Top Filme de Familie 2012

Topul filmelor de familie din 2012

Brave

Primul film pe care il vom discuta este Brave, produs de Pixar si lansat in 2012. Acesta prezinta povestea unei printese scotiene, Merida, care se razvrateste impotriva traditiilor familiei si ale regatului. Luptand pentru a-si schimba destinul si a deveni propriul regent, Merida trece prin multe peripetii si invata ca e nevoie de curaj si perseverenta pentru a reusi. Brave este o alegere excelenta pentru o seara in familie, fiind clasificat cu un scor de 7,1 pe IMDb.

Rise of the Guardians

Urmatorul film de pe lista este Rise of the Guardians, un film animat de aventura si fantezie produs de DreamWorks Animation. Filmul prezinta aventurile mai multor eroi legendari, precum Jack Frost, Santa Claus, Easter Bunny si Tooth Fairy, care se unesc pentru a proteja copiii lumii impotriva unui personaj malefic, care incearca sa distruga inocenta acestora. Acest film de familie este renumit pentru a-si delecta publicul cu personaje fascinante si scene spectaculoase, Rise of the Guardians avand un scor foarte bun de 7,3 pe IMDb.

Wreck-It Ralph

Disney ne prezinta in 2012 Wreck-It Ralph, un film animat despre un personaj de joc video pe nume Ralph, care se saturase sa fie mereu „bad guy”-ul si vrea sa demonstreze ca poate fi si el un „good guy”. In cautarea acceptarii si a reputatiei de erou, Ralph se aventureaza in lumea diferitelor jocuri video si se imprieteneste cu personaje diverse, precum simpatica Vanellope von Schweetz, o concurenta intr-un joc de curse. Combinand umorul pentru toate varstele si multe referinte nostagice pentru gamerii inraiti, Wreck-It Ralph este un film care a avut succes nu numai la cei mici, ci si la cei mari, cu un rating de 7,7 pe IMDb.

Madagascar 3: Europe’s Most Wanted

Madagascar 3: Europe’s Most Wanted este o alta animatie populara de familie in 2012, produsa de DreamWorks Animation. Este al treilea film din celebra serie Madagascar, in care personajele Alex, Marty, Melman si Gloria se deghizeaza intr-un circ si se aventureaza prin Europa pentru a ajunge inapoi in New York. Pe langa personajele adorate din primele filme, in Madagascar 3 apar si personaje noi, precum regele Julien si capitanul Chantel, care il adauga un plus de haz si farmec intregii povestiri. Filmul este intruchipat de o coloana sonora de exceptie si de un umor contagios, fiind un succes in box-office. Madagascar 3: Europe’s Most Wanted primeste un scor de 6,8 de pe IMDb.

The Odd Life of Timothy Green

The Odd Life of Timothy Green este un film magic si emotionant despre un cuplu, Cindy si Jim, care si-au dorit adanc un copil, dar nu au putut avea. Intr-o noapte, un copil pe nume Timothy apare in casa lor, venit ca pe comanda sa le implineasca visul. Aventurile si lectiile personajelor vor atrage intreaga familie, realizand un portret emotional si imaginativ despre iubirea neconditionata a parintilor si bucuria pe care o aduce cresterea unui copil. The Odd Life of Timothy Green are un scor de 6,6 pe IMDb.

Pe scurt, acestea au fost cele mai apreciate cinci filme pentru familie lansate in 2012. Acestea prezinta diferite teme, de la aventura si fantezie pana la emotie si iubire, garantand ca veti gasi un film perfect pentru intreaga familie. Fie ca sunteti in cautarea unei animatii pline de umor sau a unei drame emotionante, acestea sunt cele mai bune optiuni pe care le ofera anul 2012.