Top Filme Război Pe Netflix

Top 10 Filme de Razboi pe Netflix

Netflix este plin de filme de razboi! Se pare ca oamenii se indreapta catre aceasta tematica pentru ca emotionale si hranitoare. Filmele de razboi prezinta o varietate de sentimente si subiecte: de la visuri spulberate si teama la drama si sacrificiu. Netflix vine in intampinarea pasionatilor de filme o uimitoare selectie pe care o poti savura impreuna cu familia si prietenii. Daca te afli in cautarea celor mai bune filme de razboi pe Netflix, iti prezentam un top 10 pe aceasta tema intitulat „Filme de Razboi Pe Netflix”.

Regina Margot

Avand la baza celebra carte a lui Alexandre Dumas, acest film de razboi prezinta o drama istorica, regina Margot situeaza personajul principal la curtea din Franta din timpurile convergente ale anilor 1572. Istoria si principiile eroice ale acelor vremuri sunt prezentate mai bine in filmul reginei Margot, cu o multime de lupte spectaculoase si intrigi politice. Regizat de Patrice Chereau, acest film, cu o durata de 179 de minute, ofera publicului o experienta captivanta cu trasaturi minunate.

Hacksaw Ridge

Direct de la Andrew Garfield si pe regia lui Mel Gibson, Hacksaw Ridge prezinta o drama de razboi care are ca subiect pe medicul militar care a refuzat sa-si ia arma in timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial. Primit bine de public, acest film epic este destul de plin de actiune, comunitatea de critici de film subscriind la calitatea acestuia.

Fury

Fury a acaparat lumea filmului cu una dintre cele mai stralucite prezentari de razboi. Brad Pitt, Shia LaBeouf si Logan Lerman au jucat provocarile de razboi care iau viata soldatilor sai. Influentati de tensiunile istoricului sau epuizant si in spatele liniilor inamice, filmul prezinta in amanuntime provocarile presiunii si o lupta covarsitoare.”

Dunkirk

Christopher Nolan si-a adus talentul si cunoasterea sa in capturarea sentimentelor principale ale unui spectacol de razboi epuizant in Dunkirk. Filmul prezinta lupta spre respect pentru a supravietui in fata inamicului. Pudica si starea emotionala a filmului nu uita sa sublinieze dramatismul si calitatile eroice ale traditiei de razboi britanice.

The Outsider

Desi nu a avut succesul pe care-l anticipa, The Outsider este un film plin cu alternativele care se ciocnesc in calea eroilor din al doilea razboi mondial. Jimmy Muldoon, personajul principal, lupta valatuci navala din Iwo Jima pana in Tokyo. Experientele sale de unitate ne arata ca personalitatea reala a unui razboi se intampla in cunitatea miscarii, si nu in scene de lupte spectaculoase.

The Battle Of The Bulge

Oricat ar parea epuizanta, concentratia unei batalii poate fi redata pe ecran prin folosirea mijloacelor adecvate. Sub regia lui Ken Annakin, filmul „Batalie pe Bulge” ofera spectatoarelor unei scene si mai captivante, dezvoltand minutios lupta importanta dintre diviziile americane si nazisti. Combinatiile acelei batalii si caracterul cercetarii scenei sunt mai exceptionale.

Tora! Tora! Tora!

Tora! Tora! Tora! este un film de razboi care prezinta scenariu, cu o vedere retrospectiva, a evenimentelor inainte, in timpul si dupa atacul naval japonez. Raspunsul serverului american la atacul japonez din Pearl Harbor, cat si deciziile sale, arata o provocare de cunoastere si hotarat destin istoric.

Black Hawk Down

O adevarata drama, Black Hawk Down ofera o prezentare de invidiat despre o campanie ne-inselatoare si nefericita in Anglia din Somalia in 1993. Acest film captivant prezinta o considerare puternica a deciziei guvernului american si urmarile sale. Filmul este incarcat de o lume a nedreptatii, a violentei si a luptei pentru supravietuire.

Alesul

O varianta moderna a unei batalii de razboi, The Chosen, ofera o exploatatie a migratiei de forta si a vietii imigrantului. Filmul urmareste o calatorie anevoioasa a unui grup de imigranti refugiati din Siria si pozitia lor in lumea moderna. Intr-un mod al lui, filmul subliniaza sacrificiile mici pe care le face un imigrant pe calea lui catre libertate.

Biroul de La ‘molla

Prezinta un grup de tineri, soldati care se confrunta cu insoziile si pericolul istoric al al Doilea Razboi Mondial.