Top Filme de Familie 2018

Top Filme de Familie 2018

Pentru ca stim cat de mult conteaza timpul petrecut in familie, am pregatit pentru voi un top al celor mai bune filme de familie pe care sa le vizionati in acest an. Iata care au fost cele mai bune filme de familie lansate in 2018, perfecte pentru a le viziona impreuna cu cei dragi.

1. Mary Poppins Returns

Mary Poppins Returns este o continuare a povestii initiale, cu o distributie minunata formata din Emily Blunt si Lin-Manuel Miranda. Povestea are loc cu 25 de ani inainte, cand copiii Bancii de pe Strada Ciresilor au crescut si sunt vizitati din nou de Mary Poppins, care ii va purta intr-o aventura magica pentru a readuce culoarea in vietile lor.

2. Incredibles 2

Dupa ce au salvat lumea in primul film, familia Parr se intoarce in atentia noastra in Incredibles 2. De data aceasta, Elastigirl este cea care ia conducerea pentru a salva lumea, in timp ce dl. Incredible ramane acasa pentru a avea grija de copii. Filmele Incredibles sunt renumite pentru actiunea captivanta si pentru personajele extrem de simpatice, motiv pentru care acest film nu trebuie ratat de nicio familie!

3. Peter Rabbit

O adaptare palpitanta si moderna a povestii lui Beatrix Potter, Peter Rabbit este un film de comedie si actiune live-action/CGI care il are in prim-plan pe Peter iepure cu blana cea albastra, pe Thomas McGregor si pe Buna Marie, verisoara lui Flopsy. Dusmania dintre Peter si Thomas McGregor se reinnnoieste, dar vor trebui sa faca echipa pentru a salva situatia.

4. Ralph Breaks the Internet

In al doilea film al seriei, Ralph Breaks the Internet, Ralph si prietena sa Vanellope se aventureaza in lumea necunoscuta a internetului in incercarea de a gasi o piesa de schimb pentru un joc video. Filmul aduce o abordare moderna si amuzanta a prieteniei si a aventurii, iar cu personaje noi si vechi, este o alegere perfecta pentru o noapte de film in familie.

5. Hotel Transylvania 3: Summer Vacation

Daca familia voastra a iubit primele doua filme din serie, atunci Hotel Transylvania 3: Summer Vacation este un „must see”. Dracula, Mavis si toate personajele preferate sunt in vacanta pe un vas de croaziera pentru monstri. Insa, aici Dracula se va indragosti de capitanul Ericka, care nu este ceea ce pare ea a fi.

6. A Wrinkle in Time

O adaptare a romanului clasic pentru copii al autoarei Madeleine L’Engle, A Wrinkle in Time ne prezinta aventura lui Meg, a fratelui ei Charles si a prietenului lor, in cautarea tatalui sau disparut. Cu o poveste emotionanta si cu lectii de viata de neuitat, acest film este o alegere excelenta pentru orice familie.

7. Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald

Continuarea povestii lui Newt Scamander si a lumii sale pline de fiinte magice, Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald urmareste lupta dintre Dumbledore si Grindelwald si aduce in prim-plan multe secrete. Daca familia voastra este fana a universului Harry Potter, acest film este o aditie obligatorie in lista voastra de filme de vizionat.

8. The Nutcracker and the Four Realms

Un film care combina povestea clasica a „Spargatorului de nuci” cu efecte vizuale uimitoare si o distributie de exceptie, The Nutcracker and the Four Realms este un film de familie care va va purta intr-o lume magica, pe masura ce Clara exploreaza cele patru taramuri si incearca sa salveze una dintre ele.

9. Christopher Robin

Atunci cand adultul Christopher Robin se trezeste pierdut in monotonia vietii adulte, personajele Disney preferate din Marea Aventura Winnie de Plus se intorc sa recreeze magia copilariei. Christopher Robin va va face sa radeti si sa plangeti in cel mai bun film al anului pentru familiile care au iubit povestile cu Winnie de Plus.

10. Smallfoot

Si in final, dar nu in ultimul rand, un film animat care adora cu totul alte tipuri de povesti despre personaje legendare: Smallfoot. Este vorba despre Migo, un Yeti, care descopera ca legendele despre oameni, pe care nu le credea, sunt de fapt adevarate. Filmul ofera o abordare diferita in ceea ce priveste prietenia si iertarea, care vor vorbi direct inimilor tuturor membrilor familiei voastre.