Top Filme Scurt metraj Pe Netflix

Top 10 Cele mai captive filme scurte metraje pe Netflix

Platforma Netflix ofera o varietate vasta de continut de calitate, si nu excepteaza filmele scurte. Netflix ofera o selectie bogata de scrisori scurte metraje de toate genurile. Unele de documentare, altele de animatie; unele care te fac sa plangi, alte care te fac sa razi.

Puteti aprecia multitudinea de filme scurte metraj ce pot fi vizionate pe platforma Netflix. Iata o selectie de filme scurte care te vor capta atentia:

1. Aziyade

Aziyade este un scurt metraj de animatie de 16 minute, despre un tanar care devine grav gravida si este obligata sa faca alegeri dureroase. Acelasi regizor (Celine Devaux) si scenarist al productiei a mai realizat si Bang Bang si luna de peste.

2. The Repair Shop: Christmas Special

The Repair Shop: Christmas Special este o miniserie documentara scurta de 45 de minute despre un grup de specialisti care isi folosesc abilitatile le a repara unele dintre cele mai dragi obiecte sau piese. Este o productie ce se concentreaza in special pe topicele legate de mergator.

3. 7 Letters

7 Letters este un scurtmetraj de 38 de minute in care regizorii de filme din Singapore seteaza un conflict intre persoanele dragi si ale lor si vendeta religiei. Este un adevarat cinematografie si regizat cu maiestrie.

4. Spaventi

Spaventi este un scurtmetraj de 22 minute, regizat de Miriam Gatti, despre un grup de copii cu varste intre 13 – 16 ani, care urmaresc un film horror, iar uneori povestile lor proprii devin mai stranii decat orice film horror din lume.

5. La Influencia

La Influencia este un scurtmetraj foarte interesant de 20 de minute, regizat de Denis Rovira van Boekholt, despre un strain misterios care isi face aparitia in fata unei familii si le schimba destinul.

6. Divines

Divines este un scurtmetraj de 20 de minute, regizat de Houda Benyamina, care se concentreaza asupra unei fete de 15 ani din Banlieue Parisiene si prezinta subiecte criminale si familiare subtile.

7. San Junipero

San Junipero este un scurtmetraj de 32 de minute, regizat de Owen Harris, despre doua femei care se indragostesc si care, in ciuda dificultatilor, se lupta sa ramana impreuna.

8. The Incident

The Incident este un scurtmetraj de 29 de minute regizat de Alexandre O. Philippe, despre o minune care se intampla intr-un lift plin de oameni si de o tacere care prevesteste ceva mai mult decat se poate vedea.

9. The White Helmets

The White Helmets este un documentar scurt de 40 de minute, regizat de Orlando von Einsiedel, despre o organizatie non-profit de salvatori care lucreaza in Siria si fac fata cu curaj situatiilor dificile si periculoase.

10. Two Distant Strangers

Two Distant Strangers este un scurtmetraj de 33 de minute, regizat de Travon Free, care exploreaza tema a ceea ce se intampla in timp ce o persoana este implicata intr-o batalie cu rasa si cu injustitiile politice.

Aceste filme scurte, cu teme atat de variate si complexe sunt doar cateva dintre multele productii creative pe care le puteti viziona pe Netflix. Filmele scurte sunt perfecte pentru a ne delecta si incanta sufletele si, avand in vedere ceea ce noi ne-am oferit, suntem de parere ca Netflix este sursa ideala pentru toti cei care vor sa experimenteze peisajul scurtelor metraje.

Cu toate acestea, aceasta lista nu ar fi completa fara mentionarea unor titluri precum „Inconvenient Indian”, „Soon”, „Drag Race Thailand”, „Do Not Split” si „Krump”, toate regizate excelent. Acestea sunt doar cateva dintre productiile cinematografice captivante pe care le puteti viziona pe platforma Netflix.

Experimentati peisajul cinematografiei scurte, vizionand aceste filme pe Netflix. Desi sunt scurte, vor trezi emotii puternice. Indiferent care este genul tau preferat, toate aceste titluri sunt absolut captivante si merita vizionate.

Exista multe alte filme scurte de calitate creata de regizori renumiti si, chiar daca le-am listat doar pe cele mai interesante cateva, vom reveni cu un alt articol plin de filme scurte de cea mai buna calitate pe care le puteti viziona pe Netflix.