Top Filme Mister 2013

Top Filme Mister 2013

In acest articol veti afla despre cele mai bune filme de mister din anul 2013, cu descrieri detaliate pentru a va ajuta sa decideti ce sa urmariti in continuare. Fie ca ati fost pasionat de genul mister in acel an, sau ca va pregatiti sa descoperiti noi filme de acest gen in 2021, cititi in continuare pentru a afla despre filmele de mister care au captivat publicul acum 8 ani.

Stoker

Stoker este un film de mister absolut captivant, regizat de Chan-wook Park. Povestea se invarte in jurul unei tinere de 18 ani, India (interpretata de excelenta Mia Wasikowska), care mosteneste conacul familiei dupa ce tatal ei moare.

Stoker se bazeaza pe ideea ca nu toti membrii unei familii sunt creati la fel si ca in ciuda eforturilor familiei de a se mentine uniti, intunericul se poate strecura si aduce haos si distrugere. Daca va plac thrillerele psihologice, aceasta este o alegere buna.

Alte titluri asemanatoare pe care sa le urmariti: The Host, Thirst, Lady Vengeance

Prisoners

Prisoners este un film de mister si crima regizat de Denis Villeneuve. Filmul urmareste povestea a doua copile care sunt rapite, iar investigatia revela secrete intunecate despre familiile lor.

Hugh Jackman il interpreteaza pe Keller Dover, un tata pentru care gasirea fiicei sale rapite devine misiunea sa personala, in timp ce incearca sa isi pastreze controlul asupra lucrurilor. Jake Gyllenhaal il interpreteaza pe detectivul Loki, care face tot posibilul pentru a rezolva cazul rapirii.

Alte titluri asemanatoare pe care sa le urmariti: Mystic River, Gone Girl, The Girl with the Dragon Tattoo

Now You See Me

Now You See Me este un film de mister si crima regizat de Louis Leterrier. Filmul prezinta povestea a patru iluzionisti care efectueaza o serie de spectacole uimitoare de magie in care jefuiesc diverse banci si redistribuie banii catre audienta.

Mark Ruffalo il interpreteaza pe agentul FBI Dylan Rhodes, care urmareste iluzionistii in incercarea de a-i prinde si a demasca secretul din spatele trucurilor lor. Alaturi de Ruffalo, apar actori precum Jesse Eisenberg, Woody Harrelson si Isla Fisher in rolurile principale.

Alte titluri asemanatoare pe care sa le urmariti: The Prestige, The Illusionist, Ocean’s Eleven

Enemy

Enemy este o drama fascinanta si plina de mister regizata de Denis Villeneuve.

Filmul spune povestea unui profesor de istorie pe nume Adam Bell (interpretat de Jake Gyllenhaal) care, dupa ce vede un film in care apare un actor ce i se aseamana perfect lui, se hotaraste sa il intalneasca in persoana. Povestea se incarca de o atmosfera simbolica si halucinanta care trimite la clasicismul lui Jorge Luis Borges, autor argentinian.

Alte titluri asemanatoare pe care sa le urmariti: Mulholland Drive, Upstream Color, Annihilation

The Conjuring

The Conjuring este un film de groaza si mister regizat de James Wan. Filmul prezinta povestea adevarata a anchetatorilor paranormali Ed si Lorraine Warren care se confrunta cu o forta malefica ce poseda o familie in Rhode Island.

Premii: Nominalizat la Premiul Saturn pentru cel mai bun film de groaza.The Conjuring a fost primul film al francizei si a dus la crearea a numeroase filme derivate, inclusiv seria „Annabelle”. Cu un rating de 7.5/10 pe IMDb, acest film cu sigurata merita sa fie vizionat daca sunteti fani ai genului horror.

Alte titluri asemanatoare pe care sa le urmariti: Insidious, Sinister, The Amityville Horror

Acestea au fost cele mai bune filme de mister aparute in anul 2013. Fie ca aveti de gand sa le revedeti sau sa le urmariti pentru prima oara, aceste titluri va vor tine cu siguranta cu sufletul la gura, indiferent daca sunt groaza, thriller sau aventura.

Noi speram ca acest articol v-a sessibilizat interesul in vederea explorarii diferitelor subgenuri ale filmelor de mister.