Top Film Noir Pe Netflix

Top Film Noir pe Netflix

Cu totii am vazut sau va fi momentul sa vedem un film noir. In cazul in care sunteti in cautarea in ceva ce va poate taia respiratia si va da emotii intr-o sesiune de film, atunci acest stil de film cu siguranta este pentru dumneavoastra. Netflix ofera unele dintre cele mai bune titluri de film noir si in acest articol vom discuta despre topurile acestora pentru a-ti ajuta sa gasesti o multime de optiuni.

Ce este Film Noir?

Inainte de a incepe topurile noastre, sa dam o privire la ce este filmul noir. Film noir este un tip particular de film intunecat, care poate fi usor recunoscut celor mai multe persoane. Acestea arata, de obicei, in noapte, au cateva teme gen „nebunie”, sarut si frica, dar cu o multime de sarcasm si ironie. De asemenea, filmul noir are adesea un personaj antagonist sau unul principal care se sprijina pe intuitia lui pentru a cauta si gasi adevarul.

Cele Mai Populare Filme Noir pe Netflix

In acest top al nostru, vom vorbi despre cele mai populare filme pe Netflix. Fiecare film este unic si are o poveste diferita. Arunca o privire mai jos si alegeti ceea ce vi se potriveste cel mai bine. Aceste filme trebuie vazute absolut inainte de a se incheia aceasta lista.

1.Detective Chinatown
Detective Chinatown este un film politist amuzant si de razbunare despre o ancheta pe care o porneste un detectiv. Acest film se concentreaza pe doua personaje care se unesc pentru a rezolva un caz complicat. Acesta este filmul perfect pentru a va bucura de o sesiune de film noir de calitate.

2.The Man Who Wasn’t There
The Man Who Wasn’t There este un thriller misterios care relateaza povestea unui barman care devine implicat intr-o crima sinistra si calatoreste in lumea interlopilor pentru a gasi adevarul. Acest film este unul dintre cele mai bune pe care le veti gasi pe Netflix, cu multi regizori acertati si actori care arata mai bine decat oricand.

3.Nightcrawler
Nightcrawler este un thriller de actiune despre un tip tanar care se alatura echipei de stiri ca reporter si reporter de crime si poate deveni obiectul propriilor sale actiuni. Acest film prezinta lumea realista a reporterilor de crime, precum si latura uterina a industriei. Este un film intens si cu stil care merita vazut.

4.The Third Man
The Third Man este un clasic film noir din anii 1950 despre un tradator de razboi care se zbate in cautarea adevarului. Acest film spune povestea intrigii si imaginatiei si este unul dintre cele mai bune de vazut pe Netflix.

5.Ingerul din umbra

Angel of Darkness este un thriller de razbunare despre un om de stiinta criminal care se lupta cu responsabilitati nemaifiind si in acelasi timp se indreapta catre un barbat in varsta care a ramas fara speranta si in care acesta cade in si mai mare adancime de teama si de disperare. Acest film se combina cu actiune si suspans pentru a oferi un mix captivant.

6.Caref La Manie: Dark City

Caref La Manie: Dark City este un thriller care se combina cu elemente de science fiction pentru a va oferi o nota dramatica si o viziune intriganta. Acest film prezinta o desertaciune a lumii in care personajul principal se zbate sa-si gaseasca calea. Acest film va va tine de bulion si va va lasa cu sentimente mixte la sfarsit.

7.Deliciosul Infern Al Dr. Hannibal Lecter

Deliciosul infern al doctorului Hannibal Lecter este o marturie captivanta a unei calatorii supranaturale in pragul disperarii. Acest film se concentreaza pe doi detectivi care sunt nevoiti sa-l urmareasca si sa-l aresteze pe Hannibal Lecter, un psihopat criminal. Acest film este extrem de complex si captivant si este perfect pentru a va oferi o sesiune de film noir.

Cele mai bune Comedii de Crima pe Netflix

Acum ca am incheiat topurile celor mai bune filme noir de pe Netflix, eliberam o lista separata pentru fanii filmelor de comedie de crima. Acestea sunt cele mai bune dintre acestea, si merita cu siguranta vazute si savurate.

1.Birdman

Birdman este o comedie de actiune, despre un regizor de film care se zbate sa-si recapete faima si onoarea, exact cand se preda faptului ca lumea si-a uitat numele. Acest film prezinta detaliile dramatice ale zilei de astazi si este prea bun pentru a fi ratat.

2.Nepotul lui Machiavelli

Nepotul lui Machiavelli este o comedie de actiune inspirata despre un detective care finiseaza o valiza plina cu milioane de dolari si conduc piesele din spate pentru a se profita. Este o comedie inteligenta si captivanta, care merita vazuta.