Top Filme Fantastice 2022

Top Filme Fantastice 2022

Ca orice iubitor de filme, asteptam cu nerabdare lansarile din 2022 in domeniul filmelor fantastice. Genul acesta reuseste sa ne capteze atentia si sa ne transporte in lumi pline de magie, aventura si personaje uimitoare. Asadar, sa aruncam o privire asupra topului filmelor fantastice 2022.

Thor: Love and Thunder

Thor: Love and Thunder este cel de-al patrulea film cu Thor si al 29-lea din universul cinematografic Marvel. Regizat de Taika Waititi, filmul ne arata o noua aventura a Zeului Tunetului interpretat de Chris Hemsworth. In acest film, putem vedea o intoarcere a lui Natalie Portman in rolul Jane Foster, care va detine imensul puteri ale lui Thor.

Plot:

In acest film, Thor va intalni noi si vechi aliati in efortul sau de a opri un nou pericol amenintator.

Avatar 2

Avatar 2 este mult asteptata continuare a succesului de box-office din 2009, Avatar, in regia lui James Cameron. Acest film promite sa impinga si mai departe limitele tehnologiei cinematografice si sa aduca o noua poveste captivanta in minunata lume a planetei Pandora.

Plot:

In noua poveste, Jake Sully (Sam Worthington) si Neytiri (Zoe Saldana) vor sa isi apere familie si poporul din Pandora impotriva noilor amenintari.

Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore

Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore este al treilea film din seria spinoff creata de J.K. Rowling in universul Harry Potter. In aceasta noua aventura, Newt Scamander (Eddie Redmayne) isi va uni fortele cu profesorul Albus Dumbledore (Jude Law) pentru a opri planurile malefice ale lui Gellert Grindelwald (Mads Mikkelsen).

Plot:

Noul film prezinta o calatorie internationala plina de pericole in timpul in care magicienii din toata lumea trebuie sa aleaga o tabara in conflictul dintre Dumbledore si Grindelwald.

Black Panther: Wakanda Forever

Black Panther: Wakanda Forever este continuarea filmului Black Panther, care a devenit un fenomen cultural in momentul lansarii sale in 2018. Din pacate, decesul neasteptat al actorului principal, Chadwick Boseman, a fortat producatorii sa regandeasca directia acestui film.

Plot:

Desi nu se cunoaste inca foarte multe despre povestea din acest film, se stie ca acesta va explora lumea Wakanda si va aduce un tribut demn pentru Chadwick Boseman si personajul sau.

The Flash

+The Flash este cel mai nou film din universul DC Comics si va avea in prim-plan aventurile lui Barry Allen (Ezra Miller), cel mai rapid om de pe pamant.

Plot:

Filmul promite sa exploreze conceptul de multivers si sa aduca aparitii surprinzatoare ale unor supereroi precum Batman interpretat de Michael Keaton catre acest univers.

Filme mentionate in alte topuri fantastice 2022

  1. Doctor Strange in the Multiverse of Madness
  2. Aquaman and the Lost Kingdom
  3. The Marvels (Captain Marvel 2)
  4. Hocus Pocus 2

Asadar, avem cu ce ne delecta in 2022 in materie de filme fantastice. Fie ca esti fan Marvel, DC, Avatar sau Harry Potter, cu siguranta te vei bucura de noi aventuri in aceste universuri indragite.