Top Filme Acţiune 2013

Top Filme Actiune 2013

2013 a fost un an bun pentru fanii filmelor de actiune, cu multe titluri de succes ce au captat atentia publicului. Iata un top al celor mai bune filme de actiune ale anului 2013, incluzand descrieri detaliate si legaturi externe:

1. Fast & Furious 6

Fast & Furious 6 este cea de-a sasea parte din seria de succes Fast & Furious. Regizat de Justin Lin, filmul ii are in rolurile principale pe Vin Diesel, Paul Walker, Dwayne „The Rock” Johnson si Michelle Rodriguez. In aceasta parte, echipa condusa de Dominic Toretto si Brian O’Conner se unesc cu agentul Luke Hobbs pentru a-l opri pe Owen Shaw si a recupera o fosta membra a echipei, Letty Ortiz.

Top scene de actiune Fast & Furious 6

 1. Scena de lupta dintr-un convoi de vehicule blindate
 2. Urmarirea de masini cu tancul pe autostrada
 3. Lupta finala pe o pista de aterizare lunga

2. Iron Man 3

Iron Man 3 este continuarea aventurilor milionarului Tony Stark, interpretat de Robert Downey Jr., in rolul omului de fier. Filmul este regizat de Shane Black, iar in afara lui Downey Jr. in distributie mai apar si Gwyneth Paltrow, Don Cheadle si Guy Pearce. Povestea il gaseste pe Stark intr-o cautare de razbunare impotriva teroristului Mandari Otmechines,imul in timp ce lupta si cu proprii demoni in interior.

Top scene de actiune Iron Man 3

 1. Atacul asupra vilei lui Tony Stark
 2. Batalia in armurile Iron Man pe platforma The Roxxon
 3. Lupta dintre Iron Man si extremis-infested soldiers

3. Man of Steel

Man of Steel este un reboot al francizei Superman, regizat de Zack Snyder si avandu-l pe Henry Cavill in rolul principal. Alaturi de Cavill, in distributie mai apar si Amy Adams, Michael Shannon si Russell Crowe. Filmul prezinta povestea lui Kal-El / Clark Kent, de la copilaria grea pe planeta Krypton pana la transformarea in super eroul Superman.

Top scene de actiune Man of Steel

 1. Batalia finala intre Superman si generalul Zod
 2. Lupta in Smallville dintre Superman, Faora si Nam-Ek
 3. Atacul asupra navelor World Engine

4. Star Trek Into Darkness

Star Trek Into Darkness este al 12-lea film din franciza Star Trek si continuarea celui de-al 11-lea film, Star Trek (2009), regizat de J.J. Abrams. In rolurile principale sunt Chris Pine, Zachary Quinto, Zoe Saldana si Benedict Cumberbatch. Filmul prezinta aventurile echipajului navei Enterprise, pornite intr-o misiune plina de actiune pentru a captura teroristul John Harrison.

Top scene de actiune Star Trek Into Darkness

 1. Atacul asupra Londrei si sediului fortelor stelare
 2. Urmarirea in warp speed pentru salvarea echipajului capturat al navei Enterprise
 3. Lupta aeriana dintre navele Klingon, Harrison si Enterprise

5. Pacific Rim

Pacific Rim este un film de actiune si science fiction regizat de Guillermo del Toro si cu actorii Charlie Hunnam, Rinko Kikuchi, Idris Elba si Charlie Day in rolurile principale. Povestea filmului are loc intr-un viitor in care oameni au creat roboti giganti Jaegers pentru a lupta impotriva monstrilor Kaiju, care au aparut dintr-un portal submarin la fundul Pacificului.

Top scene de actiune Pacific Rim

 1. Batalia dintre Jaeger Gipsy Danger si Kaiju Leatherback si Otachi in Hong Kong
 2. Lupta de la inceput dintre Jaeger Gipsy Danger si Kaiju Knifehead
 3. Batalia finala din baza Kaiju la fundul oceanului

6. The Wolverine

The Wolverine este un film de actiune din seria X-Men cu actorul Hugh Jackman in rolul principal regizat de James Mangold. Filmul il gaseste pe Logan in Japonia, unde se confrunta cu ninjai, samuraii, oameni de afaceri corupti si un fantoma din trecutul sau.

Top scene de actiune The Wolverine

 1. Lupta pe tren dintre Wolverine si Soimul Argintiu Clanului Yakuza
 2. Urmarirea in motociclete si lupta cu Soimul Argintiu
 3. Confruntarea finala dintre Wolverine si Silver Samurai

Acestea au fost cele mai noteaza filme de actiune ale anului 2013, cu scene de lupta intense si impresionante efecte vizuale.