Top Filme Romantice 2010

Top Filme Romantice 2010 – Topuri cu liste de filme si descrieri

Blue Valentine

Blue Valentine este un film american de dragoste lansat in 2010, in regia lui Derek Cianfrance. Acesta ii are in rolurile principale pe Ryan Gosling si Michelle Williams, cei doi interpreteaza un cuplu care incearca sa isi salveze casnicia in timp ce fac flashback-uri la inceputul relatiei lor. Filmul se diferentiaza de celelalte productii romantice prin dramatismul pe care acesta il propune.

  1. Pentru mai multe informatii despre acest film romantic, vizitati IMDb.

Crazy, Stupid, Love.

Crazy, Stupid, Love. este un film de comedie romantica din 2011, in regia lui Glenn Ficarra si John Requa. Aceasta urmareste povestea lui Cal Weaver, un barbat care incepe sa navigheze pe teritoriul incert al intalnirilor, dupa ce afla ca sotia sa vrea sa divorteze de el. In calea sa, se intalneste si se imprieteneste cu Jacob Palmer, un barbat care il va ajuta sa invete cum sa agate femei si sa isi recapete increderea in sine. Filmul este plin de situatii haioase si cuvioase si promite sa va faca sa zambiti pe parcursul intregii sale rulari.

  1. Vizitati IMDb pentru a afla mai multe despre acest film.

True Grit

True Grit este un film western din 2010, regizat de fratii Coen, Joel si Ethan Coen, cu Jeff Bridges, Hailee Steinfeld si Matt Damon in rolurile principale. Acesta prezinta povestea unei tinere, Mattie Ross, care pleaca in cautarea tatalui sau disparut. Insa, Mattie se alatura unui cuplu improbabil – un serif dur, dar altruist, si un vanator de recompense nascocit, dar iute de mana. Filmul combina emotia romantismului lor, cu aventura periculosa in care cei trei se avanta.

  1. Daca doriti sa aflati mai multe despre acest film special, vizitati IMDb.

Love and Other Drugs

Love and Other Drugs este o pelicula de dragoste americana lansata in 2010 in regia lui Edward Zwick, avandu-i in rolurile principale pe Jake Gyllenhaal si Anne Hathaway. Filmul urmareste povestea unui vanzator de medicamente care se indragosteste de o tanara femeie ce sufera de Parkinson. Pelicula este atat o comedie romantica, cat si un alt mod de a prezenta oamenilor problemele ce tin de traficul de medicamente si afectiunile ce pot afecta oamenii.

  1. Pe IMDb gasiti mai multe informatii despre acest film.

Flipped

Flipped este un film de dragoste, drama si comedie din anul 2010, regizat de Rob Reiner. Filmul exploreaza povestea dintre doi copii, Juli si Bryce, in perioada copilariei si adolescentei lor. Ambii trec printr-o multitudine de emotii legate de relatiile personale, prietenii, barfe si aspiratii pe masura ce se maturizeaza. Acesti doi carismatici protagonisti dezvaluie subtilitatea si minciunile complicate ale adolescentei si frumusetea adevaratei iubiri.

  1. Daca sunteti interesati de acest film, vizitati IMDb.

Scott Pilgrim vs. the World

Scott Pilgrim vs. The World este un film de aventura si comedie regizat de Edgar Wright, lansat in anul 2010. Il are pe Michael Cera in rolul protagonistului, Scott Pilgrim, un tanar care se indragosteste de o fata pe nume Ramona Flowers (interpretata de Mary Elizabeth Winstead), insa trebuie sa infrunteti in batalii infricosatoare in arena muzicii rock pentru a-i cuceri inima. Filmul ofera un mix inventiv si exploziv de umor, stil si splendori vizuale, totul intr-un cadru unic, stilizat.

  1. Vedeti mai multe detalii despre acest inedit film pe IMDb.

Remember Me

Remember Me este un film de drama si dragoste din anul 2010, regizat de Allen Coulter si cu Robert Pattinson si Emilie de Ravin in rolurile principale. Colierul dintre studentul si rebelul Tyler (interpretat de Pattinson) si studentul in arte Ally (interpretat de de Ravin) se dezvolta lent, pe fundalul famililor lor disfunctionale si a dificultatilor pe care le intampina in viata. Filmul exploreaza o iubire profunda si vulnerabila, care nu pare a rezista in fata suferintei si pierderilor cu care acesti tineri se confrunta.

  1. Pe IMDb gasiti mai multe detalii si opinii despre acest film.

Asadar, in anul 2010 am avut ocazia sa ne bucuram de incantatoarele si emotionantele aventuri pe care ni le-au oferit aceste filme romantice. De la Blue Valentine ce ne-a coplesit cu dramatismul si sinceritatea sa pana la Scott Pilgrim vs. the World, care ne-a entuziasmat cu umorul si priceperea sa de a aborda adolescenta si primele tale intr-un cadru pitoresc – am avut parte de tot ce poate oferi genul romantic. Asadar, ramane sa asteptam topurile urmatoare in speranta ca ele ne vor oferi aceeasi magie si emotii infricosatoare.