Top Filme Horror Pe Netflix

Topul celor mai bune filme horror de pe Netflix

Iubitorii de filme de groaza stiu prea bine ca gasesti cele mai bune titluri ale genului numai pe Netflix. De la clasicele filme horror variate si pana la cele mai noi filme horror de pe micul ecran, Netflix ofera cea mai tare experienta in domeniul horror.

Intrucat distractia se termina dupa ce alegerea e facuta, am facut o lista cu cele mai bune filme horror de pe Netflix. Astfel, iubitorii de horror se vor bucura de o experienta curata si de una dintre cele mai bune experiente pe care le poate oferi Netflix.

Lista noastra de top filme horror pe Netflix include filme vechi familiare, precum si cele mai noi, care incanta orice fani al genului horror. Gata sa explorezi? Iata o lista cu cele mai bune filme horror pe Netflix.

 1. Get Out

Socant, intens, Get Out este unul dintre cele mai bune filme horror de pe Netflix. Acest titlu provoaca fanii horror si, in acelasi timp, te tine ca pe un fir de ata cauza fiecarui turneu si suspans pe care il ofera. Get Out este un proiect regizat de Jordan Peele si sustinut de actorii Daniel Kaluuya si Allison Williams.

 1. The Ritual

The Ritual pare sa fie unul dintre cele mai subestimate filme horror pe care le poate oferi Netflix. Aceasta productie regizata de David Bruckner spune povestea a patru prieteni care se logodesc pe un drum de munte ingrozitor.

Cu fiecare tura, filmul devine mai intunecat si cu cat ele se apropie de destinatia lor, povestea filmului devine mai intunecata. Cu toate acestea, atentia catre detalii si suspans care se formeaza pe parcursul filmului te vor tine captiv si vor reinventa splendida geneza horror care ne-a provocat atat de mult.

 1. Veronica

Veronica, un film produs de regizorii care au realizat classicul horror The Orphanage, este un tribut adus filmelor horror clasice. Acest film produs de Netflix te va lasa cu gura deschisa. Veronica este o poveste despre o adolescenta care foloseste o tabla Ouija pentru a se conecta cu lumea de dincolo.

Aceasta pregatire pentru un ritual se invarte rapid in spirale care prevestesc lucruri rele ca intunericul se prelinge si permanent pregnanteaza atmosfera filmului. Sunt momente terifiante si scene bazate in detalii extrem de bine realizate care vor provoca orice fani al genului horror.

 1. Cabin Fever
  Eli Roth a devenit cunoscut datorita acestui titlu din 2002. Acesta are loc in muntii Sierras, unde cinci amici se raman blocati in cabana din mijlocul padurilor fara sa iasa pana cand moartea incepe sa-i cucereasca unul cate unul.

Suspansul muzical si turneele obtineobk fara sa reuseasca sa-i lase pe spectatori atentionati laun ritm cat se poate de intens. Atmosfera intunecata, caracteristica filmelor horror contemporane si efectele speciale de atmosfera vor pastra neinvinsa teama de a te uita. Personajele joaca roluri incredibile, pe care le-ar putea interpreta orice fani horror.

 1. The Invitation

The Invitation este o poveste cutremuratoare care are loc intr-o stranie cina petrecuta intr-o locatie foarte intunecata. La cina vin invitati care vor sa se bucure de petrecerea unei seri perfecte, insa cu cat trece mai mult timp, spectacolul horror devine mai permanent, iar tensiunea creste in mod exponential.

Cu fiecare tura, modul in care se dezvolta evenimentele devine din ce in ce mai surprinzator si vor fi cativa spectatori care nu Prea vor mai fi in stare sa se regaseasca. Da dovada unui mistere incredibil si ofera un suspans absolut.

 1. The Perfection

The Perfection se bucura de o productie impecabila si este unul dintre alte filme horror pe Netflix datorita diferitelor turnee pe care le ofera si story-line-ului sau surprinzator. Acesta se concentreaza pe doi dintre cei mai buni muzicieni clasici, ce se vor afla intr-o lupta fara limite intre ei.

Misiunea acestor muzicieni devine din ce in ce mai misterioasa, si cu cat trafica personajele creste, suspansul pe care acest film il ofera ii va captiva pe spectatori fara a-si da seama. Camera thrillerului arata foarte bine pe ecran si, te fel, ca si dispozitivele folosite pentru scenele de actiune.

 1. Slice

Undeva in Chicago se petrece un road-movie latente care aduce multa distractie si suspans. Slice are un element de mistere si mister care devine o nebunie deosebita de interesanta.

Personajul principal in cautarea adevarului se transforma intr-o serie bazata de elemente intunecate si interesante, care devin tot mai pregnante pe parcursul filmului. Slice este foarte interesant si aduce laolalta elementele de groaza cu o lume perfecta de mistere si mai mult.

 1. The Witch

The Witch ne introduce in secolul al XVI-lea si ne conecteaza cu o familie care cauta refugiu intr-o cartier rural din afara orasului. Cu alte cuvinte, aceasta familie trebuie sa invete sa traiasca cu obiceiurile si legile lumii naturale.

Atmosfera pe care filmul o creeaza prin scenele sale intunecate si schimbarile abrupte ale acestora fac ca The Witch sa fie unul dintre cele mai intunecate, provocatoare si mai emotionante titluri de filme horror din genul horror.

 1. Gerald’s Game

Gerald’s Game are un element minimalist derulat perfect pe Netflix. Aceasta poveste are loc intr-o cabana suburbana unde un cuplu isi petrece vacanta in mod romantic. La fel ca in multe filme horror, lucrurile nu stau chiar asa cum ar fi trebuit sa fie.

Partenerul, Gerald, incearca sa faca drame jocuri perverse si filmul devine tot mai intunecat, mai ales atunci cand cuplul devine prins in trecutul sau obscur.