Top Filme Reality TV 2013

Top Reality TV Filme in 2013

Ca fan al reality TV si al filmelor, anul 2013 a fost un an de rasfat pentru mine. Au aparut o serie de filme de reality TV care au captat atat de bine aceasta lume fascinanta si captivanta. In acest articol, iti voi prezenta cele mai bune reality TV filme din 2013, asa cum sugereaza tematica blogului. Aceste filme iti vor arata cum aceste spectacole au evoluat de-a lungul timpului si cum au influentat cultura pop in general.

1. Hunger Games: Catching Firesursa

Hunger Games: Catching Fire este al doilea film din seria de succes Hunger Games, care este bazat pe cartea cu acelasi nume a autoarei Suzanne Collins. In aceasta continuare, Katniss Everdeen (interpretata de Jennifer Lawrence) si Peeta Mellark (interpretat de Josh Hutcherson) se intorc in arena pentru Jocurile Foamei anuale, in timp ce se confrunta, de asemenea, cu o rebeliune in crestere in lumea post-apocaliptica in care traiesc.

Rating Rotten Tomatoes: 89%

2. La Grande Bellezza (Marea Frumusete)sursa

La Grande Bellezza este un film italian de reality TV regizat de Paolo Sorrentino. Acest film exploreaza lumea dezorientanta si seducatoare a VIP-urilor din Roma, privind-o prin ochii lui Jep Gambardella (interpretat de Toni Servillo), un jurnalist in varsta de 65 de ani, care se plimba prin capitala italiana in cautarea maretiei adevarate in viata sa si in aceea a altora.

Rating Rotten Tomatoes: 91%

3. Mama-Mia!sursa

Mama-Mia! este un film muzical foarte popular, bazat pe piesa de teatru cu acelasi nume, care a avut premiera in 2013. El prezinta povestea a trei prietene de-o viata, care vor sa-si organizeze o petrecere grandioasa in insula greceasca Kalokairi, pentru a celebra viata si a canta hiturile trupei ABBA. Regia, muzica si interpretarile au fost incarcate de energie si farmec in acest spectacol reality TV.

Rating Rotten Tomatoes: 80%

4. The Act of Killingsursa

The Act of Killing este un documentar reality TV, care prezinta povestea de za a ucigasilor indonezieni de stat, care, in 1960 si 1970, au socat lumea cu atrocitatile pe care le-au comis in numele guvernului lor. Ca un spectacol foarte bine regizat si teatral, acest film se aprofundeaza in inimile respective ale acestor monstri si examineaza efectele pe termen lung ale crimelor lor asupra natiunii indoneziene.

Rating Rotten Tomatoes: 96%

5. Under the Skinsursa

Under the Skin este un reality TV englezesc, regizat de Jonathan Glazer si cu Scarlet Johansson in rolul principal. Ea joaca rolul unei extraterestre seducatoare, care se infiltreaza in lumea oamenilor pentru a-i studia si pentru a-i intelege comportamentul. Este un film tulburator si fascinant, care te provoaca sa privesti lumea in care traiesti prin ochii unui strain.

Rating Rotten Tomatoes: 85%

6. Escape from Tomorrowsursa

Escape from Tomorrow este un film de groaza de realitate TV, care a avut premiera la Sundance Film Festival in 2013. Actiunea se intampla in Parcul Magic Kingdom al Disney World, unde un tata de familie (interpretat de Roy Abramsohn) incepe sa creada ca sinisterul Walt Disney ii manipuleaza pe oameni si pe el intr-un mod terifiant.

Rating Rotten Tomatoes: 58%


Anul 2013 a fost un an minunat pentru filmele de reality TV. Am avut de toate: de la subiecte politice, romantice, dramatice si pana la cele mai sinistre si terifiante. A fost un an in care ne-am bucurat de elementele experimentale de reality TV si am savurat thrillerele si dramele bazate pe acest gen popular, care continua sa se dovedeasca a fi unul dintre cele mai captivante si creative modalitati de divertisment in mass-media contemporana.