care se strang intr-un weekend cu un scop: sa intervina in dezvoltarea unei situatii compliate si sa o rezolve. Odata aparand intr-un talk show, aflam si detalii despre relatiile si experientele personale ale personajelor.

Topul nostru iti prezinta o selectie variata de filme in care talk-show-urile au reusit sa aduca un plus de valoare. Indiferent ca esti in cautarea unei drame, comedii sau simple povesti de viata, gasesti in lista noastra filmele perfecte pentru a te relaxa, rade si descoperi lucruri noi.