Top Filme SF Pe Netflix

Topul celor mai bune filme SF pe Netflix

Netflix, una din cele mai mari platforme de streaming din lume, ofera o intreaga plaja de filme si seriale disponibile. De la comedie la actiune, dar si filme SF, Netflix ofera posibilitatea de a viziona diverse titluri.

Daca sunteti fani ai genului SF si va place sa vedeti filme de acest gen, nu trebuie sa va faceti griji. Va putem ajuta sa alegeti cele mai bune filme SF pe Netflix.

Inception

Inception, regizat de Christopher Nolan, este unul dintre cele mai interesante si vizuale filme ale anului 2010. Acest film are ca scenariu un grup de specialisti ce se straduiesc sa foloseasca tehnica la care se refera numele filmului pentru a comite o infractiune. Acest lucru se realizeaza prin munca, risc si tehnologie avansata. Inception este unul dintre cele mai bine evaluate filme de pe Netflix, cu un numar de 8.8 puncte din 10.

Interstellar

Interstellar, regizat de acelasi Christopher Nolan, prezinta un scenariu care se desfasoara in viitor si vorbeste despre o misiune spatiala de salvare a omenirii. Cu momente captivante si o trama interesanta, filmul este unul dintre cele mai interesante productii din toate timpurile. De asemenea, cu un scor de 8.6 puncte, interstellar face parte din categoria de filme SF bine primite de public.

The Matrix

Cu un asemenea titlu, acest film se remarca ca unul dintre cele mai bine primite filme SF de pe Netflix. The Matrix, regizat de Andy Wachowski si Lana Wachowski, este un soc inca de la prima sa scena. Filmul prezinta o poveste pe dos si o perspectiva mult mai realista asupra viitorului. Filmul a fost lansat in 1999 si a primit un incredibil 8.7 puncte din 10.

Ex Machina

Ex Machina este un film SF britanic ce prezinta o poveste interesanta despre inteligenta artificiala si descoperirile pe care aceasta le ofera. Regizat de Alex Garland, acest film vorbeste despre metodele de a crea inteligenta artificiala si ce are aceasta de oferit. Ex Machina are un rating de 7.7 puncte din 10.

E.T. the Extra-Terrestrial

E.T., unul dintre cele mai cunoscute filme SF de pe Netflix, spune povestea unui extraterestru pierdut pe Pamant si aproape detectat de oameni. Regizat de Steven Spielberg, acest film se remarca prin sunetele sintetizate si poate fi considerat o capodopera a genului SF. E.T., cu un rating de 7.9 puncte din 10, este unul dintre cele mai bine clasate filme SF de pe Netflix.

Blade Runner

Blade Runner, ce a fost regizat de Ridley Scott, prezinta o distopie futuristica in care un ofiter de politie se lupta cu o legiune de replicanti ce provin de pe alte planete. Acest lucru prezinta o noua lume in care indivizii pot fi executati in anumite circumstante. Blade Runner face parte din categoria de filme SF de top, cu un scor de 8.1 puncte.

Ghost in the Shell

Ghost in the Shell, o productie japoneza regizata de Mamoru Oshii, este un film SF ce prezinta conceptul de inteligenta artificiala si alte aspecte legate de acest domeniu. Acest spectacol al vizualului spectaculos prezinta o misiune ce implica salutarea unei persoane ce vrea sa manipuleze lumea. Ghost in the Shell are un rating de 7.4 puncte din 10.

Star Wars: The Last Jedi

Star Wars: The Last Jedi, regizat de mult amfitrionul Rian Johnson, este un film cu actiune si suspans ce urmareste un razboi galactic. Acest film prezinta lupta intre puterile lumii si un grup de razboinici ce ar putea schimba totul. Star Wars: The Last Jedi a primit 7.3 puncte din 10.

Snowpiercer

Snowpiercer, regizat de Bong Joon-Ho, este o poveste ce se desfasoara intr-un viitor indepartat si prezinta lupta pentru supravietuire in lumea globala a unui tren ce calatoreste neobosit pe un traseu inghetat de o foarte lunga perioada de timp. Filmul a primit 7.1 puncte din 10.

Doctor Who

Doctor Who este un serial artistic productie a BBC, ce prezinta personajul principal pe nume Doctor ce calatoreste prin spatiu si timp pentru a face omenirea mai buna si s-o protejeze de demonii trecutului si prezentului. Doctor Who primeste un rating de 8.5 puncte din 10.

Authority

Authority, regizat de Jeff VanderMeer, este un SF thriller ce prezinta o poveste despre oamenii de stiinta ce intra intr-o zona de siguranta misterioasa si ce descopera secrete mult mai profunde in spatele acestei zone. Avand un rating de 7.5 puncte din 10, Authority reprezinta unul dintre cele mai bune filme SF de pe Netflix.