Top Filme Thriller 2022

Top Filme Thriller 2022

In 2022, fanii genului thriller au de ce sa se bucure, deoarece o multime de filme captivante si pline de suspans vor aparea pe marile ecrane. In acest articol, iti prezentam topul celor mai asteptate filme thriller din 2022, impreuna cu descrieri succinte si linkuri catre pagini relevante.

Atentie! Lista de filme si datele de lansare pot suferi modificari pe parcursul anului 2022. Verificati programul cinematografelor sau platformelor de streaming pentru informatii actualizate.

1. The Informer

Data de lansare: 24 februarie 2022

Regizor: Andrea Di Stefano

Actori principali: Joel Kinnaman, Rosamund Pike, Clive Owen

Povestea filmului urmareste un fost soldat in fortele speciale care, in urma unui incident legat de droguri, se trezeste in inchisoare. Pentru a scapa, el accepta sa devina informator al FBI-ului si sa intre intr-o banda periculoasa. Curand, insa, protagonostul isi pune in pericol propria viata, dar si pe cei dragi lui.

2. No Exit

Data de lansare: 25 februarie 2022

Regizor: Damien Power

Actori principali: Havana Rose Liu, Danny Ramirez, David Rysdahl

Filmul spune povestea unei studente la colegiu, in varsta de 20 de ani, care lucreaza ca asistenta la o aplicatie de siguranta pentru femei. Intr-o noapte, ea strabate o furtuna de ninsori si este blocata intr-o arie de odihna, unde descopera ca unul dintre calatori este un rapitor periculos. Singura ei sansa de supravietuire este sa descopere care dintre pasageri este rapitorul si sa ii neutralizeze planurile malefice.

3. Deep Water

Data de lansare: 18 martie 2022

Regizor: Adrian Lyne

Actori principali: Ana de Armas, Ben Affleck, Jacob Elordi

Adaptat dupa romanul cu acelasi nume scris de Patricia Highsmith, „Deep Water” prezinta o pereche de soti care, in aparenta, par sa aiba o viata perfecta. In realitate, insa, cei doi joaca un joc periculos unul cu celalalt, marcat de control, gelozie si obsesii. Situatia se agraveaza cand dispare unul dintre amantii sotiei, iar sotul incepe sa fie suspectat de comiterea unor crime brutale.

4. Bullet Train

Data de lansare: 8 iulie 2022

Regizor: David Leitch

Actori principali: Brad Pitt, Michael Shannon, Sandra Bullock

„Bullet Train” urmareste un grup de asasini platiti care se intalnesc intr-un tren de mare viteza care calatoreste de la Tokyo la Morioka. Realizand ca misiunile lor sunt legate intre ele, protagonistii trebuie sa iasa cu capul sus din acest labirint periculos si sa isi indeplineasca misiunile personale.

5. The Gray Man

Data de lansare: nespecificata in 2022

Regizori: Anthony Russo, Joe Russo

Actori principali: Ryan Gosling, Chris Evans, Dhanush

Bazat pe romanul omonim de Mark Greaney, filmul „The Gray Man” il urmareste pe un fost ofiter CIA, care se transforma intr-un asasin international si, in cele din urma, este urmarit de un agent al agentiei. Duelul dintre cei doi va conduce la o serie de urmariri, lupte si confruntari.


Acestea sunt doar cateva dintre filmele thriller care ne asteapta in 2022, iar lista este departe de a fi completa. Fie ca sunteti interesati de stapanirea mintii si manipularea emotionala, de urmariri spectaculoase sau de actiune cu asasini platiti, anul 2022 va aduce un amestec incitant de filme care va vor tine cu sufletul la gura.