Top Filme Thriller Pe Netflix

Top Filme Thriller Pe Netflix

Netflix abunda de filme thriller excelente, iar in acest articol veti gasi o selectie de top a celor mai bune optiuni disponibile in acest moment pe platforma. Va vom prezenta filme pentru toate gusturile, de la thrillere psihologice, la cele cu crima si suspans. Gata sa va zgarie pe undeva? Iata lista noastra de topuri de filme thriller pe Netflix!

Top 5 Filme Thriller Psihologice

 1. Shutter Island (2010)

  Unul dintre cele mai apreciate thriller-uri psihologice, Shutter Island il are in rolul principal pe Leonardo DiCaprio in rolul lui Teddy Daniels, un detectiv care investigheaza disparitia misterioasa a unei paciente dintr-un spital psihiatric. Pe masura ce investigatia avanseaza, Teddy descopera un complot infiorator si incepe sa se indoiasca de propria sanatate mentala. Afla mai multe aici.

 2. Black Swan (2010)

  Regizat de Darren Aronofsky si cu Natalie Portman in rolul principal, Black Swan este un thriller psihologic intens si bantuitor care exploreaza obsesia, invidia si autodistrugerea. Portman isi asuma rolul unui balerin ambitios, a carui viata ia o turnura intunecata pe masura ce se pregateste pentru rolul care sa-i aduca consacrarea: cel de lebada neagra in "Lacul Lebedelor".

 3. Gone Girl (2014)

  Bazat pe romanul best-seller de Gillian Flynn, Gone Girl ii are in distributie pe Ben Affleck si Rosamund Pike. Este povestea tulburatoare a unui barbat a carui sotie dispare in mod misterios, iar el devine principalul suspect in cazul de rapire. Cu castig ca aceasta este o poveste complicata despre manipulare si tradare, care va tine spectatorul cu sufletul la gura pana la final.

 4. The Gift (2015)

  In The Gift, Simon (Jason Bateman) si Robyn (Rebecca Hall) sunt un cuplu aparent fericit care se muta intr-o casa noua, doar pentru a intalni un vechi cunoscut de-al lui Simon, Gordo (Joel Edgerton), care isi face aparitia in viata lor si le aduce cu sine o serie de cadouri misterioase si amenintatoare. Un thriller psihologic subtil si incisiv, care atinge probleme precum bullying-ul si razbunarea.

 5. The Invisible Guest (2016)

  The Invisible Guest este un thriller spaniol care prezinta povestea unui om de afaceri de succes, care se trezeste intr-o dimineata intr-un hotel, langa cadavrul iubitei sale. Acuzat de crima, el trebuie sa-si dovedeasca nevinovatia inainte de a fi arestat de politie. Un joc al soarecilor cu pisicile, cu rasturnari de situatie surprinzatoare in fiecare moment.

Top 5 Thriller-uri cu Crima si Suspans

 1. The Girl with the Dragon Tattoo (2011)

  Bazat pe romanul best-seller de Stieg Larsson, The Girl with the Dragon Tattoo este un thriller intens si captivant care urmareste povestea unui jurnalist care, impreuna cu o geniala hackerita, incearca sa rezolve o crima nerezolvata. Cu Rooney Mara si Daniel Craig in rolurile principale, acest film te tine in suspans de la inceput pana la sfarsit.

 2. Zodiac (2007)

  Regizat de David Fincher, Zodiac este un thriller captivant bazat pe adevarata poveste a ucigasului Zodiac, care a terorizat San Francisco Bay Area in anii ’60 si ’70. Cu o distributie de exceptie, condusa de Jake Gyllenhaal, Robert Downey Jr. si Mark Ruffalo, acest film creeaza o atmosfera tense si se concentreaza pe obsesia detectivilor si jurnalistilor de a prinde criminalul.

 3. Nightcrawler (2014)

  Un thriller stralucit si intunecat, Nightcrawler il are in rolul principal pe Jake Gyllenhaal ca Lou Bloom, un om disperat de a gasi un loc de munca, care se hotaraste sa devina un cameraman independent, mai exact un "vanator de stiri". Pe masura ce devine tot mai obsedat de exploatarea stirilor tragice pentru a avansa in cariera, limits etice sunt incalcate, iar situatii periculoase se nasc din propriile actiuni. Afla mai multe aici.

 4. Prisoners (2013)

  Un thriller cu suspans si crima intens, Prisoners ii are in rolurile principale pe Hugh Jackman si Jake Gyllenhaal. In film, Jackman interpreteaza un tata care ia legile in propriile maini dupa ce fiica lui si prietena ei dispar misterios. Un politist devotat (Gyllenhaal) este pus pe caz si se angajeaza intr-o cursa contracronometru pentru a dezlega cea mai complicata mysterya din viata sa.

 5. Mystic River (2003)

  Regizat de Clint Eastwood, Mystic River este un thriller plin de suspans care se invarte in jurul unei anchete politienesti, pornita dupa ce fiica adolescenta a unuia dintre prietenii lor disparuta a fost ucisa. Pe masura ce investigatia avanceaza, secrete trecute si resentimente intunecate ies la iveala, facand ca suspectul sa fie vazut de cei mai apropiati prieteni si familie.