Top Filme Muzicale 2018

Top Filme Muzicale 2018

2018 a fost un an fantastic pentru iubitorii de filme muzicale, aducand o varietate de pelicule de top menite sa atraga fanii muzicii, dansului si cinematografiei. Iata mai jos o lista cu cele mai bune pelicule muzicale din acest an.

1. A Star Is Born

A Star Is Born este greu de ignorat atunci cand vorbim despre topuri cu filme muzicale din 2018. Cu Bradley Cooper in regie si impartind platoul de filmare cu Lady Gaga, acesta este un remake al succesului clasic Hollywood care nu trebuia sa lipseasca in acest top.

Povestea

„A Star Is Born” ne ofera o viziune moderna a unei povesti de dragoste care are in centru un star cazut, lovit de alcoolism si o cariera in declin, si o tanara talentata care isi doreste sa ajunga departe. Cooper ne transpune in lumea lor, cu muzica emotionanta si momente reale de drama.

De ce sa te uiti

Te vei indragosti de interpretarile lui Lady Gaga si Bradley Cooper si vei ramane cu melodiile lor in minte pentru mult timp dupa vizionarea filmului.

2. Mamma Mia! Here We Go Again

Mamma Mia! Here We Go Again isi castiga locul in top datorita personajelor carismatice, umorului delicios si a cantecelor ABBA. Bucurandu-se de o distributie stelara, acest musical porneste acolo unde ne-a lasat blockbuster-ul din 2008, dar si cu un pas in trecut.

Povestea

Aflata intr-un moment pivotal al vietii sale, Sophie isi aduce aminte de antecedentele mamei ei, Donna, punand astfel in paralel situatia mamei din trecut si cea a fiicei in prezent. Intre timp, prietenii mamei sale sosesc pe insula greceasca, iar cantecele ABBA nu vor intarzia sa rasune, bucurand inimile tuturor.

De ce sa te uiti

Daca esti fan al musicalurilor traditionale, al trupei ABBA, sau daca esti in cautarea unei comedii romantice, acest film este alegerea perfecta.

3. Bohemian Rhapsody

Bohemian Rhapsody nu este doar un film muzical, ci si o biografie despre Queen si povestea lui Freddie Mercury. Cu Rami Malek in rolul principal, Bohemian Rhapsody se concentreaza pe o perioada de 15 ani, oferind o interpretare electrizanta intr-o aventura muzicala inegalata.

Povestea

Pornind de la formarea trupei si pana la concertul legendar de la Live Aid, Bohemian Rhapsody readuce in centrul atentiei istoria lui Queen si viata lui Freddie Mercury. Malek impresioneaza in rolul lui Mercury, aducand o interpretare care-i va marca in mod cert cariera.

De ce sa te uiti

Bohemian Rhapsody este un film irezistibil, care te va face sa fredonezi piesele clasice ale trupei Queen in timp ce re-traiesti istoria muzicala.

4. Mary Poppins Returns

Mary Poppins Returns este sequel-ul la filmul clasic din 1964 si te intoarce in lumea magica a personajului interpretat de Emily Blunt. Cu Lin-Manuel Miranda alaturi, aceasta continuare ne-a impresionat prin muzica, personaje si seturi perfect concepute.

Povestea

Mary Poppins se intoarce pentru a ajuta familia Banks, acum aflata in deriva din cauza problemelor financiare. Toate scenele clasice si momentele muzicale pe care le-ai iubit in filmul original sunt actualizate in acest sequel, oferind un nou val de nostalgie.

De ce sa te uiti

Daca ai adorat filmul original, acest sequel nu trebuie sa-ti lipseasca, iar Emily Blunt si Lin-Manuel Miranda, alaturi de muzica si scenografie, vor aduce zambetul pe buzele tale.

5. The Greatest Showman

Bagatela tehnica, The Greatest Showman si-a avut lansarea in decembrie 2017, insa este indeajuns de apropiata ca sa fie adaugat in topul filmelor muzicale pentru 2018. Hugh Jackman, Zac Efron, si Michelle Williams impresioneaza printr-o poveste spectaculoasa si muzicala.

Povestea

Inspirat de povestea reala a lui P.T. Barnum, The Greatest Showman ne prezinta o lume spectaculoasa in care orice e posibil. Acest musical iti va aduce zambetul pe buze si te va cuceri prin energie, culoare si ritm.

De ce sa te uiti

Daca esti fan al artistilor implicati si dornic sa te lasi purtat de muzica si de emotii, The Greatest Showman este un film pe care nu ar trebui sa-l ratezi. Este confectionat cu atentie in detaliu si ofera un spectacol stralucitor.

Pe baza acestor exemple de pelicule de top, nu se poate nega ca 2018 a fost un an fabulos pentru filmele muzicale. Cu interpretari emotionante si muzica pe masura, acesti cinci filme au lasat fanii cu o mistuire de exuberanta pentru universul muzical cinematografic.