Top Filme Horror 2015

Top Filme Horror 2015

2015 a fost un an masiv pentru filme horror, cu multe lansari de calitate. In acest articol, voi prezenta mai multe topuri cu filmele horror care au facut furori in 2015 si care sunt inca actuale si captivante. Fiecare top va avea o tema diferita si o scurta descriere a filmelor incluse.

Top 5 Filme Horror Fantome si Entitati Malefice

 1. Insidious: Chapter 3

  Link

  Insidious: Chapter 3 este un prequel al primelor doua filme si explorteaza povestea psihicului Elise Rainier inainte de intalnirea cu familia Lambert. Acest film se concentreaza pe eforturile ei de a ajuta o fata tanara sa scape de o entitate malefica extrem de periculoasa. Este un film cu momente interesante si scene memorabile.

 2. Crimson Peak

  Link

  Provenind de la maestrul povestirilor horror, Guillermo del Toro, Crimson Peak este un thriller gotic care urmareste povestea unei tinere aspirante la scriitor, care se muta intr-o casa vechilor si descopera secrete teribile despre loc. O poveste superba si vizual uimitoare, acest film se remarca prin atmosfera sa intunecata si simbolistica.

 3. Poltergeist (2015)

  Link

  Poltergeist, un remake al filmului clasic din 1982, spune povestea unei familii care se confrunta cu fenomene inexplicabile in noua lor casa. Rand pe rand, copiii lor sunt vizitati si rapiti de catre entitati malefice, iar familia trebuie sa lupte impotriva acestor forte inspaimantatoare. O combinatie de socuri violente si suspans lent, Poltergeist (2015) se dovedeste a fi un film horror captivant.

 4. We Are Still Here

  Link

  In We Are Still Here, un cuplu recent indurerat decide sa inceapa o viata noua intr-un orasel izolat din New England. In scurt timp, ei descopera ca casa noua este bantuita de spirite ale locuitorilor anteriori. Incarcat de atmosfera groaznica si tensionata, acest film ii tine pe spectatori in suspans pana la final.

 5. Dark Summer

  Link

  Un adolescent aflat in arest la domiciliu incepe sa experimenteze fenomene paranormale dupa moartea unei prietene apropiate. Infricosatoare si plina de suspans, „Dark Summer” este un amestec excelent de horror si drama pentru adolescenti.

Top 3 Filme Horror cu Monstri si Creature

 1. It Follows

  Link

  Facand valva in toata lumea in 2015, It Follows spune povestea unei adolescente care este bantuita de o prezenta malefica dupa ce are o intalnire sexuala. Aceasta prezenta se manifesta printr-o serie de forme umane infricosatoare, care se apropie constant de victima. Plin de simbolism si tensionat, „It Follows” este un film horror modern care presupune aducerea in prim-plan a unei stari de anxietate constanta.

 2. Victor Frankenstein

  Link

  O reinterpretare a mitului lui Frankenstein, acest film prezinta experientele stiintificului extrem de ambitios Victor Frankenstein si ale protejatului si prietenului sau Igor. Impreuna, cei doi se lupta sa creeze o noua forma de viata manevrata de corpuri umane si de electricitate. Suspansul si elementele horror ale acestui film rezida in consecintele infioratoare ale experimentelor lor neobisnuite, precum si in interactiunile cu creatura inste rasculata.

 3. Spring

  Link

  „Spring” este un film extrem de inovator si profund tulburator. Incorporand elemente de horror, drama si chiar de romantism, filmul urmareste calatoria emotionala si spirituala a unui tanar american in Italia, unde isi intalneste dragostea vietii sale – o femeie care ascunde un secret inspaimantator si o natura monstruoasa. Un amestec fascinant de genuri si emotii, „Spring” este un film unic in clasamentul horror.

Acestea au fost topurile filmelor horror pentru 2015. Fara indoiala ca acest an a fost unul plin de realizari pentru gen, si cu siguranta, multe dintre aceste filme vor fi apreciate si in anii urmatori.