Top Filme Reality TV Pe Netflix

Top 10 Cele mai Bune Filme Reality TV pe Netflix

Reality TV-ul a prins contur si astazi exista un intreg gen intreg de programe TV si filme care fac parte din aceasta categorie. Urmarirea unor parcurgeri intense si povesti captivante de oamenii de rand, vor desprinde adesea spectatorul in lumea lor si il serveste cu rezultate de suspans.

Netflix, recunoscuta forta in domeniul streamingului, a dezvoltat si abordat o gama diversa de filme Reality TV fara sa puna prea mult la indoiala.

Spre norocul nostru, ofera spectatorului o mare varietate de a opta pentru dintre preferatele sale.

Iata aici top 10 din cele mai bune filme Reality TV pe Netflix:

  1. Wild Wild Country

Din regizorii Maclain si Chapman Way, Wild Wild Country spune povestea cultului lui Osho, The Rajneesh Movement, oamenii sai si alte secte implicate. Spectatorului i se ofera o privire comprehensibila asupra personalitatii trairiile lui spirituale personale si incercarile pe care le-a suferit in timp ce a inacercat sa construiasca comunitatea sa. Pentru a multumi la acest nivel, aceasta comedie a facut cinci nominatii Emmy.

  1. Making a Murderer

O productie extinsa realizata de documentarul Moira Demos, Making a Murderer a luat iarasi o anomalie legala si realitatea muncii de ancheta judiciara – si a forjat-o intr-o epidemie de 10 episoade. Accentul pe acoperirea cazului incriminat convicted Steven Avery a explodat imediat, prin urmare primind 16 nominatii la multiple premii TV, si o prelucrare a doua si a treia parte.

  1. Cheer

Laudat de Entertainment Weekly drept „documentarul perfect despre spiritul amercan”, Cheer este o producti minunata bazata pe sportul Cheerleading si promoveaza dedicarea si asiduitatea sportivilor. Observand echipa competitiva numita Navarro College Cheer, acest documentar ofera continut educativ menit sa convinga si sa inspire la granitele sportului. Cheer a fost recompensat mai tarziu cu patru nominalizari Emmy.

  1. The Circle

Aproape ca o alianta prizonier 2009 cu prizonier modern, The Circle este un thriller de competitie in care concurentii se contopesc impreuna online, dintr-o varietate de locatii si backgrounduri culturale. Participantii se vor duela pentru titlul influencerului si se vor lupta pentru a atrage atentia si increderea coechipierilor lor.

  1. Afflicted

Conceputa ca o antologie intr-un documentar medical, Afflicted are la baza cele sapte benzi ale sale de lupta, filme documentare despre viata dureroasa a sanatatii umane. Cei sase barbati si femei sunt cu totii supusi regulilor unui medic riguros, traumatizati de boala lor neidentificata. Cu vorbele expertilor neobisnuiti si imaginea sumbra a expertilor experimentului, Afflicted devine sinistra realitate ochi-in ochi a problemelor de sanatate existente astazi.

  1. The Rachel Divide

Acest documentar de 93 de minute, regizat de Laura Brownson, se indreapta spre discutiile controversate pe care Rachel Dolezal (cunoscuta si ca Nkechi Amare Diallo) le-a provocat cu privire la obiceiul cultural al populatiei americane de a se identifica pe baza de rasa. Furculitele Dolezal de crescator racial si alte proclamatii sale au justificat controverse cu privire la comunitatile neocoloniale ale Americii care, la un moment dat, au avut loc in centrul atentiei.

  1. Queer Eye

Cu o inima calda si emotionanta, aceasta reviziune a ‘Queue Eye for the Straight Guy’ dintr-o perspectiva moderna si actualizata a redescoperit o perspectiva echilibrata si bine informata despre comunitatea LGBTQ. Cu prietenia lor infectioasa, stralucirea lor sclipitoare si sfaturi sincere, cei cinci barbati diferiti devin eroi plin de dorinta de a schimba vieti in bine.

  1. The Great British Baking Show

O vals interesant si vesel al unei baterii entuziate, alergati sa vina cu cele mai deosebite si interesante produse de cofetarie pe o mica insula engleza. Spectatorului ii este oferita o multime de contopirea dulce si aromizuirea si bucata finala care ii linisteste inimile.

  1. My Next Guest Needs No Introduction

Avandu-l ca gazda pe David Letterman, aceasta serie are aproape 30 de episoade si include discutii prelungite cu o mare varietate de invitati de prim mediu, cum ar fi Kim Kardashian, Malala Yousafzai si George Clooney. Two-time Peabody Award castigate seria dureaza in jur de ora, cu o introducere curtenitoare si invitati felinizati.

  1. Blackfish

Unul dintre documentarele cei mai controversati si bine cotate, Blackfish ofera o expunere dura a vietilor orcilor orcanele si cele involunat de captivitate.