Top Filme Acţiune 2010

Top 5 Filme Actiune din 2010

A fost un an excelent pentru cinemani in 2010, cu multe filme de calitate care au intrat pe topurile de succes. In acest articol, ne vom concentra pe cele mai bune 5 filme de actiune din 2010 care au captivat cu siguranta audienta la momentul lansarii si aveau toate ingredientele necesare unui film de actiune de succes: ritm rapid, efecte speciale extraordinare si personaje memorabile. Fara sa mai pierdem timpul, hai sa trecem la lista celor mai bune filme de actiune din 2010!

1. Inception

Inception este un film regizat de celebrul regizor Christopher Nolan. Filmul combina elementele de actiune cu cele de science-fiction si a avut un impact major asupra publicului datorita conceptului sau unic si actiunii intense.

Povestea

Povestea urmareste personajul Dom Cobb, interpretat magistral de Leonardo DiCaprio, un hot de nisa, capabil sa intre in mintile oamenilor si sa fure informatii din subconstientul lor. Dom este angajat pentru un ultim „furt”, initial in posibilitatea de a recupera viata sa veche. Ca si concept, el este solicitat sa execute o „inception” – in loc sa fure o idee din mintea unei persoane, trebuie sa planteze una.

De ce este unul dintre cele mai bune filme de actiune din 2010?

Inception este unul dintre cele mai bune filme de actiune din 2010 datorita povestii sale si modului in care a devenit viral in lumea reala. Acesta pune accent pe elemente precum rapirea si realitatea impletita care i-au conferit un sens de originalitate, precum si scenele de actiune impecabil regizate.

2. Iron Man 2

Iron Man 2 este un film regizat de Jon Favreau. Este sequel-ul la filmul de succes „Iron Man” lansat in 2008 si face parte din Universul Cinematic Marvel. Este un film de super-eroi plin de actiune si pentru fanii genului, a fost fara indoiala un hit.

Povestea

Povestea il urmareste pe Tony Stark (interpretat de Robert Downey Jr.), un miliardar si inventator talentat care, in primul film, dezvolta o arma uimitoare si un costum care ii permitea sa lupte impotriva crimelor avand dubla identitate, Iron Man. In al doilea film, este pus in fata provocarii de a dezvalui publicului secretul tehnologiei sale si de a lupta impotriva rivalilor care vor sa ii fure aceasta inventie.

De ce este unul dintre cele mai bune filme de actiune din 2010?

Iron Man 2 s-a bucurat de un succes deosebit datorita personajului dinamic Tony Stark si a efectelor speciale impresionante, care s-au desfasurat in timpul bataliilor spectaculoase ale lui Iron Man. Filmul a avut, de asemenea, un umor bine plasat si o poveste captivanta, care a ajutat publicul sa ramana interesat de la inceput pana la sfarsit.

3. Kick-Ass

Kick-Ass este un film de actiune bazat pe seria de benzi desenate gazduite de U.K. creatorilor Mark Millar si John Romita Jr. Filmul a fost regizat de Matthew Vaughn, care a regizat, de asemenea, adaptari de succes cum ar fi „Kingsman: Serviciul Secret” si „X-Men: Primul Razboi”.

Povestea

Povestea incepe cu un tanar, fan al benzilor desenate, care se transforma in propria varianta de supererou, Kick-Ass, cu scopul de a deveni un justitiar si de a purifica lumea de crima. El se imprieteneste cu alti super-eroi si impreuna lupta impotriva mafiei, in timp ce-si mentin identitatile secrete si familia in siguranta.

De ce este unul dintre cele mai bune filme de actiune din 2010?

Kick-Ass a fost un film de actiune revolutionar datorita tratarii originalitatii conceptului sau. A avut un impact semnificativ asupra genului super-eroilor, stropindu-i pe toti participantii in tot felul de umor negru si mesaje sociale semnificative. Isi ia spectatorii intr-o calatorie plina de actiune, violenta extrema, insa si cu o doza de originalitate.

4. The A-Team

The A-Team este un film de actiune regizat de Joe Carnahan care se bazeaza in mare parte pe populara scenariu TV al anilor ’80. The A-Team este un grup format din patru veterani de razboi excentrici care parasesc armata pentru a deveni mercenari care rezolva diferite probleme.

Povestea

Filmul se invarte in jurul a patru membri ai unei echipe speciale de operatiuni care, dupa reglarea unei probleme din Irak, sunt in inchisoare pentru un infractiune pe care nu au comis-o. In timpul eforturilor lor de a scapa si dezvalui adevarul, ei sunt angajati in diferite situatii bizare si pline de actiune.

De ce este unul dintre cele mai bune filme de actiune din 2010?

The A-Team sta la baza succesului datorita distributiei de stele, precum Liam Neeson si Bradley Cooper, care au reusit sa reinvie personajele din seria originala. Filmul include multe elemente de actiune si distractie care au facut din trupa „The A-Team” una din favoritele multora dintre noi.

5. Tron: Legacy

Tron: Legacy este un film regizat de Joseph Kosinski si este o continuare a filmului „Tron” din 1982. Filmul reprezinta un amestec perfect intre actiune si science-fiction, cu o poveste captivanta si efecte vizuale spectaculoase.

Povestea

Povestea este centrata pe personajul Sam, fiul creatorului jocului video „TRON” si lumii virtuale The Grid, care incearca sa isi salveze tatal, care a fost capturat in lumea digitala pentru mai mult de doua decenii. In timp ce Sam isi continue cautarea, se implica in nenumarate confruntari spectaculoase si competitii intr-un mediu virtual plin de actiune.

De ce este unul dintre cele mai bune filme de actiune din 2010?

Tron: Legacy este unul dintre cele mai bune filme de actiune datorita experientei vizuale senzationale, efectelor 3D revolutionare si povestii sale complexe. Toate acestea ii confera un caracter unic, care ii face pe spectatori sa se simta imediat atrasi de universul captivant al lumii Tron.

Cele cinci filme de actiune prezentate in acest articol au avut un impact semnificativ la momentul lansarii, demonstrand ca genul de actiune a fost puternic in 2010. Toate aceste filme au avut efecte speciale remarcabile, povestiri solide si personaje memorabile care au facut ca publicul sa ramana interesat si sa astepte nerabdator viitoarele lor productii. Daca sunteti in cautarea unor filme pe care sa le vizionati si sa va amintiti de anul 2010 in cinematografie, senzatia de actiune pura, aceste titluri va vor oferi cu siguranta acestea.