Top Filme Crimă Pe Netflix

Top 10 Filme Crima Pe Netflix

Netflix a adus multe ore distractive in zilele noastre. Cu un vast catalog de filme si seriale, majoritatea oamenilor vor sectiunea lor de filme si seriale de crima ca mai presus de orice. Daca sunteti fascinat de crima, aceste filme sunt perfecte pentru a capta atentia si pentru a va lasa cu gura cascata. Iata top 10 filme de crima noi pe Netflix:

  1. Extraction (2020): Aceasta aventura dramatica sustinuta de actiune spune povestea lui Tyler Rake, un luptator de razboi manat de frustrari si macinat de trecutul sau. El este angajat sa salveze un baiat batut de gangsteri din Bangladesh, cu toate obstacolele imaginabile in cale. Este o poveste uimitoare despre curaj, iubire, dreptate si mila.
  2. The Girl with the Dragon Tattoo (2011): Aceasta poveste de crima thriller ne spune povestea unui jurnalist care accepta sa investigheze o caz de crima indelungat, cu ajutorul unei hackeri talentate cu un tatuaj de dragon. Actiunea costisitoare, cu explicatii socante, are suficiente twisturi si rasturnari de situatie pentru a va tine captivati.
  3. Zodiac (2007): Acest film ingrozitor spune povestea unei serii de crime care a tinut San Francisco-ul si regiunea de Nord Californiana in frica, sustinute de misterioase cifre si imaginea unui leu. Cu un personaj investigativ care insista sa rezolve misterul, aceasta poveste de crima se concentreaza pe o rezolvare, in timp ce marele suspectios pare imposibil de prins.
  4. Seven (1995): Aceasta narativa impresionanta de crime capteaza fara scuipare cat se poate de avertizarea. Filmul ne prezinta o dublura de detectivi care se confrunta cu cel mai inteligent criminal si cadavrele inspaimantatoare pe care le lasa in urma sa. Trebuie sa mentionam incheierea lor memorabila.
  5. The Silence of the Lambs (1991): Aceasta adaptare a unei carti de succes de Thomas Harris ne prezinta o poveste ingrozitoare despre un caz de crima care ramane fara solutie. FBI-ul a creat in mod intentionat o strategie unica de rezolvare a crimei si angajarea unei psihopate pentru a-l prinde pe criminal, ceea ce se dovedeste a fi o provocare de neinvins.
  6. The Departed (2006): Un film clasic de crime care leaga lumea subversiva a mafiei bostoniene cu parti profunde si umoruri uscate. Asteptati-va la o serie de scene de actiune in stilul clasic, dar foarte rapide, si dublu inselator. Aceasta poveste ne invata ca fara detectarea dublata, lumea criminala ar fi obligata sa arunce in aer.
  7. The Wire (2002): Acest serial al lui HBO amprenteaza un nou mod de a vorbi despre povestile de crima, dezvaluind lumea subterana din Baltimore. Aceasta minunata piesa de teatru este plina de afisari pretentioase si profund intunecate, de la care lectii privind efectele adanc inradacinate ale criminalitatii.
  8. Narcos (2015): Aceasta serie plina de actiune urmareste ascensiunea si caderea teribile a unui narcoman narcoman care isi foloseste propria sangele pentru a-si construi imperiul criminal. Cu scene electrizante si o prezentare inovatoare, Narcos aduce o noua perspectiva asupra lumi ilegale de pe continentul american.
  9. Gone Baby Gone (2007): Aceasta poveste hollywoodiana despre crima are la baza o carte de succes de Dennis Lehane si ne-o prezinta pe detectivii ce investigheaza spargerea casei unei fetite. Pastrand acelasi spirit intens al cartii, filmul construieste o presiune de neimaginat si un final impactant.
  10. True Detective (2014): Aceasta serie criminala superba cuprinde o poveste deosebita despre doi detectivi care investigheaza o crima ingrozitoare. Urmand firul investigatiei lor, scopul lor se schimba odata cu trecerea anilor si cu perspectiva lor asupra crimelor prezentate. Cu scene epice de actiune, True Detective este unul dintre cele mai bune filme de crima pe Netflix care trebuie vazut.

Cu acestea fiind spuse, mai degraba decat sa ramaneti confuzi cu atatea optiuni disponibile, incercati sa le urmariti pe aceste 10 filme de crima disponibile pe Netflix pentru a va bucura de sunetul de mare calitate, de imagini vibrante si de o combinatie buna de umor si actiune. Uitandu-ne la aceasta lista, putem concluziona ca Netflix aduce unele dintre cele mai mari evenimente cinematografice la tinerii si adultii din intreaga lume, impletind suspansul, misterul si thrillerul intr-o experienta uimitoare pe marele ecran.