Top Filme Reality TV 2010

Top Filme Reality TV 2010

Va prezentam clasamentul celor mai bune si mai populare filme de tip reality TV din anul 2010. In aceasta lista veti gasi creatii care va vor tine cu sufletul la gura, vor starni dezbatere si vor oferi momente de neuitat.

1. I Used to Be Fat

O serie de reality TV produsa de MTV, I Used to Be Fat urmareste procesul de transformare a tinerilor supraponderali care isi doresc sa schimbe modul in care arata, atitudinea fata de viata si sanatate. Fiecare episod este dedicat unei persoane care reuseste sa slabeasca prin dieta si exercitii fizice de-a lungul perioadei estivale, intre sfarsitul liceului si inceputul facultatii.

2. Catfish: The TV Show

O alta productie MTV, Catfish: The TV Show a starnit numeroase controverse datorita tematicii abordate: relatiile online. Acest reality TV show se focalizeaza pe povestile oamenilor care si-au cunoscut partenerii romantici online si nu au putut, sau au ales sa nu, se intalneasca fata in fata. Bazat pe documentarul omonim, serialul dezvaluie adevarurile ascunse si motivele din spatele acestor relatii, determinant telespectatorii sa inteleaga riscurile si emotiile atunci cand iubirea este filtrata prin media digitala.

3. The Buried Life

O alta serie lansata de MTV in 2010 este The Buried Life. Un grup de prieteni, inspirati de un celebru poem ce are in centru ideea de „viata ingropata”, isi fac o lista cu lucrurile pe care vor sa le realizeze inainte de a muri si incearca sa le bifeze cu cat mai multa determinare si sugerand ca ar trebui sa ne urmam visurile si sa ne traim viata din plin. In fiecare episod, in timp ce ei incearca sa-si indeplineasca propriile dorinte, ajuta si pe altii sa-si atinga telurile.

4. Downton Abbey

Opulenta si mister sunt ingredientele folosite in Downton Abbey, o drama istorica adorata de public. Serialul, al carui prim episod a fost difuzat in 2010, urmareste destinele comunitatii care locuieste, munceste si socializeaza la mosia britanica Downton Abbey, concentrandu-se in special pe familia Crawley si servitorii care ii slujesc. O incursiune in epoca eduardiana si diferitele lupte ale claselor sociale, aceasta productie a avut un impact puternic asupra pasionatilor de istorie si moda.

5. Teen Mom

Nimic nu poate compara spectacolul vietii reale, astfel ca Teen Mom reprezinta o privire fara precedent in problemele si dilemele pe care adolescentele insarcinate si mamele tinere trebuie sa le confrunte. Avand la baza succesul „16 and Pregnant”, „Teen Mom” ofera o perspectiva sincera asupra vietii de femeie care incearca sa creasca un copil si sa-si reia cursul normal al vietii de licean.

6. Sister Wives

Prostit de TLC, Sister Wives arunca o privire in viata unei familii neconventionale. Kody Brown, sotul, si cele patru neveste – Meri, Janelle, Christine si Robyn -, fac eforturi pentru a mentine echilibrul intr-o relatie extrem de complexa si de a creste copiii in iubire si armonie. Familia Brown este o comunitate non-monogama, poligama, care atrage atentia telespectatorilor curiosi si aduce in discutie complicatiile vietii de familie, dar si provocarile care vin la pachet cu o astfel de existenta diferita.

7. The Voice

Un show international care reuneste talente remarcabile, The Voice a debutat in 2010 in Olanda, dar a castigat teren rapid in intreaga lume. Aceasta competitie muzicala prezinta o abordare novedoasa a descoperirii de talente, cu o comisie de jurati formata din muzicieni celebri care intorc scaunul doar daca apreciaza vocea concurentului. Popular, cu momente de suspans, talent si emotie, „The Voice” a dus fascinatia pentru competitii muzicale la un nivel cu totul nou.

Acest top al filmelor reality TV din 2010 reprezinta o colectie de povesti inspirate si captivante care ilustreaza provocarile vietii cotidiene, fascinatia pentru aspectele neconventionale ale existentei umane si nevoia de a avea un scop in viata. Privind retrospectiv, putem valoriza impactul si contributia acestor emisiuni la schimbarile culturale si sociale pe termen lung.