Top Filme de Familie 2014

Top Filme de Familie 2014

2014 a avut multe filme minunate, dar un gen care a stralucit cu adevarat a fost cel al filmelor de familie. Pentru a va ajuta sa navigati prin aceasta lista de filme, am pregatit un top cu cele mai bune filme de familie din 2014. Vom oferi, de asemenea, descrieri scurte si lincuri pentru a afla mai multe informatii despre fiecare film, pentru a va ajuta sa alegeti ce sa vedeti cu familia.

Paddington

Paddington este un film despre o simpatica ursoaica care se aventureaza in Londra in cautarea unui nou camin. Ursoaica si familia sa iubesc povestea celui care ajuta si adopta ursuletul. Este o combinatie de animatie si actiune in viata reala care ofera o invatatura de valoare intr-un ambalaj placut. Nu veti fi dezamagiti de acest film!

Big Hero 6

Big Hero 6 este un film de animatie care ne prezinta aventurile unui baiat geniu si ale robotului sau gonflabil, Baymax. Acest film de animatie este perfect pentru intreaga familie, deoarece ofera o combinatie de actiune, comedie si drama. Fara indoiala, acest film este un spectacol vizual impresionant si o poveste emotionanta.

The LEGO Movie

The LEGO Movie este un film de animatie care se bazeaza pe universul jucariilor LEGO. Acest film ne prezinta aventurile unui muncitor LEGO obisnuit, care este recrutat de catre un grup de rezistenta format din MINIFIG-uri pentru a lupta impotriva unui tiran care vrea sa distruga universul LEGO. Este un film plin de actiune, aventura si umor, cu momente care ii vor incanta si pe cei mici, dar si pe cei mari.

Alexander and the Terrible, Horrible, No Good, Very Bad Day

Alexander and the Terrible, Horrible, No Good, Very Bad Day este un film pentru intreaga familie, in care Alexander, un copil de 12 ani, are o zi foarte proasta si isi doreste ca toata lumea sa afle cum se simte. Filmul se concentreaza pe problemele si provocarile pe care le intampina fiecare membru al familiei Cooper si ofera un mesaj despre importanta solidaritatii familiale si a comunicatiei.

Maleficent

Maleficent este un film de aventura si familie, care ne prezinta povestea celebrei vrajitoare Maleficent, personaj negativ din povestea „Frumoasa din padurea adormita”. Acest film ne arata cum s-a transformat Maleficent intr-un personaj malefic si ne ofera o perspectiva noua asupra unei vechi povesti. Este un film captivant, cu momente emotionante si umor fin.

How to Train Your Dragon 2

How to Train Your Dragon 2 este sequel-ul de succes al filmului original. Povestea continua cu aventurile lui Hiccup si ale dragonului sau, Toothless, care descopera un grup de dragoni salbatici si incearca sa salveze pacea dintre oameni si dragoni. Este un film de animatie emotionant si plin de aventuri, care cu siguranta va fi apreciat de intreaga familie.

The Book of Life

The Book of Life este un film animat in stilul artelor vizuale mexicane traditionale, care prezinta povestea lui Manolo, un tanar care trebuie sa aleaga intre a-si urma inima si indeplinirea asteptarilor familiei sale. Filmul exploreaza tema iubirii, prieteniei si adevarului din noi si este o experienta vizuala si emotionala unica pentru intreaga familie.

Dolphin Tale 2

Dolphin Tale 2 este sequel-ul filmului Dolphin Tale din 2011. Acest film de familie continua povestea lui Winter, un delfin care a pierdut coadasi care a fost salvat de echipa de la Clearwater Marine Aquarium. In acest film, Winter primeste un nou prieten, Hope, si impreuna trebuie sa invete sa socializeze si sa depaseasca problemele create de situatia lor speciala.

Annie

Annie este o adaptare moderna a musicalului clasic „Annie”. Acest film prezinta povestea unei orfane optimiste si increzatoare, care este adoptata de un milionar caruia ii incalzeste inima. Cu un distributie fermecatoare si melodii captivante, acest film este un deliciu pentru intreaga familie.

Sfaturi pentru a alege cel mai bun film de familie

Acum ca v-am prezentat o lista de recomandari, sa abordam cateva sfaturi pentru a alege cel mai bun film pentru a-l viziona impreuna cu familia:

  • Verificati clasificarile: Inainte de a alege un film, verificati clasificarea si recenziile pentru a va asigura ca este potrivit pentru varsta copiilor si gusturile familiei.
  • Luati in considerare interesele fiecarei persoane: Cand alegeti un film, asigurati-va ca tineti cont de interesele si preferintele fiecarui membru al familiei. Astfel, toata lumea va fi multumita si se va bucura de experienta.
  • Alegeti filme cu mesaje pozitive: Filmele de familie care ofera mesaje pozitive si invataturi valoroase vor avea un impact mai mare asupra copiilor si vor crea discutii interesante in familie.

Aceasta a fost lista noastra de top filme de familie din 2014 care speram ca va vor ajuta sa va distrati in compania celor dragi.