Top Filme Dramă Pe Netflix

Topul celor mai bune 10 Filme Drama pe Netflix

Netflix s-a transformat in ultimul deceniu intr-una dintre cele mai populare platforme online de vizionare a filmelor, cu o gama variata de genuri si teme disponibile. Departe de a te lasa sa plonjezi in filme comice sau de actiune, aceasta platforma ofera si un numar considerabil de lungmetraje dramatice de calitate, care nu trebuie ratate. Citeste mai departe pentru a afla care sunt cele mai bune 10 filme dramatice de pe Netflix.

 1. The Irishman
  Martin Scorsese a demonstrat, cu ocazia lansarii acestui thriller plin de mister, ca stie sa realizeze un film aproape perfect. The Irishman presupune o adaptare moderna a romanului de mare succes din anii 70 I Heard You Paint Houses, de Charles Brandt. Filmul urmareste misiunea lui Frankie „the Irishman” Sheeran (interpretat de Robert De Niro) de a-l elimina pe mobsterul Jimmy Hoffa (interpretat de Al Pacino).
 2. Marriage Story
  Personajul central din acest film fara mila produs de Netflix, este un regizor asaltat de divort in fata unor mari cruciale, la care este supus. Filmul se concentreaza pe charterul tumultuos al lui Charlie si Nicole (Adam Driver si Scarlett Johansson), care se desconsidera reciproc in proces. Cu siguranta vei ramane captivat de aceasta realista dezolaciune.
 3. The Two Popes
  Lansat pe Netflix doar catre sfarsitul lui 2019, The Two Popes interpreteaza intriga de la Vatican prin vederea unui rege. Acest film fara pauza reflecta personajele lui Anthony Hopkins (papa Benedict) si Jonathan Pryce (papa Francisc), incercand sa isi rezolve sentimentele, pe aceeasi masura si confrontandu-se cu dilemele interioare.
 4. The Ballad of Buster Scruggs
  Joel si Ethan Coen, fratii celebre ai filmului american, prezinta aceasta franciza demoniatica, creand in The Ballad of Buster Scruggs 6 episoade pline de dementa, violenta si constiinta morala. Acest western galben plin de culoare se bazeaza pe 9 povesti individuale si fascinante, fiecare reflectand o poveste edificatoare si trebuind vazuta.
 5. Roma
  Acest film a primit o nominalizare la Oscar si inseamna un ritm nostalgic al lui Alfonso Cuaron. Prin prisma ochilor lui Cleo (Yalitza Aparicio), o mama deveanhogmed pretuita si lipsita de drepturi, primesc emotionant un portret realist al societatii mexicane in anii 1970.
 6. Burning
  Yoo Ah In prezinta eroul trist razbunator al acestui film straniu ¨Burning¨, ca Jongsu, un baiat indragostit, care se pozitioneaza intre fantezie si realitatea noastra, incarcata de mistere si de incertitudini. Filmul isi bazeaza intriga pe povestea cu un criminal care isi arde victimele si care influenteaza partile sale cu o anumita imperfectiune.
 7. Okja
  Bong Joon-ho regizeaza drama compasiune-activista-distopica a lui Mija (Ahn Seo-hyun), o fata coreeana in varsta de 14 ani ce incearca sa o salveze pe prietena ei non-umana Okja, chiar si dupa ce cea a fost rapita de compania multinationala de carne si cosmetice de la Mirando. Emotiile sunt realiste si surprinzatoare, napoarca lumea reala in care traim.
 8. Birdbox
  Sandra Bullock este protagonistul acestei povesti de thriller psihologic care se desfasoara intr-o lume in ruina si care devasteaza in capcana unei amenintari misterioase. Ea trebuie sa lipeasca familia petrecandu-si 5 ani intr-o locomotiva, transformata intr-una dintre ultimele asezari umane pe Terra, cu un unghi de vedere original in materie de horror si supravietuire.
 9. Mudbound
  Laura McAllan si fratele ei Smuit (interpretat de Mary J Bilge si Rob Morgan) sunt personajele centrale din aceasta poveste autentica a familiei McAllan, ce s-a extins in Mississippi in timpul unei veri in anii 1940. Acest film se axeaza pe personajele carora le sunt supuse vulnerabilitati si nedreptati economice, facand asistenti de rasa in aceasta provocare.
 10. Extraction
  Chris Hemworth este pe ecran parca facut pentru acest thriller de crima, si cum isi dovedeste numeroasele talente, joaca rolul sefului unui grup de mercenari, cu sarcina de a salva fiul unui detinut de droguri bogat. Filmul se bazeaza pe o poveste de actiune energetica si bine artata, cu violenta si multa mister si suspans pentru a-ti tine mintea intr-o stare de alerta.

Concluzii

Tot mai multi producatori ofera o gama vasta de filme dramatice pe Netflix, punand la dispozitia publicului o gama de experiente celebre. Aceste 10 titluri fac parte din topul celor mai bune filme dramatice produse de Netflix si se bucura de o mare apreciere. Tu ce filme dramatice pe Netflix te-ar uimi?