Top Filme Talk show 2011

Top Filme Talk Show 2011

Anul 2011 ne-a oferit o multitudine de filme interesante, iar astazi ne vom focusa pe genul talk show. Acestea dezbat diferite subiecte, abordand inclusiv interviuri si discutii cu personalitati din cultura, politica sau divertisment.

Pregateste-te sa descoperi cele mai bune filme talk show lansate in 2011, prin urmatorul top al filmelor.

1. Inside Comedy

Inside Comedy este un documentar creat si produs de David Steinberg si Steve Carell. Cu acest filtru ajunge publicului o serie de interviuri captivante cu marile nume ale comediei de-a lungul timpului, de la pionerii genului pana la cei mai actuali.

Seria a avut premiera pe Showtime in ianuarie 2012 si a fost bine primita atat de critici, cat si de public. Cu un umor de calitate si o distributie de exceptie, ‘Inside Comedy’ se pozitioneaza pe primul loc in clasamentul nostru.

2. Life’s Too Short

Life's Too Short este un serial de comedie britanic, creat de Ricky Gervais, Stephen Merchant si Warwick Davis. Acesta prezinta viata fictionala a lui Warwick Davis, interpretat de el insusi, care incearca sa-si reinvie cariera de actor, apeland la diverse metode neconventionale.

Acest serial aduce in prim plan un umor inteligent, sarcastic si situational, cu o interpretare de zile mari realizata de Warwick Davis. Broadcast in premiera pe canalul BBC Two, ‘Life’s Too Short’ s-a bucurat de un succes rasunator si a devenit rapid un favorit al genului.

3. The Graham Norton Show

The Graham Norton Show este un talk show britanic prezentat de Graham Norton, pe canalul BBC One. Acest program popular a inceput in 2007 si continua pana in prezent.

Fiecare episod ilustreaza o combinatie unica de monologuri comice, scheciuri si interviuri cu celebritati. In 2011, talk show-ul a avut-o ca invitata pe Lady Gaga, aducand un plus de atractie noului sezon.

4. Real Time with Bill Maher

Real Time with Bill Maher este un talk show american, prezentat de catre Bill Maher pe canalul HBO. Programul are un format inedit, combinand discutiile si dezbaterea ideilor politice cu momente de stand-up comedy.

Anul 2011 a adus talk show-ului o serie de teme fierbinti pentru dezbatere, precum situatia economica mondiala, criza politica din America si protestele Occupy Wall Street.

Alte filme talk show memorabile din 2011

The Eric Andre Show

The Eric Andre Show este un talk show american de comedie, creat si gazduit de actorul Eric Andre. Acesta se difuzeaza pe reteaua Cartoon Network si este cunoscut pentru absurdul si comicul de situatie.

Conan

Conan este un talk show american prezentat de Conan O’Brien, pe canalul TBS. Acesta se concentreaza pe monologuri comice, scheciuri si interviuri cu celebritati din showbiz.

The Rosie Show

The Rosie Show a fost un talk show american prezentat de Rosie O’Donnell, difuzat pe The Oprah Winfrey Network (OWN). Acesta s-a axat pe subiecte de interes precum sanatatea, cultura si politica, dar si pe interviuri cu personalitati din lumea divertismentului.

Chelsea Lately

Chelsea Lately, realizat de comedianta Chelsea Handler, se difuzeaza pe canalul E!. Acest talk show axat pe actualitate, aduce un umor efervescent si ironic, precum si interviuri cu invitati din diverse domenii.

2011 a fost un an plin de filme talk show deosebite, oferind un amestec eclectic de comedie, informatii si interviuri cu celebritati. Topurile urmareau:

  1. Inside Comedy
  2. Life’s Too Short
  3. The Graham Norton Show