Top Filme Dragoste 2011

Top Filme de Dragoste 2011

2011 a avut o multime de filme grozave din diverse genuri, inclusiv filme de dragoste care au captivat inimile a milioane de spectatori din intreaga lume. Daca esti in cautare de inspiratie pentru o noapte romantica in fata televizorului sau pur si simplu vrei sa te delectezi cu unele dintre cele mai emotionante povesti de iubire de-a lungul vremurilor, topul filmelor de dragoste din 2011 nu te va dezamagi. Astazi, vom trece in revista 10 dintre cele mai iconice si memorabile filme de dragoste in ordine cronologica, oferindu-va un context interesant si completand cu descrieri care sa va faca sa va indragostiti din nou si sa va bucurati de aceste minunate creatii cinematografice.

1. The Adjustment Bureau (4 martie 2011)

The Adjustment Bureau este un film sofisticat si captivant care exploreaza intersectia fragila dintre iubire si destin, cu mize foarte mari pentru cei implicati. Avandu-i pe Matt Damon si Emily Blunt in rolurile principale, filmul combina elemente de drama romantica cu sci-fi pentru a crea o poveste captivanta si de neuitat.

(IMDb)

💕 Caseta de scurtaturi: David Norris (Matt Damon) si Elise Sellas (Emily Blunt)

  • Filmul se bazeaza pe o povestire scurta de Philip K. Dick, „Adjustment Team”.
  • Elise (Emily Blunt) este o balerina talentata, iar David (Matt Damon) este un politician care aspira la Senatul SUA.
  • Elise si David sunt sortiti sa nu fie impreuna, iar lucrurile devin complicate cand o grupare misterioasa de oameni apar si incearca sa-i desparta.

2. Jane Eyre (11 martie 2011)

Cu o abordare proaspata si emotionanta numai asupra clasicului roman al lui Charlotte Bronte, Jane Eyre a facut senzatie in 2011. Interpretarile stralucite ale lui Mia Wasikowska si Michael Fassbender in rolurile principale au adus la viata personajele complexe si pasiunea romantica reinnoita dintre Jane si domnul Rochester.

(IMDb)

💕 Caseta de scurtaturi: Jane Eyre (Mia Wasikowska) si Edward Rochester (Michael Fassbender)

  • Jane Eyre este orfana, crescuta de o ruda nemiloasa si trimisa intr-ul un internat auster si rece, inainte de a deveni guvernanta la casa Thornfield Hall.
  • Jane se indragosteste de melancolicul si misteriosul proprietar, domnul Rochester, dezvaluind mai multe secrete ce ar putea incerca avut drumul lor spre dragoste si fericire.

3. Midnight in Paris (13 mai 2011)

Una dintre cele mai populare filme ale lui Woody Allen, Midnight in Paris il are in centru pe Owen Wilson in rolul unui scriitor idealist care calatoreste in trecut, la miezul noptii, in timp ce se plimba pe strazile Parisului. Pe acest fundal fermecator, intalniri cu figuri celebre din perioada Belle Epoch ii deschid ochii asupra vietii si iubirii, in timp ce se indragosteste de o necunoscuta, misterioasa si frumoasa, numita Adriana si jucata de Marion Cotillard.

(IMDb)

💕 Caseta de scurtaturi: Gil Pender (Owen Wilson) si Adriana (Marion Cotillard)

  • Gil Pender este un scenarist de succes, care doreste sa renunte la Hollywood si viseaza la o cariera in scrierea de romane serioase, iar Parisul este e locul perfect pentru a se inspira.
  • Adriana este o femeie incantatoare si misterioasa din anii ’20 care atrage instantaneu atentia si interesul lui Gil pe strazile serii in Paris.

4. The Art of Getting By (17 iunie 2011)

The Art of Getting By este un film indie sensibil si emotionant care trebuie sa fie urmarit de animatori in intreaga lume. Situat in New York City, filmul spune povestea a doi adolescenti tematori de maturitate si de responsabilitate, jucate de Freddie Highmore si Emma Roberts, care se indragostesc dupa intalnirea intamplatoare intr-o noapte intunecata.

(IMDb)

💕 Caseta de scurtaturi: George Zinavoy (Freddie Highmore) si Sally Howe (Emma Roberts)

  • George este un adolescent talentat si inteligent dar lipsit de motivatie si ambitie.
  • Sally este nefiresc de matura si rationala pentru varsta ei, insa are propriile ei temeri si insingurari.

5. Crazy, Stupid, Love (29 iulie 2011)

Crazy, Stupid, Love este o comedie simpatica si inteligenta care face ceva in timp ce razand in hohote isi descopera inima si sufletul. In centrul acestui vartej de umor si iubire se afla personajele interpretate dar Steve Carell, Julianne Moore, Ryan Gosling si Emma Stone, care se straduiesc cu toate acestea pentru a stabili conexiuni pline de iubire si sens in lumea vietii moderne degenerate.

(IMDb)

💕 Caseta de scurtaturi: Cal Weaver (Steve Carell), Emily Weaver (Julianne Moore), Jacob Palmer (Ryan Gosling) si Hannah Weaver (Emma Stone)

  • Cuplul Cal si Emily se confrunta cu o criza conjugala ce ameninta sa-i desparta, in timp ce macho-suavul si sofisticatul Jacob incearca sa-l ajute pe Cal sa-si recapete libertatea si stilul.