Top Filme Thriller 2016

Top Filme Thriller 2016

Anul 2016 a fost plin de filme interesante si captivante, iar genul thriller nu a facut exceptie de la aceasta tendinta. Sa urmarim impreuna Top 10 filme thriller din 2016 si sa descoperim care sunt cele mai bune pelicule ce ne-au tinut in suspans si ne-au emotionat.

1. Arrival

Arrival ne povesteste despre o experienta extraterestra ce pune pe jar intreaga planeta. Un lingvist renomat, jucat de Amy Adams, trebuie sa gaseasca un mod de a comunica cu vizitatorii veniti de departe pentru a determina unde e vorba de o intentie pasnica sau una amenintatoare.

2. Gone Girl

Pe locul al doilea in topul nostru se afla Gone Girl, o adaptare dupa romanul best-seller al lui Gillian Flynn. Filmul detaliaza o casatorie aparent perfecta, care ia o intorsatura sinistra, iar protagonistii ingropati in dezinformare si secrete risca sa isi piarda mintile in incercarea de a dezlega cu adevarat ce s-a intamplat cu „fata disparuta”.

3. Moonlight

Pelicula Moonlight a fost apreciata pentru felul in care prezinta povestea unui tanar de culoare, avand la baza piesa „In Moonlight Black Boys Look Blue” a lui Tarell Alvin McCraney. Regizorul Barry Jenkins abordeaza subiectul identitatii, relatiilor si lumii violente in care creste protagonistul, Chiron, pe parcursul a trei etape diferite ale vietii sale.

4. Nocturnal Animals

Tom Ford revine la regie cu acest thriller psihologic intitulat Nocturnal Animals. In centrul povestii se afla o galerista de arta (interpretata de Amy Adams) care primeste manuscrisul noului roman al fostului ei sot. Confruntata cu ipoteticele actiuni violente prezentate in roman, ea incepe sa se intrebe daca acestea sunt o maniferstare a geloziei si a razbunarii fostului ei sau doar fictiune.

5. Elle

Elle este un thriller provocator si complex, explorand teme precum trauma, abuzul si imputernicirea intr-un mod original. Isabelle Huppert interpreteaza impecabil rolul unei femei de succes care merge pe urmele atacatorului care a violat-o.

6. La La Land

Desi La La Land este mai degraba o drama muzicala, elementele sale de suspans si temele abordate il includ in categoria thriller. Acest film romantic si captivant, ce ii are in rolurile principale pe Emma Stone si Ryan Gosling, a devenit rapid un favorit al publicului si al criticilor.

Lista trotuarelor de film

  1. Arrival
  2. Gone Girl
  3. Moonlight
  4. Nocturnal Animals
  5. Elle
  6. La La Land

In continuarea listei, am adus si alte 4 pelicule care completeaza topul celor mai bune filme thriller din 2016.

7. Sicario

Sicario este un thriller de actiune intense care urmareste- lupta unui agent FBI determinat sa duca la bun sfarsit lupta cu cartelurile de droguri de la granita dintre SUA si Mexic. Cu Emily Blunt, Benicio Del Toro si Josh Brolin in rolurile principale, Sicario abordeaza modul in care limitele etice si umane pot fi intinse in astfel de situatii limita.

8. The Accountant

The Accountant este un film de actiune si suspans care il are in centrul atentiei pe un contabil matematic autist jenial, interpretat de Ben Affleck. In ciuda aparentelor, acest personaj platitoare si introvertit se ocupa de afacerile ilegale ale unor organizatii criminale periculoase.

9. The Girl on the Train

@#Based on Paula Hawkins’s novel, The Girl on the Train is a psychological thriller that follows a woman obsessed with a couple she observes from her daily commute. It’s a story of addiction, obsession, and unreliable narration that keeps audiences guessing until the very end.

10. Hidden Figures

HiddenRounding off our list is Hidden Figures, a biographical thriller about the astonishing story of three African American female mathematicians who played crucial roles in the early days of the United States space program. Though not a typical thriller, the film’s themes of determination, perseverance, and overcoming the odds make it a must-see for fans of the genre.

Filmele thriller din 2016 au atins piscuri inalte atat din punct de vedere al calitatii scenariului, cat si in privinanta interpretarii actoricesti si al tehnicilor filmice. Acest top evidentiaza cat de diverse si incantatoare pot fi peliculele thriller si cu siguranta merita sa fie vizionate sau revazute pentru a va delecta cu emotiile si suspansul oferit de aceste opere cinematografice.