Top Filme Erotice 2018

Top Filme Erotice 2018

Cand vine vorba despre filme erotice, anul 2018 nu a dezamagit. De la drame pasionale si intrigante la explorari artistice, acest top cuprinde selectia noastra a celor mai bune filme erotice lansate in anul 2018. Parcurge lista de mai jos pentru a flamingo descoperi ce filme sa adaugi in lista ta si pregateste-te pentru o experienta incitanta.

Call Me by Your Name

Call Me by Your Name este un film dramatic erotic regizat de Luca Guadagnino, bazat pe romanul omonim de Andre Aciman. Filmul urmareste povestea lui Elio Perlman (interpretat de Timothee Chalamet) si a relatiei sale cu Oliver (interpretat de Armie Hammer), un student care face un stagiu de practica la tatal lui Elio in Italia.

Puncte forte ale filmului:

 1. Chimia dintre cei doi actori principali
 2. Peisajele pitoresti ale Italiei
 3. Coloana sonora emotionanta, compusa in mare parte de Sufjan Stevens

Fifty Shades Freed

Fifty Shades Freed este cel de-al treilea si ultimul film din trilogia Fifty Shades bazata pe romanele lui E. L. James. Protagonistul principal, Christian Grey (interpretat de Jamie Dornan), si Anastasia Steele (interpretata de Dakota Johnson) continua sa isi exploreze lumea BDSM si sa navigheze prin provocarile vietii casatorite.

Scenelor erotice de referinta:

 1. Scena din camera rosie
 2. Christian si Anastasia incatusati impreuna
 3. Lectiile de conducere si de supunere

Gerald’s Game

Adaptare dupa romanul lui Stephen King, Gerald’s Game urmareste povestea lui Jessie (interpretata de Carla Gugino) care ajunge sa fie catusata de un pat in timpul unui joc erotic cu sotul ei Gerald. Insa acesta moare in timpul actului, lasand-o in pericol si incapabila sa scape. Desi nu este un film erotic in sensul clasic, reuseste sa transmita tensiunea sexuala si tratamentul tematic al erotismului si vinovatiei.

Moment Cheie:

 1. Scena cu Jessie in catuse
 2. Fantoma lui Gerald
 3. Momentul de epifanie al personajului principal

Below Her Mouth

Regizat de April Mullen, Below Her Mouth este un film erotic despre relatia dintre Jasmine (interpretata de Natalie Krill) si Dallas (interpretata de Erika Linder). Povestea de dragoste se invarte in jurul atractiei puternice dintre cele doua personaje si a oamenilor din vietile lor care incearca sa ii tina despartiti.

Scene memorabile:

 1. Scena din plasa de tocat
 2. Prima intalnire dintre Jasmine si Dallas
 3. Cele doua personaje impart timpul impreuna

Desire

Renumit in special pentru controversa sa, Desire este un thriller erotic argentinianesc care exploreaza intunericul dintre fantasie si secrete de familie. Lucila Vit si Cris Welcomme joaca rolurile surorilor protagoniste, care devin atrase sexual de necunoscuti.

Astazi Pe Drumul spre Faptele Specifice:

 1. Scena in care Lucila Vit simte dorinta pentru un necunoscut intr-un club
 2. Dansul erotic dintre cele doua surori
 3. Delirul narcotic de la petrecere

Topul prezentat mai sus include cele mai bune filme erotice lansate in 2018, care combina atractia sexuala cu dramele sofisticate, tensiunea psihologica si explorari ale relatiilor interumane. Fiecare film ofera momente sexy si provocatoare, care iti vor intari lista de filme erotice pe care sa le vizionezi cand vrei sa incingi atmosfera.