Top Filme Horror 2014

Top Filme Horror 2014

In acest articol, vom face acest top al celor mai bune filme horror din anul 2014. Iubitorii de filme horror pot fi foarte pretentiosi, iar filme bune care sa se ridice la nivelul asteptarilor lor nu sunt intotdeauna la primele pozitii in topurile generale. De aceea, am facut cercetare intensa pentru a gasi acele pelicule care chiar merita sa fie considerate ca cele mai bune filme horror din 2014.

Topul nostru include filme cu vampiri, case bantuite, demoni, monstri si extraterestri, deci trebuie sa existe ceva pentru toate gusturile. De asemenea, am inclus cateva gemuri mai putin cunoscute pe care trebuie neaparat sa le vezi.

Asadar, fara alte introduceri, sa trecem la lista filmelor!

1. As Above, So Below

As Above, So Below a fost regizat de John Erick Dowdle si spune povestea unei echipe de exploratori aventurieri care descopera o retea secreta de catacombe sub strazile Parisului. Aceste tuneluri intunecate ascund secrete terifiante, iar aventura pe care cei sase il incep, se transforma intr-un cosmar tulburator. Filmul se remarca prin folosirea ingenioasa a spatiilor inguste si a atmosferei claustrofobice. Nu poti sti niciodata ce se ascunde in spatele fiecarui colt.

2. The Babadook

Realizat in Australia, The Babadook a devenit un hit independent datorita povestii sale unice si excellentt executate. Filmul este bazat pe povestea unei mame singure si a fiului ei, ce devin terorizati de o carte ilustrata aparent feroce. Pe masura ce mama incearca sa protejeze casa ei de Babadook, relatia ei cu fiul ei este testata pana la limita. O pelicula inteligent scrisa si realizata, The Babadook este o experienta horror memorabila.

3. What We Do in the Shadows

Pentru cei care prefera horrorul combinat cu umor, What We Do in the Shadows este una din cele mai bune optiuni. Acest film mockumentary din Noua Zeelanda ii urmareste pe mai multi vampiri care incearca sa se adapteze la viata de zi cu zi. Filmul este un amestec de mister, groaza si mult umor ingenios. Datorita successului pe care l-a avut, a fost adaptat de asemenea si ca un serial de televiziune.

4. Oculus

Trecand la un film horror diferit, Oculus se concentreaza pe o pereche de fratite care incearca sa demonstreze ca moartea parintilor lor adevarata cauza este o oglinda bantuita (http://www.oclus-film.com) cu puteri malefice. Acest film este un „must-see” pentru fani ai genului datorita modului manipulator si malefic in care oglinda determina ce vede si ma experimenteaza protagonistii ei. Ambiguitatea filmului face ca Oculus sa fie o experienta tulburatoare.

5. Tusk

Regizat de Kevin Smith, Tusk este un horror cu un concept bizar dar intens. Wallace Bryton, un podcaster, este atras intr-o capcana de un contele obsedat de morsa si secrete ingropate adanci. Tusk oscileaza intre dezgust si ris, fiind una dintre cele mai psihedelice filme horror din 2014.

6. Exists

Acest film horror found footage are un concept destul de bine cunoscut, insa reusete sa impresioneze in mod inevitabil. Exists urmareste un grup de prieteni care trec prin padure, si devin martorii unui atac sasquatch. Prin exploatarea senzatiei de teroare si a efectelor vizuale puternice, filmul demonstreaza ca acest subgen al horrorului este inca in viata si ofera suficiente momente de suspans pentru a deveni un film asumat si palpitant.

7. Dead Snow 2: Red vs. Dead

O continuare a originalului din 2009, Dead Snow 2: Red vs. Dead aduce nazistii zombi inapoi din fruntea capeteelor, oferindu-le fanilor un amestec de comedy, actiune si oror. In film, un supravietuitor al unui atac de zombies nazistas isi foloseste abilitatile necunoscute pentru a lupta nazis-morti-vii si a preveni resurgenta celui de-al Treilea Reich.

8. Annabelle

Un prequel al seriei The Conjuring, Annabelle este povestea unei cuplete care descopera ca o papua posedata se afla in casa lor noua. Acest film este bun pentru iubitorii de jump-scares, dar cu siguranta nu va fi un pick pentru toata lumea. Darul propulseaza papuas in topul preferintelor filmelor horror din 2014.


Cam acestea ar fi cele mai bune filme horror din 2014. Speram ca ati gasit aici cateva pelicule noi pe care sa le savurati sau cel putin sa va fi adus aminte de cat de grozave pot fi filmele horror de-a lungul timpului.