Top Filme Erotice Pe Netflix

Cele mai bune filme erotice de pe Netflix

Cand vine vorba de filme, Netflix a adus in fata publicului unele dintre cele mai avansate, captivante si bune productii. Se intampla acelasi lucru si cand vine vorba de filme erotice. Acestea au provocat un val de reactii mixte ale publicului deoarece acestea se comporta intim cu publicul prin scenele lor controversate, intense si aventurile de iubire infiorator de realiste. In acest articol, va prezentam cele mai bune filme erotice de pe Netflix, acoperind o gama larga de genuri si teme pentru publicul adult.

  1. 365 ZILE

Regia: Barbara Bialowas & Tomasz Mandes

365 Zile este un film romanesc plin de aventuri si iubire, in centrul caruia sta o poveste de dragoste intensa dintre Massimo si Laura, care are sediul in Italia. Massimo este membru al familiei mafiote Bossano si aduce o schimbare totala in viata lui Laura, o broscuta sinarata de un fost iubit. El ii ofera 365 de zile pentru a se indragosti de el, peste care ii va pune o conditie. Cu scene amplificatoare de intensitate si vocea sa minimala, acest film delicios a fost inspirat dintr-o poveste reala si are la baza cartea omonima scrisa de Blanka Lipinska.

  1. AD-REVEN

Regia: Miguel Angel Vivas

Ad-Reven este un thriller din SUA cu multe elemente erotice. Filmul urmareste viata lui Alicia, o femeie de afaceri care traieste o viata dubla intre familia sa, care creck nu stie de fanta lui secreta. Filmul se concentreaza pe aceste fante ale vietii sale si pe adevarata sa personalitate, care devine mai vizibila cand ajunge in posturile de conducere ale unor companii misterioase care realizeaza plati secrete pentru serviciile lor. Cu o poveste unica, Ad-Reven va atrage imediat prin dezvaluirea asupra fantelor si traducerii lor in unele scenere de iubire scandaloase si intense.

  1. BONOBO

Regia: Jamie Babbit

Bonobo este un comentariu glamouristic asupra unei povesti de dragoste si de emancipare, care are in centru doua personaje feminine: Frida, o bruneta cu rochii sexy, si Sasha, o blonda inginera. Desi Frida intra initial intr-o relatie cu un tip dominant, lucreaza curand la o idee despre cum sa se emancipeze de sub controlul lui. In final, se indeparteaza si isi gaseste adevarata iubire in brasoana lui Sasha.

Pe langa subiectele epice ale iubirii, filmele erotice de pe Netflix ofera si scene care sunt prea provocatoare pentru unii. Cu toate acestea, acestea provoaca si provoaca o experienta unica. Iata cateva alte filme precum:

  1. BLUE IGUANA

Regia: Hadi Hajaig

Blue Iguana este un film cu poveste directa, care ne poarta prin vietile a doi avocati de inalta clasa. Ei sunt nevoiti sa isi foloseasca expertiza legala pentru a-si salva clientul si a-l scoate de sub paza si control. Acostionati de gangsteri si de avocati corupti, cei doi sunt pomisi prin intorsaturi de soc de iubire si de pericol care ofera unele dintre cele mai intense scene ale anului.

  1. DANTE 01

Regia: Marc Caro

Dante 01 este o poveste fascinanta de dragoste si de supravietuire desfasurata in viitorul apropiat. Fiind una dintre primele sale drame din spatiu, filmele o conduce pe protagonista sa interpretata de Lambert Wilson, intr-o calatorie secrete in care isi descopera iubirea intre mii de uniti. Acest film misterios ofera unele dintre cele mai dramatice scenarii de vizionat pe Netflix.

  1. 50 DESPRE GREY

Regia: Sam Taylor-Johnson

Productia de succes Fifty Shades a avut primul sau sosire pe Netflix. Acest film, care se descrie ca fiind o poveste de dragoste piesifica, urmareste relatia dintre cei doi tineri, Ana si Christian Grey, care se indragostesc unul de celalalt cu puternice scenarii obsesive, impliniri si scene erotice pline de vibratii. Duelemicul si romantismul sunt ceea ce face acest film usor de urmarit.

  1. SEX EDUCATION

Regia: Laurie Nunn

In Topul nostru de filme erotice Netflix se afla si Sex Education. Acest serial de comedie ne introduce in viata lui Otis, un tanar adolescent care isi Invete colegii despre sex. El incearca sa se imbrace in expertii pe materia sa, evidentiind umorul si tragedia care sta in fata sexului si iubirii.

  1. CALIFORNIA

Regia: Michel Ghoslan

California ne transporteaza in aceasta regiune minunata a lumi si in relatia lui Michelle cu Chris. Filmul le urmareste pe cele doua surori care se indeparteaza una de cealalta, asistand la indragostirea lui Chris de Michelle.